Himedia 900 a/b/c

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Tο οποίο πώς γίνεται;Έχω χάσει και το &$&&$ το manual..Σε ευχαριστώ!


Νομιζω εχει μια τρυπιτσα στο πισω μερος,την κρατας πατημενη και ανοιγεις το μηχανημα απο μπροστα.Δεν ειμαι και 100% σιγουρος ομως. Μη σε παρω και στο λαιμο μου.Ετσι θυμαμαι οτι εβαλα το τελευταιο firm, με τη διαδικασια του hard reset. Λογικα θα γινεται το ιδιο , απλως δεν θα εχεις στικακι κουμπωμενο στη θυρα usb. Το manual κατεβασε το απο εδω. Καπου αριστερα στα links , γραφει user manual

http://www.futeko.com/products/MP00031.php
 
Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Δεν κανει τιποτα. Ενημερωσε μας αν λειτουργησε , για να ξερουμε στο μελλον τι να κανουμε αν αποφασισει και το δικο μας να μην ανοιγει.
 
γεια χαρα. εδω και μερικες μερες μου κανει "χαζα" ο media 900b. υπαρχει καμια καινουργια rom να του περασουμε? ειχα καστομαρισμενη του ollyp και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα δε μπορω να βρω το site του πλεον. δεν εχω και την ιδια rom για να την ξαναπερασω. αν ξερει καποιος κανενα λινκ αν το στειλει.
ευχαριστω!
 
Ωραία η ROM. Έχει κ Safety Power Off κάτι που νομίζω δεν είχε η παλιότερη και μου έκανε ζημιά σε δύο σκληρούς.

Κάτι ακόμη. Χτες σύνδεσα δεύτερο HDD στην εξωτερική SATA σύνδεση που έχει αλλά τον βλέπει σαν USB και όχι σαν HDD. Αυτό μπορεί να αλλάξει ή έχουν την δεύτερη SATA στο bus του USB? Απλά έχω επιλογή οι σκληροί να κλείνουν μετά από 10 λεπτά (γιατί συνήθως από φορητό σκληρό θα το δουλέψω) και είναι κρίμα να δουλεύει συνέχεια ο δεύτερος σκληρός χωρίς να χρειάζεται.
 
Να ρωτησω και εγω το εξης..Εχω το 900Α και εχω το εξης προβλημα..σ'ενα 500 αρη σκληρο δισκο εχω 4260 video clip...σε μορφη mp.4.Ενω στον υπολογιστη τα εμφανιζει ολα,στο media player πηγαινει μεχρι το 4050..τα υπολοιπα δεν μπορει να τα διαβασει..Τι ακριβως συμβαινει? Εχει κανεις καμμια ιδεα?
Ευχαριστω
 
εχω παρατηρήσει και εγω καποια δισλειτουργία στα mp4 και στα mkv . δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μη δει κάποιο αρχείο, αλλά στα αρχεία αυτά δε με αφήνει να πάω μπροστά πίσω. μόνο play και αν κολλήσει σε κάποιο σημείο φτου και από την αρχή!! δε το κάνει σε όλα, σε ορισμένα mp4 και mkv ..
 
Ειναι πολυ περιεργο παντως...χτες τον εκανα αναβαθμιση με το τελευταιο firmware..αλλα δυστηχως δεν αλλαξε και τιποτα εξακολουθει να διαβαζει 4050 βιντεο mp.4 και οχι το συνολο τους 4260...Υπαρχει καποια μνημη στο media player δε μπορω να καταλαβω...απο την αλλη εχω ενα αλλο σκληρο 2 terra και διαβαζει ολες τις ταινιες και μαλιστα 3d...δε μπορω να το εξηγησω..πραγματικα περιεργο...
 
μήπως είναι πάρα πολλές?

δοκίμασες να δημιουργήσεις 2-3 φακέλους και να μοιράσεις τα video εκεί ώστε να δεις αν έτσι τα βλέπει όλα? πχ. 1500 σε έναν φάκελο, 1500 στον δεύτερο και στον τρίτο βάλε τα υπόλοιπα να δεις αν το HiMedia δει ότι είναι 1260 ή θα στα βγάλει πάλι 1050?

εγώ του έχω πάνω 3 σκληρούς δίσκους (έναν εσωτερικό, έναν εξωτερικό με sata σύνδεση και έναν εξωτερικό usb) και τους βλέπει όλους κανονικά, χωρίς πρόβλημα (πέρα απ αυτό που είπα στο προηγούμενο post για κάποια mkv και mp4). έχω έναν 2 τερρα με ταινίες, τις οποίες τις βλέπει όλες και οι υπόλοιποι έχουν διάφορα video αλλά όλα σε φακέλους (κατηγορίες).

κάτι ακόμη. το 4260 video που λες είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστα? δλδ μήπως κάποιο avi έχει χτυπήσει και δε το βλέπει καν? Βάλε το δίσκο σε ένα pc και κάνε ταξινόμηση του φακέλου ανά είδος. Αν δεις ότι έχεις 210 αρχεία με κάποια συγκεκριμένη μορφή ίσως είναι αυτά, αν και το HiMedia απ ότι εχω καταλάβει διαβάζει τα πάντα μα τα πάντα, δεν είχα πουθενά μέχρι τώρα πρόβλημα, σε κανένα format αρχείου. Αλλά πότε δε ξέρεις, ίσως είναι .mov (quick time), τέτοια αρχεία δεν έχω και δε ξέρω αν τα διαβάζει.
 
Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

γεια χαρα παιδια και χρονια πολλα.

Τελευταια μου ελπιδα ....

Πήρα ενα μεταχειρισμενο Himedia 900b (με ενσ. δισκο 1T Sata 3 Blue Caviar). Και ξαφνικα παγώνει εκει που βλεπω μια ταινια, και η γυριζει το menu γραφοντας Unsupported Video ή κολλαει και δεν κλεινει με το remote καν.

Ειχα επι 2 χρονια ενα Himedia 600a και δεν ειχα το παρμικρο προβλημα με ολα αυτα.

Το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει ουτε σε συγκεκριμενα σημεια, ούτε σε συγκεκριμενα mkv. ΤΕΛΕΙΩΣ τυχαια.

Εχω δοκιμασει ενα σωρο firmwares, δεν εχει λυθεί το θεμα.

Υποψιαζομαι τον εσωτερικό δισκο. Ο οποιος εχει φορμαριστει απο το Himedia και σε check που του εκανα στο pc μου ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμάσω.

Αν κανεις εχει καμια ιδεα ...


Ευχαριστω