Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Ωραία, τώρα που το τέλειωσα κι εγώ να τοποθετηθώ επίσημα:

Πάρα πολύ καλή σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο απορώ γιατί το ανεβάσανε. Όντως, δε λέω, προσωπική ιστορία κλπ κλπ αλλά γιατί τόση μαζεμένη. Ως πιο πιθανό σενάριο δίνω το να το είχαν στήσει έτσι ώστε να τελείωναν τη σειρά με προσωπική πινελιά στους χαρακτήρες (με ελάχιστες τροποποιήσεις θα μπορούσε να γίνει πολύ σουπερ γουάου για τη δουλειά αυτή) αλλά όταν τελικά αποφασίστηκε ότι πάνε και για άλλη σεζόν, απλά αμέλησαν να το προσαρμόσουν σοβαρά. Μια ατελείωτη φλυαρία. Στη νέα σεζόν αυτή θα πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια για να βρει τον κουίν και θα παρατήσει το μωρό στη μάνα?

Απάντηση: Homeland

Το τέλειωσα κι εγώ... Στο τέλος μου άφησε μια πικρή γεύση. Όχι μόνο για το τελευταίο επεισόδιο που τα είπαν οι προηγούμενοι, γενικά η σεζόν. Μου φαίνονταν όλα τα ίδια και τα ίδια. Σχεδόν ήξερες τι θα επακολουθήσει.
Εντάξει, δεν λέω οτι δεν μου άρεσε αλλά σίγουρα δεν θα έχω την αγωνία που είχα μέχρι τώρα περομένοντας την επόμενη σεζόν. Ψιλοξενέρωσα.

Εγώ έχω πολύ μεγάλη περιέργεια (και ευτυχώς όχι αγωνία.. :p) για το πως θα πάνε τα πράγματα στην 5η σεζόν!

- Κατ' αρχάς κάτι πρέπει να γίνει που θα οδηγήσουν πάλι τα πράγματα στον Haqqani, και λογικά αυτό θα γίνει μέσα από
την αποστολή του Peter.

- 2ον θέλω να δω πως θα πάει η σχέση της Carrie με τον Saul, και εάν θα την καλύψει σε ότι θα θελήσει να κάνει..
ή η Carrie θα κάνει παιχνίδι "μόνη" της! :cool:
(Υποψιάζομαι ότι ήταν λίγο επίτυδες η ένταση της τελευταίας σκηνής του finale..)

To 3o που θα περιμένω να δω είναι εάν θα ανακατευτεί στην ιστορία ξανά ο Aasar και εάν θα ξαναδώσει κάποια βοήθεια στην Carrie..
όπου βέβαια υπάρχει το ρίσκο να τον ανακαλύψουν οι δικοί του και να έρθει σε "σύγκρουση" με αυτούς..

Πολλά μπορεί να παίξουν και πιστεύω οι παραγωγοί θα στήσουν και πάλι πολύ καλές φάσεις!! :cool:

Να φαντάζομαι τους 2 τρελούς Carrie & Peter να κυνηγάνε μαζί τον Haqqani θα είναι νομίζω γαμ*το! :p

Last edited:

Για να είμαι πιστός σε αυτά που λέω σε όλο τον 4ο κύκλο, η γνώμη μου είναι η εξής: Το τελευταίο επεισόδιο ήταν κατώτερο των προσδοκιών, κάτω του μετρίου θα έλεγα, για αυτόν τον εξαιρετικό κατά τα άλλα κύκλο! Είναι λες και έπαιξε κάποιο άλλο επεισόδιο πιο πριν και απλά δεν παίχτηκε και δε ξέρουμε τι έγινε!! Δε μπορώ να δικαιολογήσω τους συντελεστές γιατί πολύ απλά φέτος ανέβασαν κατακόρυφα τον πήχη! Θα μπορούσαν να κλείσουν πολύ καλύτερα τον κύκλο και να αφήσουν ταυτόχρονα και την αγωνία για το τι θα γίνει στην συνέχεια! Πάντως, διαβάζοντας από τα παραπάνω σχόλια, να σχολιάσω ότι αυτό ήταν ένα "κακό" επεισόδιο από έναν ολόκληρο κύκλο! Ειδικά στον 3ο κύκλο, τα 3 ή 4 πρώτα επεισόδια ήταν για βαθύ ύπνο! Κατά τα άλλα, ο 4ος κύκλος για μένα γενικά ήταν ο καλύτερος από όλους μέχρι τώρα. Ας ελπίσουμε στον 5ο να μείνει πολύ ψηλά το επίπεδο ή και γιατί όχι, να πάει ακόμα ψηλότερα!

Μόνο εγώ δλδ έψαχνα να βρώ το επόμενο επισόδιο να δώ? Περίμενα κάτι περισσότερο για season finale. Προβλέπω ...

... major εμπλοκή στην αποστολή του πετράκη και αγώνα για έξοδο.

Αλλα μόνο του αυτό δεν είναι αρκετό για 5ο season. Για να δούμε...

Εμενα παντως μου αρεσε το επεισοδιο. Χρειαζοτανε για να δεσει η συνεχεια

χρονια πολλα και καλη χρονια.
μολις τελειωσα τον τριτο κυκλο της σειρας και νομιζω ότι πρεπει να περιμενω να ολοκληρωθεί και ο πέμπτος κυκλος για να ξαναξεκινησω την σειρα.
τι λετε?

Ειτε τη δεις, ειτε δεν τη δεις ειναι το ιδιο.
Απο το τον 4ο κυκλο και μετα η σεναριακη πρωτοτυπια
με τον Brondy που ανεδειξε τη σειρα παει περιπατο και
παιρνει μαζι και μεγαλο μερος απο το ενδιαφερον που ειχε η σειρα.

Βεβαια ο Κουιλ, η Κερυ και ο Σαουλ ειναι καλοι ηθοποιοι
και στηριζουν καλα τον 4ο κυκλο που ειναι μια πλουσια παραγωγη
και κραταει σχετικο ενδιαφερον.

Απο εκει και περα προκειται απλως για μια ακομα μια ιστορια
με καλους πρακτορες της CIA και κακους μουσουλμανους,
που προσωπικα εαν ηταν σε αυτο το στυλ απο τον 1ο κυκλο
σιγουρα δεν θα την εβλεπα καν.

Δε χανεις και τιποτα να τη δεις, 12 επεισοδια ειναι

Εμένα μου άρεσε πολύ. Απλά το season finale ήταν ότι να ναι.

Γεγονός πάντως ότι η επιτυχία της σειράς βασίζεται στην αρχική ιδέα που πέθανε πλέον.

Ωραια σεζον αλλα οπως ειπωθηκε ο μπροντυ εκανε την διαφορα..Ελπιζω η 5η να ειναι ανατρεπτικη και οχι οπως περιμενουμε οι περισσοτεροι!

Απάντηση: Re: Homeland

Αλήθεια, καμία σχέση με τον αμερικανό αντι-ήρωα Μπρόντι και τον συμπαθέστατο μουσουλμάνο τρομοκράτη Αμπού Ναζίρ, πίσω από το μίσος του οποίου κρυβόταν ένα αληθινό οικογενειακό (και όχι μόνο) δράμα.

Ειτε τη δεις, ειτε δεν τη δεις ειναι το ιδιο.
Απο το τον 4ο κυκλο και μετα η σεναριακη πρωτοτυπια
με τον Brondy που ανεδειξε τη σειρα παει περιπατο και
παιρνει μαζι και μεγαλο μερος απο το ενδιαφερον που ειχε η σειρα.

Βεβαια ο Κουιλ, η Κερυ και ο Σαουλ ειναι καλοι ηθοποιοι
και στηριζουν καλα τον 4ο κυκλο που ειναι μια πλουσια παραγωγη
και κραταει σχετικο ενδιαφερον.

+1000

Καλύτερα να το σταματήσει κάποιος με το τέλος του τρίτου κύκλου. Από εκεί και πέρα συνεχίζεται για να ξεζουμίσουν οι παραγωγοί την πρωτότυπη αρχική ιδέα όσο γίνεται περισσότερο αδιαφορώντας αν εξελίσσεται ως κακέκτυπο.

Εγώ διαφωνώ κάθετα. Ο 4ος κύκλος ήταν, αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα από τους καλύτερους της σειράς, με παρένθεση βέβαια το φινάλε. Η σειρά πάντως συνεχίζει να μεγαλουργεί πάρα την απώλεια από πέρυσι του πρωταγωνιστή και μόνο αυτό το γεγονός ότι δείχνει ότι πρόκειται για φαινόμενο.

Αρχες της εβδομαδας ειδα τον 4ο κυκλο.. Τα πρωτα επεισοδια ηταν ανιαρα...μετα πηρε η σειρα πηρε τα πανω της...σε επιπεδα των 3ων προηγουμενων κυκλων. Το τελευταιο επεισοδιο θα μπορουσε να ηταν 20λεπτο....

Πώς θα επηρεάσουν τα γεγονότα στη Γαλλία, το Homeland;
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί νέος «κακός» για την CIA, εξαιτίας του τρομοκρατικού χτυπήματος στην γαλλική εφημερίδα ή του χακαρίσματος της Sony;

http://www.followme.gr/lifestyle-tv...ha-epireasoyn-ta-gegonota-sti-gallia-homeland

Λέτε να φτάσουμε τις 7 σεζόν ??

Κανένα πρόβλημα για μένα! :cool:

Λοιπόν παιδιά βγήκαν κάποιες πρώτες πληροφορίες για την νέα σεζόν της σειράς,
κια όντως τα παγκόσμια γεγονότα που συμβαίνουν μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της!

Για μένα είναι μια χαρά να ασχολείτε το Homeland και με νέες ιστορίες!
Μπορούν άνετα να βγάλουν και πάλι κάτι πολύ καλό! ;)

Και ερχόμαστε στα νέα τα οποία λένε..

- Είμαστε 2.5 χρόνια μπροστά στην ιστορία της..
- Η δράση μεταφέρετε στην Ευρώπη (?) - Γερμανία..
- Η Carrie έχει φύγει από την CIA..

‛Homeland’ Season 5 Headed To Europe; Carrie Leaving CIA -€” PaleyFest
http://deadline.com/2015/03/homeland-season-five-in-europe-carrie-leaving-cia-paleyfest-1201387910/