Himedia 900 a/b/c

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Καλησπέρα
Περιμένω και εγώ να δώ αν θα το παραγγείλω από εδώ ή απο futeko. Εχω ήδη το tvix 6500A εδω και 4 χρονια και ειμαι ευχαριστημένος ... απλά δεν ξέρω καθόλου την ποιότητα της reatek εν συγκρίση με την Sigma... (αν θυμαμαι καλά το δικό μου φορούσε πάνω το SM8635) . Τα βασικά που έχω δεί εκτός απο τα οφθαλμοφανή hard specs ειναι το 3d που δεν με πολυενδιαφερει κιολας.... το usb 3 ομως ειναι ενα plus γιατι τα περναω μαζικά απο το pc ανα βδομάδα.

καλησπερα.σημερα το παρελαβα κι εγω.το παρηγγειλα στο w2comp.com και μου ηρθε κατευθειαν απο χονγκ κονκ χωρις εξοδα ουτε τελωνειω δεν χρεωσαν 155 ευρω.απο λιγο που το δοκιμασα μια χαρα τα παιζει ολα..περναει ασυμπιεστο ηχο.αυτα για την ωρα....

παρελαβα καιγω χθες απο futeko
να ρωτησω κατι σαν ασχετος,τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να παικει iso
το εχω ασυρματα συνδεσει με το pc αλλα ανοιγω το folder με την ταινια και δεν βλεπει τιποτα

folder ή iso έχεις?
Το ασύρματο καλύτερα να το αποφύγεις εκτός αν έχεις n mode που μπορεί να παίξει (αν και δεν το νομίζω).
Λογικά μέσα από το μενού βρίσκεις το αρχείο .iso και παίζει (στις ρυθμίσεις βάλε direct play).

και τα δυο,αλλα σε iso δεν διαβαζει τιποτα
δεν εχω n mode,αναγκαστικα το εχω ετσι μεχρι να βαλω σκληρο
θενκς θα δοκιμασω

με το 600άρι και ενσύρματο, εγώ πάντως από movies -> network -> .path. -> movie_dir -> movie_file.iso (OK) και έπαιξε κανονικά... Δεν θυμάμαι αν χρειάζεται όμως τίποτα από τις ρυθμίσεις να αλλαχτεί, αλλά δεν νομίζω...

("έπαιξε κανονικά" που λέει ο λόγος, γιατί ISO έχω μόνο ένα δείγμα που είναι 3D και μου βγάζει μήνυμα αμέσως μετά το εισαγωγικό κλιπάκι ότι τα μηχανήματα μου δεν είναι συμβατά με 3D! -ορθώς- )

Last edited:
Καλησπέρα και απο εμένα! Ειμαι έτοιμος να το αγορασω και εγω αλλα εχω μπερδευτη λιγο, διοτι ειμαι και λιγο ασχετος, το μονο που με ενδιαφερει ειναι εαν παιζει τα 3d που βρισκουμε στο "διαδικτυο"! το θελω μονο για αναπαραγωγη 3D υλικου, παιζει απροβληματιστα? γιατι βλεπω κατι σχολια οτι δεν ειναι συμβατα ή οτι κατι τρεχει και περιμενουν αναβαθμισει. Ευχαριστω πολυ! :)

Για να παίξουν οι υπότιτλοι θα πρέπει εκτός από την ονομασία που θα είναι ίδια να είναι και στον κεντρκό φάκελο του iso ή στο BDMV ?

Καλημερα
Για οσους το πηραν απο futeko στον τροπο αποστολης τι επιλεξατε... EMS η air mail? (differences)

Επειδη μαλλον θα το παραγγειλω κι εγω απο εκει, πες μου σε παρακαλω με ποιο τροπο επελεξες να ερθει με EMS?

καλησπερα.σημερα το παρελαβα κι εγω.το παρηγγειλα στο w2comp.com και μου ηρθε κατευθειαν απο χονγκ κονκ χωρις εξοδα ουτε τελωνειω δεν χρεωσαν 155 ευρω.απο λιγο που το δοκιμασα μια χαρα τα παιζει ολα..περναει ασυμπιεστο ηχο.αυτα για την ωρα....

δοκιμασα σε εξωτερικο σκληρο το avatar 3d iso
ολα καλα,τελικα εφταιγε που προσπαθουσα να το παιξω ασυρματα

καλημερα!

παρελαβα κ γω το Σαββατο το πρωι το 900β απο τον εδω αντιπροσωπο, για τον οποιο μονο καλα λογια εχω να πω.
Πολυ καλη εξυπηρετηση, αριστος σε ολα, παρελαβα κ Σαββατο πρωι μετα απο συννενοηση, το μηχανακι ειχε ετοιμο το τελευταιο firmware , μου το ειχε περασει ο ανθρωπος, ολα τελεια κ καλα!

(ετσι να λεμε κ τα καλα λογια , γιατι μονο τους θαβουμε παντα τους καημενους...)

Κατα τ αλλα, το μηχανακι εντυπωσιακο, πολυ καλυτερο απ το προηγουμενο mede8er 400χ που ειχα.
Ταχυτατο, δεν κομπιαζει πουθενα, τρομερη εικονα, πολυ καλη αποδοση κ στον ηχο, δεν κανει σπασιματα, το δικτυο λειτουργει τελεια, και το κυριοτερο, παιζει ολα τα iso απο blueray , ΚΑΙ 3d ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Επιτελους ειδα σωστο κ τελειο 3d στον προβολεα μου...

βεβαια θελει λιγο σεταρισμα στην αρχη για να ναι ολα καλα κ να μην κανει κολπα, αλλα ..ποιο δεν θελει?

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Έχει συνδέσει κανείς εξωτερικό δίσκο με usb 3.0 στην ομώνυμη έξοδο 900B να μας πει αν συνεργάζεται άψογα ?

εχω την εντύπωση ότι το usb3 είναι για να συνδέεται αυτό (με εσωτερικό δίσκο) με υπολογιστή, και όχι άλλοι δίσκοι πάνω του... για δείτε το μάνουαλ τι αναφέρει...

εχω την εντύπωση ότι το usb3 είναι για να συνδέεται αυτό (με εσωτερικό δίσκο) με υπολογιστή, και όχι άλλοι δίσκοι πάνω του... για δείτε το μάνουαλ τι αναφέρει...
Δεν αναφέρει το manual τίποτα τουλάχιστον αυτό που είχε μέσα αλλά και αυτό που κατέβασα.
Επίσης με τίποτα δεν δείχνει τα εξώφυλλα στην μπάρα κάτω ...γιατί ?

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Σωστά. Το USB3 είναι slave που σημαίνει ότι είναι για σύνδεση του 900 σε υπολογιστή. Έχει νόημα μόνο όταν το 900 έχει εγκατεστημένο σκληρό. Στην περίπτωση αυτή το 900 λειτουργεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος για το PC και οι μεταφορές από και προς γίνονται αστραπιαία. Σημειωτέον ότι υπάρχει backward compatibility με USB2 slave που σημαίνει ότι αν δεν έχετε USB3 στον υπολογιστή συνδέστε το σε μια οποιαδήποτε USB2 πόρτα και θα παίξει μια χαρά. Απλά θα είναι πιο αργό στην αντιγραφή κλπ.

Τώρα για τα host του 900 αυτά είναι μόνο USB2 και είναι υπεραρκετά από πλευράς bandwidth για να παίξουν οτιδήποτε.