Είδα το 1ο επεισόδιο (το 2ο αύριο) και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα, ειδικά μετά τη σούπα του 3ου κύκλου που περιμέναμε το 8ο επεισόδιο για λίγη δράση. Ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια (ο Σάντι ήταν ο ηθοποιός που έπαιζε και στο House of Cards?)
πάντως η Carrie είναι όντως f@cked-up.... το οποίο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο
ειδικά το "we could have done more" στη σκηνή με το αυτοκίνητο ήταν όλα τα λεφτά
η οποία σκηνή παρεπιμπτόντως ήταν το μεγαλύτερο ψέμα όχι μόνο του επεισοδίου αλλά και όλης της σειράς - λες και θα έστελναν στο αεροδρόμιο 1 οδηγό μόνο του για να παραλάβει κάποιον με τη θέση της και θα τύγχαινε μετά ΚΑΙ να δουν τη φάτσα του άλλου στην τηλεόραση ΚΑΙ να είναι δίπλα... πιο πιστευτό ήταν όταν ο Μπρόντυ απέδρασε από το γραφείο του αρχηγού της υπηρεσίας πληροφοριών αφού τον είχε καθαρίσει σαν αυγό
Καλά τα 2 πρώτα επεισόδια, σίγουρα πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα πρώτα του προηγούμενου κύκλου! Πραγματικά παιδιά η ομοιότητα της μικρής με τον Μπρόντι δεν υπάρχει! Μήπως είναι κανονικό παιδί του;!
Εντάξει συμφωνώ ότι ο Brody ήταν το μισό της αξίας των 3ων πρώτων σεζόν.. αλλά πλέον είχαν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια της ιστορίας του..
Να δούμε τώρα εάν θα βασιστούν πάλι αρκετά σε ένα 2ο πρόσωπο ή θα δώσουν βάρος την ιστορία γενικότερα..
Το μωρό όντως του μοιάζει πολύ..
.. ενώ και η Carrie μάλλον το έχει πάρει απόφαση ότι δεν κάνει για μητέρα, και το ίδιο πιστεύω και εγώ!
Εάν θυμάμια καλά στην 3η σεζόν θέλανε να το δώσουν στην αρχή για υιοθεσία ??
Δε μου φάνηκε καθόλου άσχημο το ξεκίνημα. Να σας πω την αλήθεια λίγο με είχε κουράσει ο Μπρόντυς και τα ψυχολογικά του. Για μένα, ο κορμός της σειράς, που, ευτυχώς, φαίνεται πως έχει να δώσει αρκετά ακόμα είναι ο Saul. Και ενδεχομένως και ο Queen.
μια χαρα ειναι μεχρι τωρα και τελικα η σειρα δειχνει σαν ειναι γραμμενη για την καρυ και οχι για τον μπροντυ αν και μου αρεσε γιατι επαιζε πολυ καλα οπως και στο BAND OF BROTHERS
Αυτοτελής φαίνεται η σεζόν
Δε ξέρω εάν όντως το σενάριο θα μας αποζημιώσει
Φοβάμαι πολύ ότι θα κάνει κοιλία , ξεκινώντας από το επεισόδιο 4 μέχρι τα τελευταία
Δε μου άρεσε η επανάληψη του ‛παντρεμένου που τον προσεγγίζουν κατάσκοποι’
Σκηνοθεσία γενικότερα εξαιρετική πάντως – στα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει