Κοίταξε να δεις για να με πείσεις ότι ο mvision είναι καλός δέκτης δεν έχεις παρά να αρχίσεις να γράφεις στο forum οτιδήποτε γίνετε πάνω στον δέκτη από αναβαθμίσεις συνεργασία δίσκων για εγγραφή να μας μιλήσεις για προγραμματισμένες εγγραφές με κλειστό το δέκτη (stand by)και εγγραφή σε άλλο δορυφόρο συνεργασία biss καναλιών με τον δέκτη ,εάν έχεις παρατηρήσει κολλήματα και γενικά ότι νομίζεις εσύ
Τώρα γιααυτο που λες δεν δίνεις 400 εuρο για το al zazeera αυτό απλά το ανέφερα σαν τα τελευτεα νεα από τον δεκτη
Τεχνικά έχω κουραστεί να γράφω και άμα ψάξεις μέσα στο forum θα βρεις πολλά και διάφορα και στο φινάλε γιατί να γράψω αφού δεν έχω κανένα όφελος ίσα ίσα που τα μαγαζιά που πουλάνε τον δέκτη και οποιονδήποτε δέκτη που γράφουμε αυτά κερδίζουν κατά καποιο τροπο
To να διαλαλούμε ότι ένας δέκτης είναι καλός και φτηνός πρέπει να δώσουμε και κάποια στοιχεία ώστε να καταλάβουν οι άνθρωποι που διαβάζουν
Θα σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και ποιο φτηνοί δεκτές και πάντα ήμουν υπέρ τέτοιων αγορών γιατί στο φινάλε τι παίρνεις (ένα παλιοκουτι) για να δεις δορυφορική
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο πάνω στο θέμα γενικά προσπαθώ να σου εξηγήσω όχι μόνο σε εσένα άλλα και σε άλλα άτομα ότι όποιος έγραφε για τον δέκτη που έχει στο σπίτι του όλοι θα κερδίζαμε κάτι