Hivion ή Mvision;

Εάν είσαι κάτοχος παλαιάς κάρτας νοβα τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τον mvision (όπως και με κανένα δέκτη).

Δεν χρειάζεσαι cam για την κάρτα... πάμε παρακάτω, ο m-vision HD 200 combo είναι και mpeg 4 οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα στη λήψη των νέων ψηφιακών...

Mε την καινούρια τι κάνουμε;
Με ειδοποίησαν ότι θα μου στείλουν νέα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Βέβαια δεν είναι "παντρεμένη", αλλά έχω ακούσει για ασυμβατότητες.

Σου στέλνουν καινούργια και δεν είναι παντρεμένη ??????

Βουρ στο slot του δέκτη !!!!!!!!

Λογικά παίζει....

Σου στέλνουν καινούργια και δεν είναι παντρεμένη ??????

Βουρ στο slot του δέκτη !!!!!!!!

Λογικά παίζει....

Ναι, μάλιστα τους ρώτησα και μου είπαν ότι παντρεμένες είναι μόνο όσες πωλούνται πακέτο με τους νέους Panasat και όχι των παλιών συνδρομητών.

Η νύχτα , δηλαδή ποιά είναι , ...για φώτισε μας !

Προτείνω φυσικά τον Mvision 200HD Combo , πολύ καλός και οικονομικός !!!

aljazeera 1 2 3 4 στον Nilesat 7W με την τελευτεα αναβαθμιση σε nano xx 9500 ειναι ανοιχτα
στον Μvision εχουμε τιποτα νεοτερο?

aljazeera 1 2 3 4 στον Nilesat 7W με την τελευτεα αναβαθμιση σε nano xx 9500 ειναι ανοιχτα

όσοι χρησιμοποιούν το dongle που κάνει τη σειριακή ethernet, έχουν πολλά νεώτερα !!!!

Άαααα , καλό !!!! :worshippy:
Ας δώσει ο άνθρωπος περίπου 400 ευρά για να βλέπει al jazeera 1-2-3-4 :shot:

Κοίταξε να δεις για να με πείσεις ότι ο mvision είναι καλός δέκτης δεν έχεις παρά να αρχίσεις να γράφεις στο forum οτιδήποτε γίνετε πάνω στον δέκτη από αναβαθμίσεις συνεργασία δίσκων για εγγραφή να μας μιλήσεις για προγραμματισμένες εγγραφές με κλειστό το δέκτη (stand by)και εγγραφή σε άλλο δορυφόρο συνεργασία biss καναλιών με τον δέκτη ,εάν έχεις παρατηρήσει κολλήματα και γενικά ότι νομίζεις εσύ
Τώρα γιααυτο που λες δεν δίνεις 400 εuρο για το al zazeera αυτό απλά το ανέφερα σαν τα τελευτεα νεα από τον δεκτη
Τεχνικά έχω κουραστεί να γράφω και άμα ψάξεις μέσα στο forum θα βρεις πολλά και διάφορα και στο φινάλε γιατί να γράψω αφού δεν έχω κανένα όφελος ίσα ίσα που τα μαγαζιά που πουλάνε τον δέκτη και οποιονδήποτε δέκτη που γράφουμε αυτά κερδίζουν κατά καποιο τροπο
To να διαλαλούμε ότι ένας δέκτης είναι καλός και φτηνός πρέπει να δώσουμε και κάποια στοιχεία ώστε να καταλάβουν οι άνθρωποι που διαβάζουν
Θα σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και ποιο φτηνοί δεκτές και πάντα ήμουν υπέρ τέτοιων αγορών γιατί στο φινάλε τι παίρνεις (ένα παλιοκουτι) για να δεις δορυφορική
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο πάνω στο θέμα γενικά προσπαθώ να σου εξηγήσω όχι μόνο σε εσένα άλλα και σε άλλα άτομα ότι όποιος έγραφε για τον δέκτη που έχει στο σπίτι του όλοι θα κερδίζαμε κάτι

Κοίταξε να δεις για να με πείσεις ότι ο mvision είναι καλός δέκτης δεν έχεις παρά να αρχίσεις να γράφεις στο forum οτιδήποτε γίνετε πάνω στον δέκτη από αναβαθμίσεις συνεργασία δίσκων για εγγραφή να μας μιλήσεις για προγραμματισμένες εγγραφές με κλειστό το δέκτη (stand by)και εγγραφή σε άλλο δορυφόρο συνεργασία biss καναλιών με τον δέκτη ,εάν έχεις παρατηρήσει κολλήματα και γενικά ότι νομίζεις εσύ
Τώρα γιααυτο που λες δεν δίνεις 400 εuρο για το al zazeera αυτό απλά το ανέφερα σαν τα τελευτεα νεα από τον δεκτη
Τεχνικά έχω κουραστεί να γράφω και άμα ψάξεις μέσα στο forum θα βρεις πολλά και διάφορα και στο φινάλε γιατί να γράψω αφού δεν έχω κανένα όφελος ίσα ίσα που τα μαγαζιά που πουλάνε τον δέκτη και οποιονδήποτε δέκτη που γράφουμε αυτά κερδίζουν κατά καποιο τροπο
To να διαλαλούμε ότι ένας δέκτης είναι καλός και φτηνός πρέπει να δώσουμε και κάποια στοιχεία ώστε να καταλάβουν οι άνθρωποι που διαβάζουν
Θα σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και ποιο φτηνοί δεκτές και πάντα ήμουν υπέρ τέτοιων αγορών γιατί στο φινάλε τι παίρνεις (ένα παλιοκουτι) για να δεις δορυφορική
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο πάνω στο θέμα γενικά προσπαθώ να σου εξηγήσω όχι μόνο σε εσένα άλλα και σε άλλα άτομα ότι όποιος έγραφε για τον δέκτη που έχει στο σπίτι του όλοι θα κερδίζαμε κάτι

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω πως ο MVision 200HD είναι καλός .
Εσύ προσπαθείς να πείσεις πως είναι κακός ! :cool4:
Έχεις διαβάσει εδώ ή στα άλλα 2 forum να γράφουν οι ιδιοκτήτες του που τυγχάνει να είναι και αρκετοί (εντελώς τυχαία...) τρομερά ή σοβαρά παράπονα ;
Αααα και μην ξεχνάμε πάντα και το πόσο κοστίζει και πως έχει και πάνω από χρόνο που είναι στην αγορά !

Επίσης έχεις ξεχάσει πως το θέμα αυτού του thread είναι ''Hivion ή Mvision ;'' :blush:

Ωραία είμαι σύμφωνος μαζί σου
Γιατί απορρίπτεις τον Ηivion έχεις κάποια επιχειρήματα που τον πάνε πίσω από τον Μvision
Μήπως θα ήταν καλυτέρα να μας μιλήσει κάποιος που έχει και τον άλλο δέκτη να πει τις απόψεις του?

θα θελα να αναφερω πως κ εγω ενεργοποιησα μια καρτα ΚΑΡΡΑ ονομαζεται η νεα εκδοση της νοβα .αντι για ζετα παντρεμενη εχουμε ΚΑΡΡΑ που στελνεται σε συνδρομητες που χριαζεται αλαγη η καρτα τους.και ναι δεν σου στελνουν τον νεο πατατα σατ μαζι.
στο θεμα τωρα ...εχω δει απλο hivion (100 και τον 9191fast usb ο οποιος ειναι πολυ πρωτος και πολυ φτηνος.) και τον mvision s-5 ο οποιος ειναι εξερετικος .φανταστικος ειναι και ο mvision hd 200 σε ποιοτητα εικονας .
ο mvision s-5 και ο hd200 ρε παιδια πεζει κατι αλλα techview πεζει ελληνικο πακετο ?ποιος τον εχει να μας πει αν αξιζει το σκηνικο να τον κοτσαρω σε σερβιτορο.?κανει κοληματα ?

θα θελα να αναφερω πως κ εγω ενεργοποιησα μια καρτα ΚΑΡΡΑ ονομαζεται η νεα εκδοση της νοβα .αντι για ζετα παντρεμενη εχουμε ΚΑΡΡΑ που στελνεται σε συνδρομητες που χριαζεται αλαγη η καρτα τους.και ναι δεν σου στελνουν τον νεο πατατα σατ μαζι.
στο θεμα τωρα ...εχω δει απλο hivion (100 και τον 9191fast usb ο οποιος ειναι πολυ πρωτος και πολυ φτηνος.) και τον mvision s-5 ο οποιος ειναι εξερετικος .φανταστικος ειναι και ο mvision hd 200 σε ποιοτητα εικονας .
ο mvision s-5 και ο hd200 ρε παιδια πεζει κατι αλλα techview πεζει ελληνικο πακετο ?ποιος τον εχει να μας πει αν αξιζει το σκηνικο να τον κοτσαρω σε σερβιτορο.?κανει κοληματα ?

Καλώς ήλθες στην παρέα μας.....

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλεις για τους δέκτες είναι διαθέσιμη, εκτός από αυτά που σου έκανα bold στα γραφόμενά σου !!!!

Δεν ασχολούμαστε με αυτές τις δραστηριότητες εδώ και απαγορεύεται και από τον κανονισμό η οποιαδήποτε αναφορά σε σερβιτόρες και κλαδιά !!!!!

-bye-

O Μvision είναι ήδη στα χέρια μου. Είμαι δουλειά και δεν κρατιέμαι να πάω σπίτι να τον συνδέσω. Σύντομα να αναμένετε εντυπώσεις!

Μία από τα ίδια και εγώ. Μόνο που πήρα τον 300ρη τελικά...

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Ρε παιδιά SOS. Έβαλα τον δέκτη και μου βγάζει στο menu

"δώσε κωδικό Pin" Tι να κάνω?