Το παρακατω το εστειλα στα
[email protected] και στο
[email protected]
Λεω να μην εκνευριστω ακομη, θα περιμενω μπας και γινει τιποτα, θελω να παιξω και λιγο CoD σε multi ομως σημερα/αυριο....
Καλη μερα, και χρονια πολλα.
Ονομαζομαι **************, ο κωδικος μου στην HOL ειναι ****, και το τηλεφωνο στο οποιο εχω κανει την συνδεση μου ειναι το **** (ειναι στο ονομα *****).
Την Παρασκευη 11 Δεκεμβριου, ελαβα στον παραπανω αριθμο τηλεφωνημα απο μια κυρια η οποια εργαζετε στην εταιρια σας, οτι η Hellas on Line μου προσφερει το
hol double play στην τιμη των 39,90 ευρω τον μηνα, παρεχοντας μου τα σχετικα προνομια.
Κατα την συνομιλια μας αυτη, η οποια πιθανοτατα να ειναι καταγεγραμμενη στα αρχεια σας, ειπα στην υπαλληλο σας οτι ειναι αδυνατον να εχω ταχυτητες τοσο υψηλες δεδομενου οτι γνωριζω την αποσταση μου απο το dslam του ΟΤΕ (περιπου 4,5 εως 5 χιλιομετρα).
Η υπαλληλος σας επεμενε οτι υπαρχουν πελατες σας στην περιοχη μου με ταχυτητες "κλειδωμενες" στα 12mbps. Λιγες μερες αργοτερα, και κατοπιν σειρας τηλεφωνηματων, κατεληξα στο να κανω μια δοκιμαστικη συνδεση, κανοντας χρηση του προσφερομενου πακετου
hol double play - lite, και η υπαλληλος με την οποια το συμφωνησα μου ειπε οτι η ταχυτητα των 6Μbps θα ειναι σιγουρη (αφου, ηδη καποιοι κλεδωνουν στα 12).
Στις 16 Δεκεμβριου, ελαβα sms στο κινητο μου (*****), ενημερωνοντας με, οτι εχετε λαβει την αιτηση μου και την εχετε προωθησει αυτοματα για υλοποιηση.
Στις 18 Δεκεμβριου, ελαβα δευτερο sms, οτι η προβλεπομενη ημερομηνια ενεργοποιησης ειναι στις 3 Ιανουαριου.
Στις 1 Ιανουαριου ελαβα τριτο sms, οτι "η συνδεση εχει υλοποιηθει και ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργια. Συνδεστε τον Εξοπλισμο. Κανουμε τους απαραιτητους ελεγχους για να ολοκληρωθει η ενεργοποιηση".
Στο μεταξυ, και χωρις να με εχετε ειδοποιησει, η αλλαγη της τηλεφωνικης μου γραμμης απο τον ΟΤΕ στην εταιρια σας, προκαλεσε προβλημα στην γραμμη, με αποτελεσμα, η εταιρια security φυλαξης του σπιτιου μου με την οποια εδω και χρονια διατηρω συμβολαιο, να μην λαμβανει σημα απο το τηλεφωνο. Κατι το οποιο γνωριζατε πολυ καλα, αλλα δεν μπηκατε στον κοπο να με ενημερωσετε, δεδομενου δε οτι ελειπα στο εξωτερικο, μου δημιουργησατε πολυ μεγαλο προβλημα.
Το θεωρο απαραδεκτο !!
Εχθες το πρωι, η εταιρια security εκανε καποιες ρυθμισεις στον συναγερμο σπιτι μου, χρεωνοντας με αναλογα...
Επισης εχθες 4 Ιανουαριου, ελαβα τον εξοπλισμο, και κατοπιν μεγαλης προσπαθειας απο πλευρας μου για να μιλησω με το 13844, ελαβα εκ νεου ενα sms σχετικα με τον κωδικο προσβασης μου.
Ακολουθως, εκανα την εγκατασταση του εξοπλισμου, ακολουθοντας ακριβως τις οδηγειες που υπαρχουν στο cd εγκαταστασης.
Με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα, οτι η ταχυτητα (downstream) οπως αυτη πολυ αξιοπιστα αναφερεται στο montem, ηταν γυρω στα 850kbps, πολυ πολυ χαμηλοτερη δλδ απο την "υποσχεθεισα", πολυ χαμηλοτερη δε και απο την ταχυτητα που ειχα με τον ΟΤΕ (2048Kbps).
Προσπαθησα επισταμενως να μιλησω με την τεχνικη υποστηριξη της εταιριας σας αλλα ματαια. Το μονο που καταφερα ηταν να μιλησω ηταν με καποιον κυριο, ο οποιος μου ειπε οτι θα επικοινωνησετε εσεις μαζι μου. Το παραπανω τηλεφωνημα εγινε εχθες κατα τις 20:30. Ο κυριος με τον οποιο μιλησα (προφανως επισης το τηλεφωνημα ειναι καταγεγραμμενο) μου ειπε οτι εντος 2 ωρων θα ενημερωθω, αλλα να μην περιμενω τηλεφωνο μετα τις 23:00, γιατι δεν υπαρχει κανεις. (Αληθεια, που ειναι η 24ωρη υποστηρηξη ???) .
Σημερα το πρωι, ανοιξα ξανα το μοντεμ, χωρις να μπορει να συγχρονιστει. Καλεσα στο 13844, οπου μου ειπαν οτι εχουν σημειωσει απο εχθες το τηλεφωνημα μου και γινεται ελεγχος. "Θα σας πουμε" μου ειπε, χωρις να ξεκαθαριζει τι ακριβως θα μου πειτε....
Υστερα απο 40 λεπτων αναμονης το μοντεμ, επιτελους συχρονισε. Κοιταξα στα properties του μοντεμ και ειδα οτι η ταχυτητα downstream ηταν μολις
73 kbps. Θεωρησα οτι δεν ειναι δυνατον, και εκανα restart στο μοντεμ.
Η πραγματικη μου εκπληξη ηρθε αμεσως μετα, οταν πλεον η ταχυτητα downstream ηταν
58 (!!!) kbps....
Περιττο δε να αναφερω, οτι μεχρι αυτην την στιγμη, 15 ωρες μετα το τηλεφωνημα που εκανα εχθες αργα το απογευμα, δεν εχω λαβει καμια απολυτως ενημερωση απο την υπηρεσια σας.
Μεχρι στιγμης, σας υπενθυμιζω οτι πληρωνω για μια υπηρεσια στην εταιρια σας την οποια δεν μου παρεχετε.
Ως εκ' τουτου, επιθυμω αμεσα να με ενημερωσετε τι ακριβως συμβαινει, και στην περιπτωση που για οποιονδηποτε λογο δεν μπορειτε να μου παρεχετε αυτο για το οποιο δεσμευτηκατε, τοσο τηλεφωνικα, οσο και γραπτως στο συμβολαιο που εκανα με την εταιρια σας, να προχωρησετε αμεσα σε ακυρωση του συμβολαιου, και φυσικα χωρις καμια απολυτως οικονομικη ή αλλη επιβαρυνση απο πλευρας μου.
Με φιλικους χαιρετισμους