μήπως είναι πάρα πολλές?
δοκίμασες να δημιουργήσεις 2-3 φακέλους και να μοιράσεις τα video εκεί ώστε να δεις αν έτσι τα βλέπει όλα? πχ. 1500 σε έναν φάκελο, 1500 στον δεύτερο και στον τρίτο βάλε τα υπόλοιπα να δεις αν το HiMedia δει ότι είναι 1260 ή θα στα βγάλει πάλι 1050?
εγώ του έχω πάνω 3 σκληρούς δίσκους (έναν εσωτερικό, έναν εξωτερικό με sata σύνδεση και έναν εξωτερικό usb) και τους βλέπει όλους κανονικά, χωρίς πρόβλημα (πέρα απ αυτό που είπα στο προηγούμενο post για κάποια mkv και mp4). έχω έναν 2 τερρα με ταινίες, τις οποίες τις βλέπει όλες και οι υπόλοιποι έχουν διάφορα video αλλά όλα σε φακέλους (κατηγορίες).
κάτι ακόμη. το 4260 video που λες είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστα? δλδ μήπως κάποιο avi έχει χτυπήσει και δε το βλέπει καν? Βάλε το δίσκο σε ένα pc και κάνε ταξινόμηση του φακέλου ανά είδος. Αν δεις ότι έχεις 210 αρχεία με κάποια συγκεκριμένη μορφή ίσως είναι αυτά, αν και το HiMedia απ ότι εχω καταλάβει διαβάζει τα πάντα μα τα πάντα, δεν είχα πουθενά μέχρι τώρα πρόβλημα, σε κανένα format αρχείου. Αλλά πότε δε ξέρεις, ίσως είναι .mov (quick time), τέτοια αρχεία δεν έχω και δε ξέρω αν τα διαβάζει.