Hivion ή Mvision;

unforgiven

Senior Member
26 April 2007
354
Ψάχνω έναν δέκτη αξιόπιστο, με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας σε HD και σε upscale SD, με δυνατότητες PVR, και με απροβλημάτιστη λειτουργία με Nova.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η λειτουργία PVR. Θέλω να έχει timeshift και όταν προγραμματίζεται μια εγγραφή να "γυρίζει" στο κανάλι εγγραφής. Πχ είχα έναν Topfield ο οποίος όταν ήταν συντονισμένος στο κανάλι Χ και είχε προγραμματιστεί εγγραφή στο Υ, συνέχιζε να δείχνει το Χ και να γράφει το Υ, με αποτέλεσμα το Υ να γράφεται κωδικοποιημένο, και αν άλλαζαν εν τω μεταξύ τα κλειδιά της Nova, η εγγραφή χανόταν. Θέλω λοιπόν ο δέκτης να γυρίζει στο Υ και να το γράφει αποκωδικοποιημένο.
Είμαι μεταξύ των Hivion Ultima 9090 και του Mvision HD-200. Κάθε άλλη πρόταση μέχρι 250 δεκτή! -bye-

Αυτά που ζητάς μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα κάνει 100% ο M-vision τουλάχιστον στον 1 χρόνο που τον έχω, για τον Hivion δεν γνωρίζω, σίγουρα και κάποιος άλλος φίλος θα σου απαντήσει....

Ψάχνω έναν δέκτη αξιόπιστο, με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας σε HD και σε upscale SD, με δυνατότητες PVR, και με απροβλημάτιστη λειτουργία με Nova.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η λειτουργία PVR. Θέλω να έχει timeshift και όταν προγραμματίζεται μια εγγραφή να "γυρίζει" στο κανάλι εγγραφής. Πχ είχα έναν Topfield ο οποίος όταν ήταν συντονισμένος στο κανάλι Χ και είχε προγραμματιστεί εγγραφή στο Υ, συνέχιζε να δείχνει το Χ και να γράφει το Υ, με αποτέλεσμα το Υ να γράφεται κωδικοποιημένο, και αν άλλαζαν εν τω μεταξύ τα κλειδιά της Nova, η εγγραφή χανόταν. Θέλω λοιπόν ο δέκτης να γυρίζει στο Υ και να το γράφει αποκωδικοποιημένο.
Είμαι μεταξύ των Hivion Ultima 9090 και του Mvision HD-200. Κάθε άλλη πρόταση μέχρι 250 δεκτή! -bye-

ΝΑΝΟ ΧΧ 9500 HD κανει καλα την δουλεια του σε αυτα που θελεις

Δεν έχω σκοπό να ανέβω τόσο σε τιμή. Ούτε μεγάλο πιάτο έχω, ούτε έχω χρόνο να ασχοληθώ με περίπλοκους δέκτες. Οπότε και περιορίζομαι στις βασικές δυνατότητες.

Μάλλον προς Mvision με βλέπω, αλλά δεν βρίσκω τον Combo ετοιμοπαράδοτο...

Ε περίμενε βρε μια εβδομάδα, δεν έχασες και τίποτα......

Δεν έχω σκοπό να ανέβω τόσο σε τιμή. Ούτε μεγάλο πιάτο έχω, ούτε έχω χρόνο να ασχοληθώ με περίπλοκους δέκτες. Οπότε και περιορίζομαι στις βασικές δυνατότητες.

Μάλλον προς Mvision με βλέπω, αλλά δεν βρίσκω τον Combo ετοιμοπαράδοτο...

Ο δεκτης δεν ειναι καθολου πολυπλοκος επισις να εχεις στον νου σου σαν συμβουλη μου το γνωστο οτι πληρωνεις παιρνεις

Τι παραπάνω θα μου προσέφερε ένας τέτοιος δέκτης, όταν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω και να γράφω Nova στην καλύτερη δυνατή ποιότητα;

Τι παραπάνω θα μου προσέφερε ένας τέτοιος δέκτης, όταν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω και να γράφω Nova στην καλύτερη δυνατή ποιότητα;

φιλε εγω δεν με ενδιαφερει αμα θες παρε MVISION η παρε τον αλλο που λες δικη σου ειναι η τσεπη εδω στο forum εχω γραψει πολλα εχω ανεβασει φωτογραφιες και χιλια δυο
χτιπα το ονομα μου κανε αναζητηση και δες τι εχω γραψει για τον δεκτη και κανε οτι επιλογη θες(αυτον εχω για αυτον γραφω)
το ειπα ειναι πραγματι ακριβος δεκης τωρα το γιατι δεν το ξερω καθοτι ουτε εμπορος ειμαι ουτε εγω βγαζω τις τιμες
παντα φιλικα:operator:

χτιπα το ονομα μου κανε αναζητηση και δες τι εχω γραψει για τον δεκτη και κανε οτι επιλογη θες(αυτον εχω για αυτον γραφω)
το ειπα ειναι πραγματι ακριβος δεκης τωρα το γιατι δεν το ξερω καθοτι ουτε εμπορος ειμαι ουτε εγω βγαζω τις τιμες
παντα φιλικα:operator:

Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες... Μια απλή, απλούστατη και εύλογη ερώτηση έκανα... Ούτε απαιτώ βιογραφικό από κανέναν εδώ μέσα, ούτε και άφησα καμία υπόνοια...

Οπότε παίρνω αυτό http://www.europesat.gr/index.php?ac...&productId=233 η να πάρω τον combo
Με δεδομένη την έλευση της Mpeg-4 μετάδοσης των επίγειων, νομίζω ότι ο Combo είναι πιο σωστή επιλογή, ιδίως αν η τηλεόρασή σου δεν έχει ανάλογο δέκτη.

Το PVR λειτουργεί και στον επίγειο δέκτη, έτσι δεν είναι;

unforgiven δεν τα γνωρίζω αυτά καλά. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω την Samsung την 8000. Εσύ θα μου πεις τώρα:chinscratch:

Και επίσης ήθελα να ρωτησω αν έχει πλήρη συμβατότητα με Nova, δηλ το βάζω και τέλος η χρειάζομαι κάποιο irdeto extra?

Δεν αρπάχτηκα φίλε ο τρόπος μου είναι έτσι αλλά άμα θέλεις σύγκριση δυστυχώς δεν συγκρίνετε η μέρα με την νύχτα ελπίζω να μην πεις πάλι ότι αρπάχτηκα

Παίδες καλό θα είναι να μη αρχίσουμε πάλι τα ίδια.........χαλαρά....

unforgiven δεν τα γνωρίζω αυτά καλά. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω την Samsung την 8000. Εσύ θα μου πεις τώρα:chinscratch:

Και επίσης ήθελα να ρωτησω αν έχει πλήρη συμβατότητα με Nova, δηλ το βάζω και τέλος η χρειάζομαι κάποιο irdeto extra?

Καλό είναι να κοιτάξεις στο manual αν υποστηρίζει Mpeg-4 η τηλεόρασή σου.
Όσο για τη Nova, απ' όσο έμαθα δεν χρειάζεται κάποιο Irdeto Cam.