εχω δικιο γιατι εσυ το εχεις κανει προσωπικο τελικα
το παληκαρι ρωτησε και μιας και ειμαι κατοχος του απαντησα,εαν γνωριζε δεν θα ρωτουσε.
επιχειρηματα θελεις? το εγραψα κι αυτο,σταματησαν να το υποστηριζουν,αυτο σημερα ειναι σημαντικο μιας και εισαι και συ κατοχος το καταλαβαινεις και δικτυακα παλι γνωριζεις τα προβληματα του.
εσυ μπηκες να σχολιασεις το οχι το δικο μου παρα να δικαιολογησεις την αγορα του player, που σημαινει πως ειτε εχεις προβλημα μαζι μου η παιρνεις μιζα απο τον αντιπροσωπο,γιατι δεν γινετε να παροτρυνεις καποιον να προβει σε αγορα ενος αντικειμενου απο τη στιγμη που πλεον θεωρειτε παλιο και εχει σταματησει η υποστηριξη απο την μαμα εταιρια,
ηθικα εγω απεναντι στο παληκαρι ειμαι ενταξει,του προτεινα να παει σε κατι πιο καινουργιο,εσυ απο την αλλη επραξες ακριβως το αντιθετο!
οι 70 που αγορασαμε το med μπορει να μην ειμαστε ιδιοφυιες αλλα ειμαστε λογικοι ανθρωποι,πηραμε κατι που βγηκε τωρα με τα οποια προβληματα και υπαρχει η πιθανοτητα να διορθωθουνε στο αμεσω μελλον,το himedia ?.....
πες στο παληκαρι τα καλα του και μην ασχολησε με το ΟΧΙ μου. φιλικα!
[OFFTOPIC]
Δεν θα απαντήσω όπως σκόπευα πάνω στα νεύρα μου και είχα γράψει ένα τεράστιο κατεβατό, γιατί δεν θέλω να χαλάσω το παρόν θέμα άσχετα αν εσύ με προσέβαλες δημόσια για ένα ανούσιο υστερόγραφο μου και το περίφημο όχι (ούτε του Μεταξά να ήταν πια αυτό το τόσο σημαντικό όχι) που ανέφερα σε αυτό. Αυτό είναι το καλό του γραπτού λόγου ότι σου δίνει χρόνο να σκεφτείς τι θα γράψεις κάτι που μάλλον αρκετοί δεν πράττουν αφού γράφουν πιο απερίσκεπτα και απ το να τα έλεγαν με φωνή αυθόρμητα.
Αφού για κάποιον ακατανόητο λόγο σε εμένα θεώρησες ένα κατεβατό post που έγραψα σε κάποιον άλλο και αφορούσε τον player και μόνο, σαν προσωπική επίθεση σε σένα που δεν σε ξέρω καν πέρα απ το όσο έχουμε ανταλλάξει απόψεις φιλικά στο παρόν θέμα και όλα αυτά για ένα υστερόγραφο του υστερόγραφου της μιας σειράς που δεν είχε καν προσβολές.. θεωρείς προφανώς ότι δικαιούμαι για αυτό βρίσιμο... Μάλιστα παρόλο που το παίρνω στην πλάκα και αποφασίζω να μην απαντήσω στο ίδιο στυλ (προφανώς για εμένα επιδιώκει κάποιος που σε βρίζει να απαντήσεις με τον ίδιο λόγο γιατί μάλλον γουστάρει καβγά) και θεωρώ πως απάντησα πάλι κόσμια, θεωρείς πως ΠΑΛΙ δικαιούμαι να μου την ξαναπείς, να ακούσω υπονοούμενα για μίζες και δεχθώ υποδείξεις με τι θα ασχολούμαι και τι θα σχολιάζω σε ένα δημόσιο φόρουμ άσχετα αν το κάνω χωρίς να προσβάλλω (εκτός αν το να λες σε μια και μοναδική σου φράση σε ένα υστερόγραφο πως δεν βρίσκω την λογική πίσω από ένα όχι στην αγορά του συγκεκριμένου player, θεωρείται προσβολή και βρίσιμο για κάποιον λόγο και αυτόματα όλα τα παραπάνω απ αυτό γυρνάνε γύρω απ αυτή την φράση στο μυαλό κάποιου).
Αν νομίζεις πάντως πως έγραψα ένα κατεβατό για να αναφερθώ σε σένα (που αυτό πέρα απ το υστερόγραφο δεν προκύπτει από πουθενά) τότε νομίζω πως ο εγωισμός σου δεν σε κάνει να βλέπεις καθαρά και προτείνω να ξαναδείς τι έγραψα και σε ποιόν και τι (και πως) μου απάντησες.
Παλιότερα όταν ανταλλάσσαμε απόψεις στο forum μεταξύ μας ήμουν καλός τώρα που έθιξα τον εγωισμό σου έγινα κακός και πρέπει να με βρίσεις. Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος αυτό να το θυμάστε όλοι σας. Το αφήνω εδώ με αυτά τα λίγα offtopic λόγια και δεν το συνεχίζω γιατί δεν θέλω να χαλάσουμε το παρόν θέμα.
Συγνώμη παιδιά για το μικρό offtopic.. νομίζω ήταν όσο κόσμιο γίνεται δεδομένου των περιστάσεων και δεν θέλω να δώσω άλλη συνέχεια.
[/OFFTOPIC]
Στο θέμα μας, επειδή βλέπω πως μιλάμε για το med600 αλλά και την παρωχημένη τεχνολογία του himedia, το μόνο που θα πω (γιατί δεν αντέχω να μην το πω) είναι πως προσπαθώ να βρω την λογική στο εξής, λέμε να μην πάρει κανείς το himedia 2ετίας όπως λες καθώς η τεχνολογία προχωράει και εγώ θα το δεχθώ αυτό.. άλλωστε έγραψα πως όταν βγει xbmc που να παίζει σωστά 3d εγώ ο ίδιος θα το αλλάξω αμέσως σε intel nuc που με ψήνει ήδη σιγά σιγά (είναι που παίρνω μίζες απ τους κινέζους..). Η δικιά σου πρόταση ποια είναι? αντί να πάρουν το himedia που έχει παρωχημένη τεχνολογία με το παρωχημένο realtek 1186, να τους προτείνουμε να πάρουν το med600 με το πρόσφατο και ολοκαίνουριο... realtek 1186 ... δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος και καθυστερημένος αν προτείνω το himedia, γιατί είναι παλιό, αλλά το να προτείνει κάποιος ένα player ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιας τεχνολογίας, ίδιων δυνατοτήτων και με τα ίδια σχεδόν προβλήματα αλλά διπλάσια τιμή, θεωρείται έξυπνο.
Ειλικρινά, τι να σχολιάσει τώρα κανείς σε αυτό χωρίς να το θεωρήσεις προσωπική επίθεση? Το αφήνω σε άλλον το task αυτό για να μην παρεξηγηθούμε παραπάνω. :FSGSFGS4: