Η δικές μου εντυπώσεις....
Αναμονή σύνδεσης 4 1/2 μήνες (επεσα στην συνενωση τους με τις Αττικές)
Λαθος του ΟΤΕ κατά την ενεργοποίηση (η οποία έγινε ακριβώς την ώρα και την μέρα που μου είχαν δωσει πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης)
Προσωρινή ρυθμιση από HOL στην άλλη θύρα (άλλο "όριο" το λένε στην... γλώσσα τους)
Οταν ο ΟΤΕ με έβαλε στο σωστό όριο, επαναρύθμιση μου, και πάλι όλα ΟΚ από τοτε.
Συνδεση στα 12/1Mbps (μπήκα με το παλιό πακέτο των 12), τηλεφωνία μια χαρά με όλα τα κομφόρια (ψηφιακές ευκολίες, δίγραμμο τηλέφωνο, παραμετροποίηση του ρούτερ για τις δύο γραμμές κλπ)
Ρούτερ (7140) αρκετά καλό, ίσως κάπως ευαίσθητο στην ποιότητα της γραμμής. Το οποίο αν το ψάξει κανείς, πρεπει να κάνει παπάδες... Τόσα που ίσως του δημιουργεί και πρόβλημα, κάποιες φορές δείχνει να μην αντέχει στα ζόρια (ταυτόχρονη χρήση 2 γραμμών τηλεφωνίας, ρούτινγκ εσωτερικού δικτύου, συνδεση με wifi με κάποιο πισί, και ταυτόχρονα μερικές χιλιάδες connections στα τορεντάδικα...)
Εκτός από μια μέρα που κάτι δεν πήγαινε καλά (στο κομμάτι του νετ μόνο), disconnections δεν έχω, ούτε κάποια άλλη αστάθεια. Eχω και καλή γραμμή, είμαι καρφωμένος στα 12ΜΒit (η γραμμή μου συμφωνα με τα στατιστικά της φτάνει γενικότερα μέχρι τα 23+, ή με τις αυστηρές ρυθμίσεις της HOL -κατώτερο επιτρεπτό SNR margin : 11- μέχρι περίπου τα 19ΜΒit).
Κατεβαζω απο καλές πηγές με 1255KByte/sec (1.25MB/sec). Οσο σχεδόν είναι και το όριο της γραμμής μου δλδ.
Τηλεφωνία VOIP αρκετά -έως πολύ- καλής ποιότητας.
Παρακολούθηση λογαριασμού με ανάλυση κλήσεων μεχρι την προηγούμενη ημέρα.
Αλλά το Support όταν το χρειαστείς... καλύτερα βάλε το ξυπνητήρι στις 5:00 τα ξημερώματα, εκτός και αν αντέχεις αναμονές 1+ ώρας.
Βεβαια, φταίνε και αυτοί για την υπερφόρτωση του κέντρου τους... Οι μισές κλήσεις πελατών είναι "γιατί πιάνω μόνο 8 από τα 24", "γιατί ενεργοποιήθηκα και είμαι στα 512/512", "γιατί κατεβάζω μέχρι 50ΚΒ/σεκ"... Οι μισές ερωτήσεις στο adslgr.com είναι για αυτά τα 3 πράγματα...