Μην στεναχωριέσαι. Μια χαρά ξεκαθαρίζει στο τέλος της τρίτης τι θα γίνει με τον μπρόντι. Για εμένα η πρώτη ήταν κορυφαία με τη 2-3 να κονταροχτυπιούνται στα σημεία. Hard to say
Λοιπόν.. μετά και το 3ο.. όντως έχει ενδιαφέρον η σειρά..
.. αναμένω λοιπόν να δω πως το κράτησε αυτό, 3 σεζόν τώρα!
Σχετικά με την Carrie (Claire Danes).. από την μία την λυπάμαι.. από την άλλη γελάω και μαζί της λίγο!
Έχει "τρελλαθεί" στο "μπανιστήρι"!
Κάπου θέλει και τα παθαίνει, ότι παθαίνει.. είναι κολλημένη σε κάποιες εμμονές της.
Σαφώς δεν λειτουργεί απόλυτα σωστά και λογικά.. και την πληρώνουν και άλλοι εξαιτίας της!
Ο Nicholas μου φαίνεται συμπαθής και "αθώος" εκ πρώτης όψης, αν και τα...
.. flashback έδειξαν κάποια άσχημα πράγματα γι' αυτόν,
αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να κρύβετε πίσω απ όλα αυτά που έζησε..
Φαίνεται ότι θέλει να ξαναδεθεί με την οικογένεια του, και σκέφτεται και τα παιδιά του..
οπότε αυτό είναι ένας λόγος να είναι "αθώος και καλός"..
Η γυναίκα του (καλούλα.. δεν έχω πρόβλημα.. ) σαφώς δεν του φέρθηκε σωστά και οι καταστάσεις δεν την αφήνουν να ξεκαθαρίσει τα πράγματα..
και να δούμε που θα βγάλει αυτό!
Ο Nicholas φαίνεται αρκετά έξυπνος και φαίνεται να καταλαβαίνει τι έχει παίξει με την γυναίκα του, και ίσως είναι πρόθυμος να τα αφήσει πίσω όλα..
εάν και αυτή του φερθεί σωστά στην συνέχεια.
Και το κρίσιμο ερώτημα εδώ είναι εάν ο Nicholas υποψιάζετε ή έχει καταλάβει ήδη ότι παρακολουθείτε!
και κατά 2ον από ποιον..
Στην περίπτωση αυτή θα ήταν πολύ ενδιαφέρον εάν παίζει και αυτός εν μέρει λίγο και το δικό του παιχνίδι!
Βέβαια το ακόμη ποιο ενδιαφέρον θα ήταν να καταλάβει ότι τον παρακολουθεί η Carrie και να κάνει λίγο παιχνίδι μαζί της!!
Το τραβάει η όρεξη της θα έλεγα!
Τελειώνοντας να πω ότι όπως είδα η σειρά δεν έχει πρόβλημα να βρει ότι γυναίκες θέλει για να πλαισιώσουν το κάθε επεισόδιο!!
Αφού "τελειώνει" έτσι ξαφνικά την ..
Συγκλονιστική και η τροπή με την Carrie.. αχ καημένη μου Carrie!
Απορώ γιατί δεν έδωσε και η Carrie όλα όσα ήξερε για τον Nicholas στο αφεντικό της..
Τελικά σχεδόν όλοι σπάνε όταν μπαίνει στην μέση η οικογένεια!
Και βασικά μου φάνηκε δύσκολο ότι είχε αποφασίσει να "θυσιάσει" την οικογένεια του ο Nicholas..
Πιστεύω θα είναι αντάξια και η 2η σεζόν.. τουλάχιστον υπάρχει ψωμί στην υπόθεση ακόμη!
Μια χαρά ξεκαθαρίζει ο Μπρόντυ μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν!
Τώρα για το πια σεζόν ήταν καλύτερη, οι δύο πρώτες ήταν πολύ καλές, δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω.
Η τρίτη μέχρι τη μέση ήταν απίστευτα βαρετή, το ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε στα τελευταία επεισόδια.
Πάντως θα την ευχαριστηθείς!
Φοβερό ξεκίνημα!!
Πολύ καλή η "γέφυρα" που κάνανε με το συμβάν για να ενώσουν τις σεζόν!
Και πάνω που σκεφόμουν που βρίσκεται το φλασάκι με το βίντεο του Nicholas!
Μόλις τελείωσα το 3ο και ήρθε..
.. η δικαίωση για την Carrie!
Αναμένω να δω τι θα κάνει και τι θα γίνει με αυτήν!
Μάλλον η "τύχη" του Nicholas άρχισε να γυρνάει..
Πάντως μέχρι τώρα παρα-ήταν τυχερός.. δεν "γίνονται" αυτά τα πράγματα!
Τώρα άρχισα να γελάω μαζί του και να τον λυπάμαι που δεν μπορεί να ξεφύγει από τους "δαίμονες" του..
Κρίμα που τελικά δεν μπορεί να σκεφτεί πραγματικά την οικογένεια του.
Καταλαβαίνω ότι στην υπόθεση υπάρχει και ένα ηθικό ζήτημα.. αλλά είναι πολύ δύσκολο να είσαι ακριβο-δίκαιος υπό αυτές τις συνθήκες και γραμμές..
'Homeland' Adds 'Smash' Star, 'Roseanne' Alum for Season 4 (Exclusive)
Following the additions of Laila Robins and Corey Stoll, the Showtime drama continues to fill out the cast for its upcoming return with actors Raza Jaffrey and Michael O'Keefe.
...