HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

Ας δούμε τελικά τι έγινε...
Αυτή ήταν η κατάσταση πριν κάνω ότι μου είπαν από την τεχνική υποστήριξη.
Τα τηλέφωνα δεν δούλευαν...

attachment.php

Attachments

• before.jpg
    before.jpg
    98.1 KB · Views: 58
Αφού έκανα ότι μου είπαν, όλα λειτούργησαν μια χαρά !!! :ernaehrung004:

Δείτε τι δείχνει το fritz, αλλά κ με πόσο κατεβάζει από το ftp.ntua.gr ένα αρχείο μεγάλο που βρήκα. Χοντρικά μου κρατά σταθερά στα 800kbps. :worshippy:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• before_dsl.jpg
    before_dsl.jpg
    71.3 KB · Views: 57
  • before_spectrum.jpg
    before_spectrum.jpg
    69.4 KB · Views: 55
  • before_ntua.jpg
    before_ntua.jpg
    68.7 KB · Views: 55
  • before_extended.jpg
    before_extended.jpg
    88.1 KB · Views: 55
Επειδή όμως τα καλώδια στην πρίζα εγώ τα σύνδεσα χωρίς να ξέρω αν έτσι ή αλλιώς είναι καλύτερα, τα γύρισα ανάποδα για να δω αν είναι καλύτερα. Κ πράγματι δείχνει να είναι καλύτερα με τα καλώδια αλλιώς !!!

Μάλιστα το ίδιο αρχείο τώρα κατέβαινε στα 930kbps !!!
:music-smiley-005:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• after_spectrum.jpg
    after_spectrum.jpg
    64.1 KB · Views: 56
  • after_ntua.jpg
    after_ntua.jpg
    68.1 KB · Views: 55
  • after_extended.jpg
    after_extended.jpg
    75.2 KB · Views: 55
  • after_dsl.jpg
    after_dsl.jpg
    71.2 KB · Views: 55
  • after.jpg
    after.jpg
    56.5 KB · Views: 55
Re: Απάντηση: HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

Αν πας στο Overview τότε θα δεις την έκδοση firmware που φορά το fritz.
Για pstn γραμμή η έκδοση είναι 39.04.34, ενώ για isdn είναι 30.04.34...νομίζω.

Για pstn γραμμή έχω :39.04.43, είναι η παλιά?:ernaehrung004:

930kbps? δεν είναι και πολύ καλά...

Όντως Μιχάλη..... το normal θα ήταν 1,6 - 1,7MB/s με τέτοιο συγχρονισμό που έχεις. Για δοκίμασε και σε κανέναν prive tracker και πες μας.:gossip:

1200-1250KB/s πιάνω με tellas στα 12 mbit.

Καλα οχι τώρα οτι έχει και πολύ σημασία αλλα λέμε!!

ps. Εμίλησαν οι Σακηδες... :p

... για να ψαρώσουν μερικοί μερικοί:grandpa:

πιο αργός και από ταινία του Αγγελόπουλου
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout:

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    46.8 KB · Views: 35
λοιπόν, ανακατεμένα:
για annexA το τελευταίο φιρμ της ΗΟΛ (είναι custom, ΜΗΝ βαζετε από την σελίδα της AVM) είναι το .43, και δοκιμαζόταν το .47 . Αυτό το .47 από την σελίδα της AVM ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα αν είναι αυτό που ανεπτυσε η ΗΟΛ.
Καλύτερο γράφημα έχει το φάσμα του πρώτου γραφήματος, ακόμα και αν δείνει λιγάκι μικρότερο συνχρονισμό. Οταν λες "αναποδα τα καλώδια" τι εννοείς? Δοκίμασε επίσης και χωρίς σπλίτερ, και χωρίς το διχαλωτό καλώδιο, παρά μόνο με ένα απλό τηλεφωνικό όσο κοντύτερο γίνεται. Αυτά πάντα στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού.
Τελος, από ότι βλέπω κατεβαζεις χωρίς download manager? Ετσι σε δεσμεύει ο σέρβερ, και όχι ο provider σου... Ξαναδοκίμασε ΜΕ d/l manager... λογικά θα περνάς τα 1.5ΜΒ/σεκ...

Ρε παίδες, έχω ένα πρόβλημα με τη HOL. Μέχρι πριν μια βδομάδα μπορούσα να καλώ νούμερα 807 και τώρα δεν μπορώ. Ξέρετε αν τα έκοψαν ή αν μπορώ να κάνω κάτι;

Απάντηση: Re: HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

λοιπόν, ανακατεμένα:
για annexA το τελευταίο φιρμ της ΗΟΛ (είναι custom, ΜΗΝ βαζετε από την σελίδα της AVM) είναι το .43, και δοκιμαζόταν το .47 . Αυτό το .47 από την σελίδα της AVM ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα αν είναι αυτό που ανεπτυσε η ΗΟΛ.
Καλύτερο γράφημα έχει το φάσμα του πρώτου γραφήματος, ακόμα και αν δείνει λιγάκι μικρότερο συνχρονισμό. Οταν λες "αναποδα τα καλώδια" τι εννοείς? Δοκίμασε επίσης και χωρίς σπλίτερ, και χωρίς το διχαλωτό καλώδιο, παρά μόνο με ένα απλό τηλεφωνικό όσο κοντύτερο γίνεται. Αυτά πάντα στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού.
Τελος, από ότι βλέπω κατεβαζεις χωρίς download manager? Ετσι σε δεσμεύει ο σέρβερ, και όχι ο provider σου... Ξαναδοκίμασε ΜΕ d/l manager... λογικά θα περνάς τα 1.5ΜΒ/σεκ...
Όταν λέω ανάποδα τα καλώδια, εννοώ τα δύο καλώδια που έρχονται από την κεντρική πρίζα του σπιτιού που είναι συνδεδεμένη η πρίζα κ μετά το splitter κ μετά το fritz, το κόκκινο(1) κ το μπλέ(2) τα έβαλα πρώτα 1 & 2 και μετά 2 & 1 στην πρίζα. Πάντως η πλάκα είναι ότι κάθε φορά που βγάζω το καλώδιο κ το ξαναβάζω στην πρίζα το fritz συγχρονίζει κ με διαφορετική ταχύτητα !!! :worshippy: Μια πάνω, μια κάτω...από τα 17200 έως τα 18900, ανάλογα με τις διαθέσεις του...χαχαχαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

1200-1250KB/s πιάνω με tellas στα 12 mbit.

Καλα οχι τώρα οτι έχει και πολύ σημασία αλλα λέμε!!

ps. Εμίλησαν οι Σακηδες... :p
Γεια σας Σάκηδες ! :music-smiley-005:
Εμένα κ τα 900 που χτυπά μου φαίνονται εξωπραγματικές ταχύτητες ! Σε σχέση με τα 250-300 που μου έδινε η Τρελλάς των 12mb.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

:eek:

Γιατί έτσι βρε φίλε ?
Τι σου λένε εκείνοι ?

Γιατί γίνεται το εξής παράλογο ........... στην χώρα του λογικού:flipout::flipout:

Η Ν.Πεντέλη που μένω αντί να ανήκει στον ΟΤΕ της Πεντέλης
που είναι δίπλα μου, ανήκει στο Μαρούσι που είναι στου διαόλου τον κ@λ@.

Άστα βράστα Μιχάλη ........ ο καημός του Καζατζίδη:flipout::flipout:

Ένα θα σας πω: Μεγάλη εταιρεία ΑΕΒΕ έμεινε λόγω λαλακίας της HOL 15 μέρες ΧΩΡΙΣ internet. Οι άνθρωποι καλέσαν τεχνικούς ακόμα και του ΟΤΕ για να σιγουρευτούν -αν και κανονικά ο ΟΤΕ δεν το κάνει- οτι η γραμμή είναι οκ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 μέρες και απανωτά τηλέφωνα -κινητά πλέον- ευαισθητοποιήθηκαν να στείλουν τεχνικό. Φυσικα οι άνθρωποι το είχαν ήδη γυρίσει στο ΟΤΕ.