Himedia 900 a/b/c

στην εκδοση 1.0.3 δουλευει το hitv2 μια χαρα ,αν ειχε και ελληνικα θα ηταν τελειο :)

Μια μικρη βοηθεια....

τις ταινιες μου τις εχω σε 3,5ρηδες εσωτερικους. Ποιο με συμβουλευετε να παρω? Το Α η το Β?
Εχει ανεμιστηρα το Β, να το προτιμησω να μην ζεσταινεται ο δισκος με σατα εξωτερικη συνδεση?
Ειναι ευκολο το βγαλε βαλε στο Β?

Ευχαριστω

Μια μικρη βοηθεια....

τις ταινιες μου τις εχω σε 3,5ρηδες εσωτερικους. Ποιο με συμβουλευετε να παρω? Το Α η το Β?
Εχει ανεμιστηρα το Β, να το προτιμησω να μην ζεσταινεται ο δισκος με σατα εξωτερικη συνδεση?
Ειναι ευκολο το βγαλε βαλε στο Β?

Ευχαριστω
To B με κλειστά μάτια

απο φακελο BDMV (M2TS) καταφερα και ειδα το FAST FIVE με το isedora ,με εξωτερικους υποτιτλους εχει ενα μικρο θεματακι (μια εβρισκε και μια οχι).....εικονα και ηχο απεδωσε παρα πολυ καλα. φυσικα το isedora κοστιζει αλλα αν παξετε ολο και θα βρειτε ντεμο για κανα χρονο :)

στην εκδοση 1.0.3 δουλευει το hitv2 μια χαρα ,αν ειχε και ελληνικα θα ηταν τελειο :)

βγήκε καινούργια έκδοση? έχεις το λινκ μήπως?
να ρωτήσω προσπαθώ να κάνω login στη facebook εφαρμογή που έχει και μου βγάζει ssl error. το ίδιο και στο youtube, και στο gmail από τον explorer που σε βγάζει στο google και μπορείς να κάνεις login στο google account σου. τεσπα γενικά δε μπαίνει και πουθενά, σε σας μπαίνει στους λογαριασμούς σας?
κάτι ακόμη, θέλω να πάρω ένα ασύρματο keyboard με mouse, είδα από το ebay κάτι κινέζικα mini wireless και σκεφτομαι κατι τέτοιο. θα το δεις όμως το himedia? σκέφτομαι για αυτό
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290653106545&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

βγήκε καινούργια έκδοση? έχεις το λινκ μήπως?
να ρωτήσω προσπαθώ να κάνω login στη facebook εφαρμογή που έχει και μου βγάζει ssl error. το ίδιο και στο youtube, και στο gmail από τον explorer που σε βγάζει στο google και μπορείς να κάνεις login στο google account σου. τεσπα γενικά δε μπαίνει και πουθενά, σε σας μπαίνει στους λογαριασμούς σας?
κάτι ακόμη, θέλω να πάρω ένα ασύρματο keyboard με mouse, είδα από το ebay κάτι κινέζικα mini wireless και σκεφτομαι κατι τέτοιο. θα το δεις όμως το himedia? σκέφτομαι για αυτό
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290653106545&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123
Εδώ http://www.futeko.com/forum/index.php?mode=thread&id=1103

σε ευχαριστω. το κατεβάζω.

μια ερώτηση ακόμη. το BT Process και το Samba Process τι είναι? στο manual λέει απλά ότι ανοίγει ή κλείνει τον built in BT client και το built in Sampa service.. :/

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση κ απο εμενα.Θα συνεργαστει καλα με optoma 3d xl kαι 3d ready προβολεα?

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση κ απο εμενα.Θα συνεργαστει καλα με optoma 3d xl kαι 3d ready προβολεα?

Η συνεργασια αφορα ουσιαστικα μονο το himedia και το 3dxl.
To 3dxl απο την στιγμη που δεχεται και sbs αλλα και frame packing ,δεν νομιζω οτι θα υπάρχει το παραμικρο προβλημα.Το himedia υποστηριζει και τα δυο.

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Παίδες καλησπερα. Θα ήθελα μου πεις καποιος αν ξερει (γιατι δεΝ το ειδα να αναφερεται πουθενά) πως μπορω να παρω 3d εικονα και dts-hd ήχο απο ενα 3d bluray iso χρησιμοποιώντας ενισχυτη που δεν έχει hdmi 1.4 εισοδους. Απο το Himedia παιρνω 3d εικονα με απλο dts ( ή DTS-HD με 2D εικονα ) . Θα μου ελυνε το προβλημα αν επαιρνα ενα splitter? με το ενα καλωδιο κατευθειαν στην TV και το αλλο στον ενισχυτη ή τζαμπα θα δωσω 25-30 ;
Ευχαριστω!

Aν δεν υποστηριζει ο ενισχυτης σου hd audio απλα δεν θα παρεις οτι και να κανεις.Αλλα αν δεν ειναι 1.4 , τοτε λογικα δεν θα παρεις ουτε 3d , εκτος αν του κανει καθαρο passthrough.Iσως το σπλιτερ το χρειαστεις για το 3d.Αλλα δοκιμασε πρωτα.

O ενισχυτης μου υποστηριζει DTS-HD. Συγκεκριμενα εχω τον Harman Kardon 255. Απλα οταν εχω 3D απο bluray iso τοτε δεν εχω DTS-HD. Και το αναποδο! Αναζητω τον τροπο (εαν υπαρχει) για να εχω και 3D και HD ηχο ταυτοχρονα χωρις να χρειαστει να αλλαξω τον ενισχυτη μου!

Απο τον harman (εξαιρετικος ενισχυτης) δεν μπορεις να περασεις 3d (μεχρι προτινος τουλαχιστον).
Θα πρεπει να παρεις splitter.
Δεχεται ομως κανονικα dts-hd οποτε αν δεν το διαβαζει μαλλον φταιει το player σου.

Αν παρω ενα splitter, και το ενα hdmi καταληγει στην TV για να εχω 3D ( καθως οπως σωστα ειπες απο τον ενισχυτη δεν περναει 3D σημα ) ενω το αλλο hdmi καταληγει στον ενισχυτη θα καταφερω να εχω dts-hd ; να το δοκιμασω;;; ειμαι λατρης του ηχου και τα δικα μου αυτια καταλαβαινουν αρκετη διαφορα απο το απλο dts. Γι'αυτο και σας κουραζω! Αυτη τη στιγμη το hdmi παει κατευθειαν στην TV και παιρνω ηχο απο οπτικη ινα.

Ειναι θεμα player και οχι ενισχυτη.
Αυτη τη στιγμη εχω το himedia στα χερια μου και μου βγαζει κανονικα dts-ma.

χωρίς να παίρνω όρκο αλλά από την στιγμή που ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει 1.4 δεν μπορείς να έχεις 3D ..

Παιδια συγνωμη . Μπορει να σας μπερδεψα! αυτο που με ενδιαφερει βασικα ειναι , αν κανεις μπορει να μου πει με σιγουρια, αν θα εχω DTS-HD και 3D χρησιμοποιωντας ενα splitter για να στειλω ενα hdmi καλωδιο στον ενισχυτη για τον HD ηχο και ενα hdmi καλωδιο στην τηλεοραση για το 3D. Γνωριζω οτι μονο ενα hdmi καλωδιο στον ενισχυτη δεν αρκει για 3D εικονα ΚΑΙ DTS-HD ηχο!

Απο υπολογιστη, με hdmi splitter που να υποστηριζει 3D γινεται,με καταλληλη επιλογη στο menu του ενισχυτη,για μονο audio (πιθανον να γινεται και απο 3d media player).

Last edited:
Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Mια δοκιμη θα μας πεισει! θα δοκιμασω κι ελπιζω να γινεται! σας ευχαριστω!