Himedia 900 a/b/c

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ 11/2012 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HIMEDIA 900B.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟΝ 02/2013 ΑΓΟΡΑΣΑ SEAGATE ΣΚΛΗΡΟ 3000GB.TON ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΣΤΟ ΜEDIA KAI STHN SYNEXEIA ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΕ ΤΟ LAPTOP KAI ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΑ ΤΟ CONTROL ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ MEDIA ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ CONTROL ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΕXPLORER KAI ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ FIRMWARE 1.0.5.7 KAI LEITOYRGOYSE KANONIKA.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ.ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ CONTROL

Καλως ηρθες στην παρεα μας,αν θες σε παρακαλω γραφε με μικρα,αφου με τα κεφαλαια δειχνεις οτι "φωναζεις"..Υπαρχει περιπτωση απο το λαπτοπ να μη μετεφερες μονο ταινιες;Κανενα παραξενο αρχειο ας πουμε;Δοκιμασες με αλλον εσωτερικο σκληρο;

Ευχαριστώ Νικόλα που μου απάντησες.Οχι δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο σκληρό δίσκο.Υπάρχει περίπτωση να έχω μεταφέρει κάποιο ιο.Eίχα βγάλει το σκληρό δίσκο το απόγευμα.Το media δεν άνοιγε με το control.Το άνοιξα χειροκίνητα και μετά από πέντε λεπτά το control λειτούργησε κανονικά και με άριστη επικοινωνία.
Νίκο έχεις κάτι να μου προτείνεις να´κάνω φορμάτ τον σκληρό και να ξαναπροσπαθήσω.Τον είχα σετάρει σε μορφή ntfc να τον κάνω fat32.Φυσικά δεν ξέρω αν φταίει ο δίσκος η το media.Το θέμα είναι οτι παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα αφού έχω βγάλει και τον σκληρό.Αυτο που με παραξενεύει είναι ότι όταν έχω ανοικτό το media και συνδέσω το λάπτοπ δεν μου εμφανιζει το σκληρό.Πρέπει να επανεκινήσω το media και να το έχω συνδεμένο με το λαπτοπ για να μου βρεί το σκληρό δισκο.Επίσης στο λαπτοπ μου εμφανιζει τρείς δίσκους 1 2.72gb 2 500mb 3 116mb.

Παρακαλω βρε,σιγα..Οχι fat32,σε καμια περιπτωση,καθως δε θα μπορεις να γραψεις αρχεια πανω απο 4GB.Το ntfs ειναι μια χαρα,αλλου ειναι το προβλημα..Επειδη δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος σε αφηνω στις εμπειρες γνωμες των παιδιων!Γνωμη μου ειναι να φορμαρεις το δισκο και μετα να περασεις τις ταινιες σου μια-μια,τσεκαρε και κανεναν αλλο δισκο αν υπαρχει διαθεσιμος..Θα βρεθει λυση,μην ανησυχεις!

πριν φορμαρεις το δισκο και χασεις ολα τα δεδομενα,βγαλε τον δισκο,ξαναπερνα την επισημη εκδοση και δες πως δουλευει,αν ειναι οκ περνα τον δισκο και αν σου κανει παλι τα ιδια τοτε κανε φορματ τον δισκο απο τον player.....

Lord γεια σου επειδή δεν είμαι και πολύ γνωστης της τεχνολογίας κανε μου λιανα τι σημαινει να ξαναπερασω την επισημη εκδοση στο σκληρο και πως γινεται αυτο.Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Kαλησπέρα παδιά.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το media Player himedia 900b.To αγορασα πριν τρεις μηνες.Πριν 10 ημέρες δεν ανοιγε με το κοντρολ.το ανοιγα χειροκινητα.μετα απο 5-10 λεπτα λειτουργίας και προσπαθειας λειτουργει το κοντρολ.οσο ειναι σε λειτουργια το media το κοντρολ λειτουργει τελεια.οταν κλεισω το media και προkaiσπαθησω να το ανοιξω μετα απο 1 ωρα παλι δεν ανοιγει το media.Μιλησα με net explorer και τους το εστειλα για ελεγχο.του εβαλαν το firmware 1.0.5.7 ενω ειχε το 1.0.4.20.Το κοντρολ λειτουργησε κανονικα και μου το εστειλαν πισω.Μετα απο δυο μερες λειτουργιας παλι τα ιδια το κοντρολ δεν λειτουργουσε.Ανοιγα το media χειροκινητα και παλι τιποτα.Σημερα του εβαλα παλι το firmware 1.0.4.20 στην αρχη δουλεψε κανονικα μετα παλι τα ιδία.Πρεπει να το ανοιγω χειροκινητα και μετα απο 10 λεπτα να προσπαθησω με το κοντρολ λειτουργει και οσο ειναι ανοικτο το media αυτο έχει αριστη επικοινωνια.Μιλησα με την net explorer και μου ειπαν να το ξαναδουμε σε μια εβδομαδα.
Εχει κανενας ιδεα τι φταει ποιο μπορει να ειναι το προβλημα και γενικα τι θα με συβουλευατε να κανω.Εγω θεωρω οτι μηπως ειναι ελατωμματικο και εχει προβλημα το ματακι της υπερυθρου του media.Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα firmware.Σας παρακαλω προτεινετε μου λυσεις.

Για να σας ρωτήσω ρε παρέα τη γνώμη σας. Είχα το popcorn a210 το οποίο και έκανα δώρο στον αδελφό μου. Τώρα σκέφτομαι να πάρω το 910a και για θέαση 3D υλικού. Πως είναι η ποιότητα εικόνας ανάμεσα σε αυτά τα δύο?

Για να σας ρωτήσω ρε παρέα τη γνώμη σας. Είχα το popcorn a210 το οποίο και έκανα δώρο στον αδελφό μου. Τώρα σκέφτομαι να πάρω το 910a και για θέαση 3D υλικού. Πως είναι η ποιότητα εικόνας ανάμεσα σε αυτά τα δύο?

Στο θέμα της ποιότητας της εικόνας, παίζει σε άλλη κατηγορία η Sigma. Κοινώς η Realtek έχει πολύ δρόμο μπροστά της...

Το αναφέρω από προσωπική εμπειρία μιας και έχω PCH-A200 και HiMedia 900A.

Γεια σας παιδιά έχω μια απορια.Εχθες μου αντικαταστησε η νετ εχπλορερ το αρχικο media που είχα με ένα καινουργίο υποτίθεται.Το himedia900b που μου εστειλαν στο μενου μπροστα ειναι τελειωσ διαφορετικο απο αυτο που είχα.Δηλαδή στο πρώτο media poy είχα εβαζα usb και αριστερα αναβε η ενδειξη usb,εβαζα SD CARD και άναβε η ενδειξη card.Στο επανω σημειο πανω απο το home ειχε ενδειξει app,set up και αλλα.
Τωρα σε αυτο που παρελαβα δεν εχει ενδειξεις με γραμματα και γενικα ειναι πιο δευτερο ποιιτικα.μηπως μου εστειλαν παλιο μοντελο.

Καλησπέρα,θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει ποση εγγύηση εχει το Himedia 900b γιατι το τροφοδοτικό τα έφτυσε.Και αν εχει τύχει σε κανέναν θέμα οταν βλέπει ταινία η σειρά απο τον εσωτερικό να του κολλάει(παγώνει η είκονα) και να ξεκινάει μετα απο 10-15 δευτ η και μερικές φορές να κολλάει τελειώς.Αυτο το κάνει μονο οταν βλέπω άπο τον εσωτερικό,οταν συνδέω usb ειναι μια χαρα.Να πω ακόμα οτι το κάνει με οσα firmware έχω δοκιμάσει.:furious3:

Βασικά ρωτάς από εκεί που το πήρες.Εφόσον φταίει αυτό δεν σου δώσουν άλλο τροφοδοτικό , υπάρχουν αφθονία και στο ebay

Καλησπέρα,θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει ποση εγγύηση εχει το Himedia 900b γιατι το τροφοδοτικό τα έφτυσε.Και αν εχει τύχει σε κανέναν θέμα οταν βλέπει ταινία η σειρά απο τον εσωτερικό να του κολλάει(παγώνει η είκονα) και να ξεκινάει μετα απο 10-15 δευτ η και μερικές φορές να κολλάει τελειώς.Αυτο το κάνει μονο οταν βλέπω άπο τον εσωτερικό,οταν συνδέω usb ειναι μια χαρα.Να πω ακόμα οτι το κάνει με οσα firmware έχω δοκιμάσει.:furious3:
Μάλλον είναι οριακό το ρεύμα που δίνει το τροφοδοτικό (ίσως λόγω προβληματικού τροφοδοτικού) και δεν φτάνει για να σταθεροποιήσει στην σωστή τάση και για αυτό κάνει επανεκκινήσεις. Οι 3,5 ιντσών δίσκοι τραβάνε περισσότερο ρεύμα από τους USB 2,5άριδες εξωτερικούς. Μου το έκανε και εμένα όταν σύνδεα ταυτόχρονα εσωτερικό και USB δίσκο.

αυτοι σταματησαν την υποστηριξη,το εχουν ριξει ολοι στο android,h futeco εχει βγαλει σχεδον ολα τα νηματα που αφορουσαν το himedia....μονο το bast castle μας εμεινε,
απορια,με ολα τα player η υποστηριξη που παρεχουν οι εταιριες ξεπερναει τον 1 χρονο?
γιατι αν ειναι να σταματαει η υποστηριξη στον χρονο δεν βρισκω το λογω να ξοδευομαστε για player τυπου med1000 που το νουμερο ειναι πλεον υπερβολικα μεγαλο για τα σημερινα δεδομενα