Himedia 900 a/b/c

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Βγήκε και ένα καινούριο beta fw το 1.0.3.5 χωρίς κάποιο changelog ακόμα.. ας αφήσουμε τον ollyp να το δοκιμάσει/αλλάξει για ασφάλεια.. (εγώ δεν το βάζω με τίποτα ακόμα) :)
http://www.futeko.com/forum/index.php?mode=thread&id=2200

σημαντικη βελτιωση στο streaming μεσω δικτυου με το νεο firmware.
Απο τον Qnap NAS τρεχει πλεον τα 3D ISO χωρις κολληματα και αποσυγχρονισμο ηχου. Εξαιρειται το Avatar στην περιπτωση μου. (HD900A)

Το έβαλα και εγώ χθες το βράδυ να δω αν είχε τίποτα ενδιαφέρον σαν προσθήκη, είδα ότι είναι ακριβώς ίδιο με τα προηγούμενα σαν δυνατότητες και έβαλα ξανά αμέσως το 1.0.1.13 λόγω του ότι δεν θέλω να το ρισκάρω όσον αφορά το δίκτυο (το player είναι στην κρεβατοκάμαρα και δεν έχω όρεξη να ακούω την γκρίνια της γυναίκας μου:P).
Δεν παίζω μέσω δικτύου 3d iso ούτε blueray iso παρά μόνο νορμαλ mkv αρχεία οπότε δεν είδα κάτι ενδιαφέρον για εμένα αν και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το telnet.
Τώρα αν είναι σαν το 1.0.1.13 σταθερό στο να ΜΗΝ χάνει τα pc του δικτύου (το workgroup) όπως μου κάνει το 1.0.2.16 ή το 1.0.3.2 τότε ευχαρίστως να το ξαναβάλω γιατί όλο και κάποια άλλα bug θα διορθώνει... (ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το χρησιμοποιεί έτσι ότι δεν έχει τέτοια θέματα με το δίκτυο)

Το έβαλα και εγώ χθες το βράδυ να δω αν είχε τίποτα ενδιαφέρον σαν προσθήκη, είδα ότι είναι ακριβώς ίδιο με τα προηγούμενα σαν δυνατότητες και έβαλα ξανά αμέσως το 1.0.1.13 λόγω του ότι δεν θέλω να το ρισκάρω όσον αφορά το δίκτυο (το player είναι στην κρεβατοκάμαρα και δεν έχω όρεξη να ακούω την γκρίνια της γυναίκας μου:P).
Δεν παίζω μέσω δικτύου 3d iso ούτε blueray iso παρά μόνο νορμαλ mkv αρχεία οπότε δεν είδα κάτι ενδιαφέρον για εμένα αν και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το telnet.
Τώρα αν είναι σαν το 1.0.1.13 σταθερό στο να ΜΗΝ χάνει τα pc του δικτύου (το workgroup) όπως μου κάνει το 1.0.2.16 ή το 1.0.3.2 τότε ευχαρίστως να το ξαναβάλω γιατί όλο και κάποια άλλα bug θα διορθώνει... (ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το χρησιμοποιεί έτσι ότι δεν έχει τέτοια θέματα με το δίκτυο)

Καλησπέρα

Μήπως είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου το 1.0.1.13 ή να μου στείλεις το link για να το κατεβάσω.

Ευχαριστώ

Νομίζω απο εδώ http://dl.himedia-tech.cn/HD900B/HD900_1.0.1.13.tar.gz
Αλλά είχε βγάλει και ο ollyp μια custom version εδώ http://www.futeko.com/forum/index.php?mode=thread&id=1300 την οποία δεν έχω δοκιμάσει αν έχει τα προβλήματα ή όχι που αντιμετωπίζω με τα μεταγενέστερα fw και τα shares...
Υπάρχει κάποιος λόγος που θες το 1.0.1.13? έχεις κάποιο θέμα και εσύ με τα δικτυακά shares?

Νομίζω απο εδώ http://dl.himedia-tech.cn/HD900B/HD900_1.0.1.13.tar.gz
Αλλά είχε βγάλει και ο ollyp μια custom version εδώ http://www.futeko.com/forum/index.php?mode=thread&id=1300 την οποία δεν έχω δοκιμάσει αν έχει τα προβλήματα ή όχι που αντιμετωπίζω με τα μεταγενέστερα fw και τα shares...
Υπάρχει κάποιος λόγος που θες το 1.0.1.13? έχεις κάποιο θέμα και εσύ με τα δικτυακά shares?

Το πρόβλημα που έχω με το δίκτυο είναι πως ξαφνικά δεν βλέπω το δίσκο του himedia 900b απο τον υπολογιστή μου, και χρειάζετε να κάνω επανεκκίνηση τον player.
Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά καλό είναι να δοκιμάσω και κάποιο άλλο firmware.
Επειδή δεν είμαι στο σπίτι νομίζω πως έχω το 1.0.2.16 αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Ευχαριστώ για το link.

Το πρόβλημα που έχω με το δίκτυο είναι πως ξαφνικά δεν βλέπω το δίσκο του himedia 900b απο τον υπολογιστή μου, και χρειάζετε να κάνω επανεκκίνηση τον player.
Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά καλό είναι να δοκιμάσω και κάποιο άλλο firmware.
Επειδή δεν είμαι στο σπίτι νομίζω πως έχω το 1.0.2.16 αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Ευχαριστώ για το link.
Εχει αναφερθεί και σαν bug αυτό στο site της futeko και ισχύει για τον εσωτερικό δίσκο.Κι εμένα το ίδιο κάνει και θελω να δω σήμερα που θα βρω χρόνο να του περάσω το 1.0.3.5 αν θα συνεχίσει να το κάνει .

Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα τότε σίγουρα είναι διαφορετικό απ αυτό που λέω και την λύση του θα την βρεις στα custom fw του ollyp.
Συγκεκριμένα αναφέρει στα δικά του fw: - Fixed network visibility ( shown as HD900B )
Όπότε πχ μπορείς να βάλεις απο futeko την πειραγμένη version του ollyp για το 1.0.2.16
ΠΡΟΣΟΧΗ πάντα σε safe mode και όχι απο το gui καθώς ειδικά η έκδοση με το transmission bt είναι μεγάλη για να μπει έτσι και πιθανόν να σου εμφανίσει προβλήματα με έλλειψη μνήμης.

craven εγω με τη 2.16 καταφερα να δω ταινια μεσω workgroup με της υπολοιπες εκδοσεις δεν δουλεψε,το μονο προβλημα που συναντησα ειναι οτι δεν βλεπω τις iso ταινιες μεσα στους φακελους .....δεν ξερω αν ειναι μονο σ εμενα το προβλημα η ειναι γενικο.......

και κατι ακομη αν ξερει καποιος,οταν βλεπω ταινια μεσω δικτυου κλειδωνει απο 90000 κβ μεχρι 97000κβ, ειναι νορμαλα Αυτη η ταχυτητα η ειναι πολυ χαμηλα? εχω αυτο το switch SMCGS5
EZ Switch™ 10/100/1000

Και εγώ κατάφερα με την 2.16 να δω κανονικά τα αρχεία μέσω δικτύου το θέμα είναι πως μετά απο κάποιες ώρες (πχ σε κάποιο restart) έχανα το δίκτυο.. εκτός αν φταίνε τα win 7 που διαχειρίζονται το workgroup και τσάμπα παιδεύομαι..

εβαλα την 3.5 με το που ειδα οτι δεν μπορει να δει nfs το εβγαλα :).....craven αυτο που λες με το δικτυο και εγω το παθαινω,αλλα εχω βρει το κολπο του τωρα και το διορθωνω αμεσα,κανω restart το nfs και ολα λειτουργουν μια χαρα

εβαλα την 3.5 με το που ειδα οτι δεν μπορει να δει nfs το εβγαλα :).....craven αυτο που λες με το δικτυο και εγω το παθαινω,αλλα εχω βρει το κολπο του τωρα και το διορθωνω αμεσα,κανω restart το nfs και ολα λειτουργουν μια χαρα

To NFS σε μενα λειτουργει κανονικα και μαλιστα υποστηριζει πλεον και jumbo frame MTU 9000 που μεχρι τωρα δεν το εκανε.
Χανω ομως το κλειδωμα του πλαιυερ και του προβολεα Epson TW-9000 οταν παρεμβαλλεται ο Pioneer VSX-LX55 που χρησιμοποιω σαν προενισχυτη.
Δεν συμβαινει το ιδιο ομως στην τηλεοραση Sharp LC-60LE830, εκει μενει σταθερα κλειδωμενο.

Χτες πέρασα την 1.0.3.5 και δούλευε κανονικά και έπαιζε ταινίες μέσω δικτύου .Μάλιστα έβαλα και μια γύρω στα 12 Gb και την έπαιζε νεράκι συν ότι την πηγαινα καιμπρος πίσω να δω αν μπορεί να το κάνει .Επίσης έπαιξε αρχεία από τον AZBox κανονικότατα

Δεν χρησιμοποιώ nfs αλλά cifs... θα δοκιμάσω κάποια στιγμή με nfs αν είναι σταθερότερο

Καλησπερα σε ολους
Σημερα πηρα το 900Α απο Μultirama και παιζω μαζι του. Κοιταζω στο site του Ollyp, εχει το orig Firm με δικες του διορθωσεις και τα δικα του custom. Ποιο απο τα δυο αξιζει αν και βλεπω το δικο του ειναι φορτωμενο με ωραια πραγματακια. Αν και λεει οτι εχει built in wifi n γιατι δεν μπορω να συνδεθω στο router? Καποιος εγραψε εδω οτι δεν εχει wifi αυτο του Multi ισχυει?
Ευχαριστω

ισχύει και δυστυχώς το site του multirama είναι αρκετά παραπλανητικό όσον αφορά το wifi στο συγκεκριμένο μοντέλο (φωτογραφία με wifi + ότι γράφει για ενσωματωμένο στα χαρακτηριστικά του..)
Περι firmware νομίζω έχουν γραφτεί αναλυτικά στα προηγούμενα posts..

Αγαπητοί συν φορουμίτες επανέρχομαι με ένα γκάλοπ. Το κύριο μου media player είναι ένα Popcorn A210. To Himedia900a το σκέφτομαι ΜΟΝΟ για αναπαραγωγή 3d iso. Πιστεύεται ότι αξίζει τα λεφτά του ή (αν κάποιος παρακολουθεί τα τεχνολογικά δρώμενα) θα βγει κάτι καλύτερο στα ίδια όμως λεφτά τους προσεχείς 1-2 μήνες?

Και εγώ κατάφερα με την 2.16 να δω κανονικά τα αρχεία μέσω δικτύου το θέμα είναι πως μετά απο κάποιες ώρες (πχ σε κάποιο restart) έχανα το δίκτυο.. εκτός αν φταίνε τα win 7 που διαχειρίζονται το workgroup και τσάμπα παιδεύομαι..

Με Xp pro το ίδιο μου κάνει και έμενα.

Με την 2.16? με την 1.13 έχεις το ίδιο θέμα? και τέλος NFS δοκίμασες αν έχει διαφορά? :) (μπας και βρεθεί καμιά άκρη...)

Με την 2.16? με την 1.13 έχεις το ίδιο θέμα? και τέλος NFS δοκίμασες αν έχει διαφορά? :) (μπας και βρεθεί καμιά άκρη...)
Ναι με την 2.16, την 1.13 δεν την είχα βάλει μιας και το είχα παρατήσει το player.
Ούτε έχω δοκιμάσει NFS.