Χαιρετώ τους φίλους του μαγικού φανού.
Λάτρεις του κινηματογράφου ήθελα εδώ και χρόνια να προχωρήσω στην αγορά ενός προτζέκτορα (γιατί οι ταινίες έχουν φτιαχτή για να προβάλλοντα στην μεγάλη οθόνη)
αλλά δυστυχώς ο χώρος στο σαλόνι μου ήταν πολύ μικρός και βολευόμουν με μια τηλεόραση 46 ιντσών
Μέχρι προσφάτως που άλλαξα σπίτι και από τα πρώτα πράγματα που είχα σκοπό να κάνω ήταν η αγορά ενός προτζέκτορα
Έτσι λοιπόν αγόρασα τον Optoma DH1008
(Αντίθεση: 20000:1 - Φωτεινότητα: 2800 Ansi Lumens)
Δυστυχώς όμως δεν είχα ενημερωθεί καθόλου απλά κοίταξα το ότι είναι High Definition και αυτό με ενδιέφερε περισσότερο
Τον εγκατέστησα και οι ποιότητα τις εικόνας μου φάνηκε πάρα πολύ καλή, μόνο που όταν η εικόνα είναι φωτεινή, φωτίζετε και όλο το σαλόνι
Τι μπορώ να κάνω;
Διάβασα σε προηγούμενα θέματα ότι είναι η αντανάκλαση στους λευκούς τοίχους
Αν βάψω το σαλόνι μου σκούρο γκρι θα αλλάξει αυτό;
Υπάρχει ιδική μπογιά που μπορώ να την βρω στην Ελλάδα;
Μήπως είναι θέμα προτζέκτορα;
Έχω την δυνατότητα να τον επιστρέψω και να πάρω κάποιον άλλον
Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον στα 500 με 600 ευρώ;
Πάμε στο πανί τώρα
Δεν έχω αγοράσει ακόμη
Η απόσταση του φακού από τον τοίχο είναι 3,86
Χωρίς ζουμ βγάζει πλάτος 2,40
με μεσαίο ζουμ βγάζει 2,55 πλάτος και μου φάνηκε πολύ ωραίο σαν να είμαι σε κινηματογράφο
σκαφτόμουνα να αγοράσω της Elite Screens το M120UWH2
σε δυο ελληνικά site που κοίταξα λένε ότι ι διαστάσεις προβολής είναι 2,55
και ότι όλο η οθόνη είναι 2,65
Μου φάνηκε περίεργο γιατί ξέρω ότι στις 120 ίντσες το πλάτος είναι 2,65
έτσι κοίταξα στο amazon και στο επίσημο site της Elite και έχουν ότι η περιοχή προβολής για το συγκεκριμένο πανί είναι έτσι όπως το υποψιαζόμουν 2,65
Αν πάω τον προτζέκτορα μου στο φουλ (έχω διαβάσει ότι δεν συστήνετε) μου βγάζει 2,60
σε περίπτωση που το πλάτος τις M120UWH2 είναι το 2,65
τι θα μου προτείνετε;
να πάω σε κάποια μικρότερη οθόνη ή δεν θα φαίνεται άσχημα και με αυτή εδώ αν έχω τον προτεκτορα στα 2.55 που θέλω
Επίσης το gain της είναι 1,1 μήπως να κοιτάξω για οθόνη με μικρότερο;
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γύρο στα 300 ευρώ;
Συγγνώμη αν σας κούρασα
Έπρεπε να είχαν εγγραφή στο φόρουμ και να είχα ενημερωθεί για όλα αυτά πριν προχωρήσω στην αγορά
Ελπίζω να με βοηθήσετε να λύσω τις απορίες μου έστω και τώρα
Ευχαριστώ
Λάτρεις του κινηματογράφου ήθελα εδώ και χρόνια να προχωρήσω στην αγορά ενός προτζέκτορα (γιατί οι ταινίες έχουν φτιαχτή για να προβάλλοντα στην μεγάλη οθόνη)
αλλά δυστυχώς ο χώρος στο σαλόνι μου ήταν πολύ μικρός και βολευόμουν με μια τηλεόραση 46 ιντσών
Μέχρι προσφάτως που άλλαξα σπίτι και από τα πρώτα πράγματα που είχα σκοπό να κάνω ήταν η αγορά ενός προτζέκτορα
Έτσι λοιπόν αγόρασα τον Optoma DH1008
(Αντίθεση: 20000:1 - Φωτεινότητα: 2800 Ansi Lumens)
Δυστυχώς όμως δεν είχα ενημερωθεί καθόλου απλά κοίταξα το ότι είναι High Definition και αυτό με ενδιέφερε περισσότερο
Τον εγκατέστησα και οι ποιότητα τις εικόνας μου φάνηκε πάρα πολύ καλή, μόνο που όταν η εικόνα είναι φωτεινή, φωτίζετε και όλο το σαλόνι
Τι μπορώ να κάνω;
Διάβασα σε προηγούμενα θέματα ότι είναι η αντανάκλαση στους λευκούς τοίχους
Αν βάψω το σαλόνι μου σκούρο γκρι θα αλλάξει αυτό;
Υπάρχει ιδική μπογιά που μπορώ να την βρω στην Ελλάδα;
Μήπως είναι θέμα προτζέκτορα;
Έχω την δυνατότητα να τον επιστρέψω και να πάρω κάποιον άλλον
Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον στα 500 με 600 ευρώ;
Πάμε στο πανί τώρα
Δεν έχω αγοράσει ακόμη
Η απόσταση του φακού από τον τοίχο είναι 3,86
Χωρίς ζουμ βγάζει πλάτος 2,40
με μεσαίο ζουμ βγάζει 2,55 πλάτος και μου φάνηκε πολύ ωραίο σαν να είμαι σε κινηματογράφο
σκαφτόμουνα να αγοράσω της Elite Screens το M120UWH2
σε δυο ελληνικά site που κοίταξα λένε ότι ι διαστάσεις προβολής είναι 2,55
και ότι όλο η οθόνη είναι 2,65
Μου φάνηκε περίεργο γιατί ξέρω ότι στις 120 ίντσες το πλάτος είναι 2,65
έτσι κοίταξα στο amazon και στο επίσημο site της Elite και έχουν ότι η περιοχή προβολής για το συγκεκριμένο πανί είναι έτσι όπως το υποψιαζόμουν 2,65
Αν πάω τον προτζέκτορα μου στο φουλ (έχω διαβάσει ότι δεν συστήνετε) μου βγάζει 2,60
σε περίπτωση που το πλάτος τις M120UWH2 είναι το 2,65
τι θα μου προτείνετε;
να πάω σε κάποια μικρότερη οθόνη ή δεν θα φαίνεται άσχημα και με αυτή εδώ αν έχω τον προτεκτορα στα 2.55 που θέλω
Επίσης το gain της είναι 1,1 μήπως να κοιτάξω για οθόνη με μικρότερο;
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γύρο στα 300 ευρώ;
Συγγνώμη αν σας κούρασα
Έπρεπε να είχαν εγγραφή στο φόρουμ και να είχα ενημερωθεί για όλα αυτά πριν προχωρήσω στην αγορά
Ελπίζω να με βοηθήσετε να λύσω τις απορίες μου έστω και τώρα
Ευχαριστώ