Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Τελικά φαίνεται ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες φανς της σειράς..
και η μία από αυτές δεν γουστάρει πολύ τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων της! :cool:

Εγώ είμαι από αυτούς που θέλω να βλέπω να αναπτύσσονται λίγο και οι προσωπικές ιστορίες,
χωρίς βέβαια να παραγίνεται αυτό όπως έγινε κάποιες φορές στις 3 πρώτες σεζόν.

Επίσης πρέπει να δεχτείτε ότι από την αρχή της η 4η σεζόν είχε πολύ λίγες τέτοιες σκηνές μιας και η δράση της ήταν συνέχεια εκτός Αμερικής!

Και τελικά όπως έλεγα και παραπάνω, φτάνοντας στο 11ο επεισόδιο να έχουμε 2 σκηνές με τη "μέγιστη επιθυμητή" κατάληξη της ιστορίας της 4ης σεζόν..
και οι σκηνές αυτές να "ακυρώνονται" και οι 2 εκ των πραγμάτων.. πλέον τίποτα περισσότερο δεν θα μπορούσε να γίνει στο 1 επεισόδιο που έμενε!!

Το "Reboot" της ιστορίας ήταν αναπόφευκτο και αναμενόμενο!

Και το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν οι παραγωγοί ήταν να βάλουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτό το Reboot!

Με το δεδομένο λοιπόν αυτό βρήκαν και την ευκαιρία να ανοίξουν κάποια νέα κεφάλαια και στις προσωπικές ιστορίες! :cool:

Όταν είδα την "ερωτική" σκηνή Peter - Carrie σκέφτηκα το εξής..
'Εχουμε μία "τρελή" .. έχουμε και έναν "τρελό" και τους βάζουμε μαζί ?? - Ααα γουστάρω να δω τι θα κάνουν μαζί!! :p :laugh:

Και η Carrie είναι σαφώς ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας όλων των σεζόν για να βλέπεις τα προσωπικά της!

Για να δούμε λοιπόν! :cool:

Last edited:

πολυ χαλαρο το επεισοδιο ηθελα κατι ποιο δυνατο και βαρεθηκα την ιστορια με την μανα της και τα σχετικα μαλλον δεν ηξεραν πως να προχωρησουν το θεμα ελπιζω η πεμπτη σεζον να ειναι το ιδιο καλη αλλα νομιζω οτι καπου εχει στερεψει το θεμα

Βγάλανε τον πατέρα της.. και βάλανε την μητέρα της.. :p
αλλά αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι εάν θα γίνει κάτι στην συνέχεια με τον αδερφό της! :cool:

Μου άρεσε πολύ η σκηνή που ανοίγει την πόρτα και τον βλέπει ξαφνικά! :p
Το παίζει φοβερά η άτιμη! ;)

Μην ανησυχείς.. είμαι σίγουρος ότι οι παραγωγοί μπορούν να στήσουν "φοβερά" σκηνικά και πάλι από εκεί που δεν το περιμένεις!! :cool:

Last edited:

ουτε η μανα της ουτε ο πατερας εδιναν κατι στην σειρα οποτε δεν ελπιζω σε κατι με αυτους τους χαρακτηρες τωρα για τον αδερφο τι να πω ελπιζω να μην γινει αυτο που φανταζομαι

Χμ.. στο ένα μέρος της σειράς ναι δεν δίνουν κάτι ιδιαίτερο οι συγγενείς της Carrie,
αλλά στο να πλαισιώσουν και να "μας φανερώσουν" τα ιδιαίτερα σημεία του χαρακτήρα της και της ζωής της, έπαιξαν τον ρόλο τους!

Δηλ, τι σκέφτεσαι για τον αδερφό της ?
.. εμένα δεν μου έχει έρθει κάτι! :p

Απάντηση: Homeland

Να σου πω εγω μια ιδεα, να είναι κρυφο-ισλαμιστης

Αν την είχε
τιναξει στον αέρα στο προηγούμενο επεισόδιο η σειρά θα είχε ενδιαφέρον

Απάντηση: Homeland

Συνήθως όταν βλέπω Homeland, κλείνω κινητά, υπολογιστές και σιγουρεύομαι ότι για μια ώρα δε θα με ενοχλήσει τίποτα και κανείς! Αλλά σήμερα...μαρτύριο (αν και αναγκαίο κακό), σχεδόν νοστάλγησα τα ψυχολογικά της Ντέινα... (πλάκα κάνω!)

Oποιος πίστευε ότι η σειρά είχε μέλλον χωρίς Μπροντι και ότι είναι η καλύτερη σαιζόν κτλ. μάλλον θα άλλαξε γνώμη.:p

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή , εκεί που όλα έμοιαζαν ρόδινα , μπαμ μια και πιάνει πάτο....πιο κάτω δεν έχει...:p

Πολύ καλά προχωράει η νέα σεζόν και με το 3ο επεισόδιο!
Ας είναι καλά η άτιμη η Carrie με την τρέλα της!! :cool:

Έχω ήδη αρχίσει να ξεχνάω τον Brody! :p

Ότι καλύτερο υπάρχει τώρα, για το είδος της η σειρά!

Εγώ ήμουν μιά χαρά από την αρχή της σεζόν! :cool:
... και εξακολουθώ να είμαι μια χαρά! :p

Και ο Peter καλός είναι.. έχει να δώσει και αυτός!
Και γουστάρω και λίγο Love Story! :p

Παραδέξου το... ήταν τραγικό. Δεν είναι κακό να είσαι ειλικρινής όπως οι υπόλοιποι...:p

Aπαραδεκτο ηταν το φιναλε αλλα το ξεχναμε γρηγορα λογω προτερου εντιμου βιου (βλ. πολυ καλη σεζον).

Εγώ θα τα πω χύμα
Πατάτα το επεισόδιο

Οντως θεωρώ τουλαχιστον τραγικό το τελευταιο επεισόδιο....

Εγώ πάλι δεν το θεωρώ απλά τραγικό, το θεωρώ σχεδόν τρολλιά το τελευταίο.

Τόσο ανάλυση έκανα γι' αυτά που υποστήριξα! :cool:
Και έβαλα 8 στο επεισόδιο.. άλλοι του βάλανε 9 και 10! :p

* Σε άλλο Ελληνικό forum η πλειοψηφία το λέει καλό το επεισόδιο.. και ακολουθεί το χάλια! :cool:

Last edited:

Αντικειμενικά το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν παίρνει πάνω από 3/10 με τίποτα , όποιοι έβαλαν 9 και 10 σίγουρα βλέπουν και το Μπρούσκο και του βάζουν και την ίδια βαθμολογία.:p

Να σε ρωτήσω κάτι.. :cool:
Οι πρώτες 3 σεζόν είχαν ένα τουλάχιστον επεισόδιο που ήταν χάλια?

(Οι περισσότεροι εδώ θα σου πουν ουουυ είχε!)

Εε λοιπόν κανένα επεισόδιο δεν πήρε τόσο κακή βαθμολογία..
πολλοί το θάψανε "επίτυδες" γιατί απλώς ήθελαν ένα άλλο φινάλε! (ίσως και από το 11..)

Όχι τόσο χάλια επεισόδιο δεν είχαν , ακόμη και το επεισόδιο με την κόρη του Μπρόντι που το έσκασε από το σπίτι ήταν πολύ καλύτερο.

Όχι τόσο χάλια επεισόδιο δεν είχαν , ακόμη και το επεισόδιο με την κόρη του Μπρόντι που το έσκασε από το σπίτι ήταν πολύ καλύτερο.

νομιζω εδω το παρακανες :)

για να μου πείτε κάτι έμενα μου φαίνεται η όταν δείχνουν το παιδί ειναι σαν να του έχουν βάλει κάτι σαν μάσκα για να μοιάζει με τον Μπροντι φαίνεται λίγο αφύσικο

Απάντηση: Re: Homeland

Αντικειμενικά το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν παίρνει πάνω από 3/10 με τίποτα , όποιοι έβαλαν 9 και 10 σίγουρα βλέπουν και το Μπρούσκο και του βάζουν και την ίδια βαθμολογία.

Καλά χαλάρωσε.
Στους τρεις πρώτους κύκλους είδαμε πολύ πιο χαλαρά επεισόδια για να μην πω κακά,με την κορη του Μπροντυ αλλά μάλλον τα ξέχασες.
Το θέμα με αυτό το κύκλο είναι πως μας καλοεμαθε αφού ήταν ο πιο συμπυκνωμένος όσον αφορά πλοκή και υπόθεση από τους προηγούμενους ( μόνο με τον πρώτο θα τον σύγκρινα )
Όταν έχεις ένα τόσο γεμάτο κύκλο ένα επεισόδιο σαν το τελευταίο που ήταν το πλέον χαλαρό τότε αυτό σε ξενίζει.