Himedia 900 a/b/c

ναι και δουλευει μια χαρα,εχει και free εκδοση

αν εννοεις την εκδοση του ollyp ναι και αυτη την περασα,εχει ενα προβληματακι με τους φακελους ,τη μια εμφανιζονται και τη μια οχι αλλα σε γενικεσ γραμμεσ μεχρι τωρα ολα κυλανε μια χαρα

Last edited:
Ok,θα το δοκιμάσω.
Εδώ και ένα μήνα τον έχω σβηστό τον hd900b (μου σπάσε τα νεύρα/έχασα χρόνο) και βλέπω από τον παλιό αλλά καλό egreat m31b.

τα νευρα γιατι? δεν καταλαβα τι θες να πεις,το μηχανακι δουλευει μια χαρα,αν μασ βοηθουσαν λιγο και με το jukebox θα ηταν πιστευω ενα απο τα λιγα ολοκληρωμενα για την ωρα μηχανακια.........

Την έκδοση αυτή βάλτε την ΜΟΝΟ με safe mode καθώς μερικοί που την έβαλαν απο GUI ανέφεραν θέματα (είδα 2-3 που τους κόλλησε η διαδικασία λόγω έλειψης μνήμης και παλεύουν να το επαναφέρουν) εγώ την έβαλα με safe mode και όλα καλά..
btw πέρα απ το http://ipτουhimedia:9091/Transmission/web/#activity που είναι το web interface για το transmission bt (username admin password 1234 αν και συνιστώ να κατεβάσετε το gui για τα windows όπως λέει και ο ollyp), ψάχνοντας τους φακέλους για το www μέσα στο telnet είδα πως υπάρχει αυτό το ωραίο "remote" για smartphone που κάνει μια χαρά control την συσκευή http://ipτουhimedia/IpodCGI/ (sorry αν έχει ξαναειπωθεί)

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Από την ώρα που ασχολείται ο OllyP με την υποστήριξη,το μηχανάκι άρχισε να αποδίδει αυτά που υποσχόταν.
μερικά από αυτά που υποσχόταν αλλά δεν δούλευαν (σημαντικα για έμενα) ήταν η λειτουργία torrent και η ανταλλαγή αρχείων με τους σκληρούς από το pc.
Δεν είναι και λίγα τα παράπονα στο διαδίκτυο για την ομάδα software της himedia....

ναι αυτο ξεχασα να το αναφερω,μου το εμφανησε και εμενα την πρωτη φορα,αλλα με τη δευτερη το πειρε κανονικα χωρισ α το κανω σε safe mode......για το remote δεν εχει ειπωθει κατι

acaliptos...καθε εβδομαδα το μηχανακι γινετε και καλυτερο επειδη υπαρχει o ollyp,για την ωρα,απαραδεκτοι αυτοι τησ εταιρειας γι αυτο θα το δωσω εγω και θα παω στο prodigy παλι γιατι με εναν ollyp χωριο δεν γινετε

Εγώ πάλι ευχαριστημένος είμαι γιαυτά που το θέλω.. οπότε άμα το δώσεις σφύρα να βολέψω κάνα φίλο;)

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

acaliptos...καθε εβδομαδα το μηχανακι γινετε και καλυτερο επειδη υπαρχει o ollyp,για την ωρα,απαραδεκτοι αυτοι τησ εταιρειας γι αυτο θα το δωσω εγω και θα παω στο prodigy παλι γιατι με εναν ollyp χωριο δεν γινετε

Επίσης σκέφτομαι να το δώσω να πάω σε κάνα νέο popcorn.

To κακό είναι ότι μετά απο reboot πάλι δεν μου βλέπει τα pc του δικτύου... άντε πάλι πίσω στην 1.01.13 άμα κάνει τέτοια...

και εγώ σκέφτομαι να το δώσω.. αυτή την στιγμή μου κάνει την ίδια δουλειά που κάνει και μια φέτα DVD των 30-40 ευρώ. δε τα αξίζει τα λεφτά του, οκ καλό το hardware, αλλά να είχε και ένα software της προκοπής να το συνοδεύσει καλά θα ήταν.

Μπορεί να πει κάποιος ποιό είναι το καλύτερο firmware για χρήση με network shares? Το 1.01.13 μου φάνηκε σταθερό (δεν έχανε τους άλλους υπολογιστές κάθε τόσο αλλά είναι ελειπές απο δυνατότητες.. ούτε bt ούτε telnet ούτε τίποτα..) τα 1.02.16 και το 1.03.02 δυστυχώς απο την άλλη ενώ μπορεί να είναι οκ για ώρες (και έχουν συμπαθητικές δυνατότητες ειδικά το 1.02.16 με το transmission), ξαφνικά αρχίζουν τα προβλήματα με τους άλλους υπολογιστές του δικτύου :7SFGSFG:

Για να είναι στο site της έτσι φαντάζομαι... προσοχή όμως γιατί δεν παύει να είναι beta με ότι σημαίνει αυτό... εγώ περιμένω feedback πρώτα (και κάποιο changelog)

** *
Μία ερώτηση αγαπητοί συν φορουμίτες. Επειδη με τρώει η τσέπη μου να πάρω ενα media player για αναπαραγωγή μόνο 3d iso ( για τα υπόλοιπα έχω ένα popcorn a210). Το himeia300a ειναι μία καλή λύση και χρηματικά αλλά κι λόγω απόδοσης. Ξέρετε άν υπάρχει κάτι παραπλήσιο στην αγορά ή κάποιο άλλο που ετοιμάζεται να βγει ίσως τον επόμενο καιρο? δε συζητώ για prodigy διότι ξεφεύγει η τιμη του.