Για να σας ρωτήσω ρε παρέα τη γνώμη σας. Είχα το popcorn a210 το οποίο και έκανα δώρο στον αδελφό μου. Τώρα σκέφτομαι να πάρω το 910a και για θέαση 3D υλικού. Πως είναι η ποιότητα εικόνας ανάμεσα σε αυτά τα δύο?
Μάλλον είναι οριακό το ρεύμα που δίνει το τροφοδοτικό (ίσως λόγω προβληματικού τροφοδοτικού) και δεν φτάνει για να σταθεροποιήσει στην σωστή τάση και για αυτό κάνει επανεκκινήσεις. Οι 3,5 ιντσών δίσκοι τραβάνε περισσότερο ρεύμα από τους USB 2,5άριδες εξωτερικούς. Μου το έκανε και εμένα όταν σύνδεα ταυτόχρονα εσωτερικό και USB δίσκο.Καλησπέρα,θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει ποση εγγύηση εχει το Himedia 900b γιατι το τροφοδοτικό τα έφτυσε.Και αν εχει τύχει σε κανέναν θέμα οταν βλέπει ταινία η σειρά απο τον εσωτερικό να του κολλάει(παγώνει η είκονα) και να ξεκινάει μετα απο 10-15 δευτ η και μερικές φορές να κολλάει τελειώς.Αυτο το κάνει μονο οταν βλέπω άπο τον εσωτερικό,οταν συνδέω usb ειναι μια χαρα.Να πω ακόμα οτι το κάνει με οσα firmware έχω δοκιμάσει.:furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.