Αν κι όλοι λένε ότι προσπαθούν να φέρουν τον ήχο ώστε να ακούγεται όπως βγαίνει μιξαρισμένος απ το στούντιο, δεν πιστεύω ότι η επίτευξη αυτού του στόχου απ τις ισοσταθμίσεις πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό όσο η διόρθωση των ακουστικών προβλημάτων του εκάστοτε χώρου.
Aυτός είναι ο σκοπός Κωστή και όχι να αλλάξουμε τον χαρακτήρα των ηχείων.
Δεν απαγορεύεται φυσικά, όπως θέλει ο καθένας. Απλά θα πρέπει να αναρωτηθεί μετά, γιατί διάλεξε τα συγκεκριμένα ηχεία και όχι άλλα![]()
Να ρωτήσω τώρα και μια απορία που μου δημιουργήθηκε; Λογικά όταν ένας ενισχυτής κάνει ισοστάθμιση, επεμβαίνει σε πολλές παραμέτρους όσον αφορά τις στάθμες αλλά και τις συχνότητες των ηχείων έτσι δεν είναι; Αφού λοιπόν τα Klipsch είναι ένα ιδιαίτερο ηχείο, η ισοστάθμιση που έχουν τώρα όλοι οι ενισχυτές δεν θα το "περιποιηθούν"; Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, δλδ. μπορεί και να χάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του το κάθε ηχείο και συγκεκριμένα τα Klipcsh? Ελπίζω να μην είμαι off topic και να πρέπει να μπει σε άλλη κατηγορία το ερώτημα, το αφήνω στην κρίση των διαχειριστών.
Πιθανον τα tannoy να καθονται σε ενδιαμεση κατηγορια. Κρινοντας απο τα χαμηλοτερης σειρας dc2 που ξερω καλα.
Στην δεύτερη κατηγορία είμαι ανάμεσα στα Monitor Audio Silver 8 και στα Tannoy Revolution DC6T SE.
Θα το σκεφτώ μέχρι την άλλη Δευτέρα.
Τέλος ψάχνω Sub εώς 1000 κατά προτίμηση 12''.(RXW-12,SILVER-12,SW-112,CHT-12Q,EQMAX12)
Εκεί είμαι στην αρχή ακόμα για το Sub οπότε θέλω βοήθεια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.