Nαι μπορείς να κάνεις αναζήτηση ένα άλλο τραγούδι ενώ ακούς ήδη κάποιο. δεν είναι τόσο απλή όσο είναι στο pc, αλλά γενικά γίνεται η δουλειά σου. το μηχάνημα από θέμα hardware ίσως να είναι και ότι καλύτερο μπορείς να βρεις (value for maney παντα) αλλά το software του υστερεί πολύ.
αν στρώσουν το android μπορεί να γίνει ακόμη ποιο λειτουργικό, γιατί από το δικό του software δε περιμένω και πολλά. τώρα μόνο που βλέπω ταινίες στην tv φτάνει και περισσεύει για μένα. αν το θες για ποιο πολύπλοκες εφαρμογές ίσως να μη σου κάνει, αλλά δε ξέρω και αν υπάρχει κάτι που να κάνει την δουλειά αυτή. και εγώ για πολύπλοκες λειτουργίες το πήρα (δλδ απλές λειτουργίες pc) αλλά έμεινα στο να μπορώ απλά να βλέπω ταινίες, αν και μου την δίνει που δεν κάνει και full screen στην ταινία και βλέπω πάνω και κάτω μαύρες γραμμές αλλά τέσπα.. το καταπίνουμε και αυτό.
από ποιότητα ήχου είναι μια χαρά. έχω συνδεδεμένα δύο αυτοενισχυόμενα ηχεία με σύνδεση από RCA σε stereo jack και είναι σουπερ! φαντάζομαι και Home Cinema θα το παίζει καλύτερα με σύνδεση HDMI ή οπτικής ίνας!
καταλήγω στο ότι για TV χρειάζεσαι ή ένα Mac Mini ή το Apple TV (το καινούργιο που ΘΑ κυκλοφορήσει) και για χρήστες Windows με ένα Media Center θα είστε OK, λίγα λεφτά περισσότερα αλλά κερδίσεις στην λειτουργικότητα του μηχανήματος.
πάντως σαν συσκευή λέει πολύ, και τα λεφτά που θέλει δεν είναι τραγικά πολλά! με ξενέρωσε και το γεγονός ότι δε μπορώ να δω ταινία μέσω ασυρμάτου δικτύου αλλά τελικά είναι θέμα γενικώς των ασύρματων δικτύων και όχι του HiMedia. Και εκεί που λες ότι "άντε, το καταπίνω και αυτό", έρχεται να σου κάτσει στραβά στο λαιμό γιατί δε μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείου από δίκτυο.
και μετά ξανασκέφτομαι ότι έδωσα κοντά 200 ευρώ για να κάνω την δουλειά που κάνει μια απλή φέτα DVD από τα Carrefour, αξίας 30 ευρώ, βλέπω ταινίες. τώρα με το ACTA θα βλέπουμε το HiMedia να φιγουράρει κάτω από την TV.