Himedia 900 a/b/c

τελικα αφου οι διαφορες 910a και 900b δν με επηρεαζουν θα κινηθω προς την αγορα του 910a. Απο που θα προτεινατε να το αγορασω? Το βρισκω στο futeko.com μαζι με μεταφορικα στα 130 . Ειναι αξιοπιστο site για τν αγορα? και αν εχετε δοκιμασει κανενα αλλο site, μαγαζι εγχωριο κλπ με την ιδια ή καλυτερη τιμη θα σας παρακαλουσα να το μοιραστειτε. ευχαριστω.

Και εγω απο futeko πηρα χωρις προβλημα , αγγλια κανονικα χωρις τελωνεια και χαζομαρες.

Ενας γνωστος προσφατα πηρε ενα android box απο τους κινεζους περασε τελωνειο!

Εχω πάρει τάμπλετ και το himedia μου από φουτέκο, δεν είχα κάποιο πρόβλημα...
γύρω στη βδομάδα κάνει να έρθει.

να ρωτησω γιατι θελετε το 910? το Q5 εχει παρουσιασει προβληματα η ειναι ιδιο με το 910?

εχω ενα προβλημα.εχω windows 7 extreme edition .το pc βλεπει τον himedia 900a και εχω προσβαση στα αρχεια του. Ο himedia βλεπει το modem με wifi βλεπει και το pc αλλα μου ζηταει id user kai password τα οποια δεν εχω. τι κανω λαθος ?

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΠΧ¨PETVAS KAI PASS 123 H ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ

εχω ενα προβλημα.εχω windows 7 extreme edition .το pc βλεπει τον himedia 900a και εχω προσβαση στα αρχεια του. Ο himedia βλεπει το modem με wifi βλεπει και το pc αλλα μου ζηταει id user kai password τα οποια δεν εχω. τι κανω λαθος ?

ακολούθησε τις οδηγίες http://www.xtreamer.net/downloads/community-projects/windows-share-manager.aspx

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΠΧ¨PETVAS KAI PASS 123 H ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ

σε ευχαριστω my Lord

απο W2COMP.com Αμερική μεριά έχει ψωνίσει κανείς? Γιατι το himedia 910a το εχει 102€ με free shipping. Επίσης διαθέτει και το 910b με εσωτερικό δίσκο και 3 usb

Α παπαπαπα ....

Free shipping Full Τελωνειο... :twoguns:

Κανεις εχει δοκιμασει δισκο πανω απο 2ΤΒ ? σε usb η sata?

Last edited:
το παραγγειλα απο το σαιτ τους και το παρελαβα μεσω απλου ταχειδρουμειου σε 10 μερες περιπου...οταν το εστειλα για επιδιορθωση παλι μεσω απλου ταχειδρουμειου και πληρωσα τοτε περιπου 20 ευρω και μου το στειλαν δωρεαν..
Θα μας δώσεις οδηγίες γιατι θελω να παραγγείλω το 910b και κάποιος είπε ότι πληρώνεις τελωνεία και τέτοια.

Θα μας δώσεις οδηγίες γιατι θελω να παραγγείλω το 910b και κάποιος είπε ότι πληρώνεις τελωνεία και τέτοια.

Γιατι δε το παιρνεις απο futeko που ειναι αγγλια και δε μπλεκεις με τελωνεια σιγουρα ?

γεια σας,

εχω περασει το τελευταιο fw του CS.
αυτα που πραγματικα εκαναν για μενα την τεραστια διαφορα με το fw του Ollyp ηταν το livetv! τελεια εφαρμογη αφου τοτε μπορουσα να δω ακομα και HD καναλια με αγωνες κλπ.
δυστυχως αυτα δεν κρατησαν για πολυ καιρο και καποια στιγμη κλειδωθηκαν με κωδικο οπως επισης και πολλα απλης αναλυσης καναλια σταματησαν να παιζουν.
παρολο που κανω και update στα scripts δε φαινεται να αλλαζει κατι. Αναρωτιεμαι μηπως εγω δεν κανω καλα κατι?

καλησπέρα κ απο εμένα.
μόλις έβαλα ένα δίσκο 2tb ,στο himedia 900b.αλλά δεν μπορώ να τον δώ στο δίκτυο ,ούτε τα windows 7 τον βρίσκουν ,αλλά κ το ubuntu τον βρίσκει κ βγάζει
σφάλμα unable to mount the drive, κατι τέτοιο. μπόρεί κάποιος να μου πεί τι ρυθμήσεις πρέπει να κάνω? θέλω να περνάω τα αρχεία απο το pc ασύρματα στον
δίκσο κ να τα παίζω απο το media player.