Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

η σειρά θα μπορούσε να τελείωση εδώ θα ήταν μια χαρά τέλος ,δεν βλέπω πως μπορεί να υπάρξει συνεχεία χωρίς τον Μπροντι ( οπου εχει παιξει παιζει παρα πολυ καλα τον θυμαμε απο τον BAD OF BROTHERS) εκτός και αν ζει
βεβαία δεν έχει δώσει απάντηση στο ποιος ανατίναξε την CIA εγώ λέω ότι μπορεί και να το έκανε ο νέος αρχηγός γιατί μου αρέσουν οι συνωμοσίες

Και τώρα τι θα περιμένουμε από τον τέταρτο κύκλο? Δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκλονιστικό στο τέλος του 3ου για το οποίο να αγωνιάς να δεις εξελίξεις. Συμφωνώ με το Λευτέρη πιο πάνω ότι θα μπορούσε εδώ κάλιστα να ήταν το τέλος.

Τι να πω …
Μπορεί να γίνει μια σειρά για νέες εργαζόμενες ανύπαντρες γυναίκες με μωρό που δουλεύουν στο εξωτερικό
Και τα προβλήματα τους

:D

:Banane0:

Απάντηση: Homeland

Θέλω να πιστεύω ότι ο Μπρόντυ δεν πέθανε τελικά για 2 λόγους: Πρώτον δε θα είχε νόημα η όλη συζήτηση που προηγήθηκε με την Κέρι λίγο πριν τους συλλάβουν (θα μου πεις, εδώ δεν είχαν νόημα τα 2/3 της σεζόν, σε μια σκηνή θα κολλάγανε; )
Δεύτερο, οι εκφράσεις του Μπρόντι τη στιγμή του απαγχονισμού δε δείχνουν ακριβώς άνθρωπο που φουρκίζεται, με φουσκωμένα μάγουλα και θώρακα, ίσως να κάνω και λάθος. Αν ήταν ο κλασικός απαγχονισμός με πτώση από ύψος δεν υπήρχε περίπτωση σωτηρίας γιατί σπάει ο 1ος (ή 2ος) αυχενικός σπόνδυλος και κόβει το νωτιαίο μυελό πριν επέλθει ασφυξία (μπρρρ). Έτσι όμως όπως έγινε αφήνει ίσως κάποιο περιθώριο τεχνάσματος, που δεν μπορώ να σκεφτώ.

Θα ηταν ιδανικο τελος της σειρας αυτο που ειδαμε. Το να ξαναδουμε τον Μπροντι το θεωρω ασοβαρο εκτος αν η σειρα πεσει 2-3 επιπεδα κατω. Για μενα μια ιδανικη συνεχεια θα ηταν μια ματια πλεον προς τα μεσα της Αμερικης, των μυστικων υπηρεσιων, της εσωτερικης τρομοκρατιας κλπ Απο μιναρεδες χορτασαμε. Αυτα βεβαια θελει και λιγο αντερο να τα αγγιξεις, κανουν τζιζ...

[ΔΕΝ ακολουθούν spoiler, αλλά και πάλι αν δεν έχετε δει το τελευταίο επεισόδιο καλό θα ήταν να μη διαβάσετε παρακάτω....]

η σειρά δε θα μπορούσε απλά να τελειώσει εδώ - γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε αυτό να ήταν και το οριστικό φινάλε,
οτιδήποτε ακολουθήσει, όσο καλό και αν είναι, δεν πρόκειται εξ ορισμού να είναι το homeland που γνωρίσαμε σε αυτές τις τρεις σεζόν...

ερωτήσεις & απορίες αρκετές, κάποια σεναριακά κενά και διάφορες ακατανόητες εξελίξεις, αλλά η ουσία δεν αλλάζει - το homeland κατάφερε να πλέξει μαεστρικά μια ιστορία κατασκοπείας/τρομοκρατίας & μια δραματική ιστορία αγάπης, να τις κορυφώσει σωστά και να μας αφήσει με αυτή τη γλυκόπικρη γεύση που μας αφήνουν οι πραγματικά όμορφες ιστορίες...

θα δω και τον επόμενο κύκλο, περιμένοντας κάτι φρέσκο.... έστω και αν δε θα είναι homeland

Σήμερα που κάθισα και σκέφτηκα το επεισόδιο με ηρεμία θα έλεγα ότι το χειρότερο όλων είναι η κατακρεούργηση του χαρακτήρα του Σαούλ.
Μιλάμε τον ξεφτιλίσανε όπως το χειρότερο εφιάλτη κάθε ανδρός.
Στην αρχή τον πουλάει ο "φίλος του και συνεργάτης" αυτός ο γλοιώδης φαλακρός, έπειτα τον σουτάρει από κάθε πόστο ο γερουσιαστής και καμαρώνει με ξένη δόξα και στο τέλος μας εμφανίζεται να τρώει σαν χαρούμενος κερατάς με το τσόλι τη γυναίκα του πρωινό και να την έχει βασίλισσα.
Μιλάμε τον παρουσιάσανε σαν ξεφτίλα άνδρα αντί να σπάσει κεφάλια μέσα στη cia και να τα κάνει όλα θρύψαλα και να κρεμάσει την π@@τάνα από τη γλώσσα, σφίγγει χέρια,γελάει και γυαλίζει τα κέρατα με βιτάμ και μαρμελάδα.
Ε όχι και κοτζάμ πρώην διοικητής να μας βγει τέτοιος ερμαφρόδιτος παντοφλάς.
Κρίμα,Κρίμα,Κρίμα.

[ΔΕΝ ακολουθούν spoiler, αλλά και πάλι αν δεν έχετε δει το τελευταίο επεισόδιο καλό θα ήταν να μη διαβάσετε παρακάτω....]

η σειρά δε θα μπορούσε απλά να τελειώσει εδώ - γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε αυτό να ήταν και το οριστικό φινάλε,
οτιδήποτε ακολουθήσει, όσο καλό και αν είναι, δεν πρόκειται εξ ορισμού να είναι το homeland που γνωρίσαμε σε αυτές τις τρεις σεζόν...

ερωτήσεις & απορίες αρκετές, κάποια σεναριακά κενά και διάφορες ακατανόητες εξελίξεις, αλλά η ουσία δεν αλλάζει - το homeland κατάφερε να πλέξει μαεστρικά μια ιστορία κατασκοπείας/τρομοκρατίας & μια δραματική ιστορία αγάπης, να τις κορυφώσει σωστά και να μας αφήσει με αυτή τη γλυκόπικρη γεύση που μας αφήνουν οι πραγματικά όμορφες ιστορίες...

θα δω και τον επόμενο κύκλο, περιμένοντας κάτι φρέσκο.... έστω και αν δε θα είναι homeland
+10000
Τα καλα πρεπει να τελειωνουν στις δοξες τους...

συνέντευξη ενός παραγωγού σχετικά με το φινάλε και το τι θα ακολουθήσει - εννοείται πως έχει spoiler

http://www.usatoday.com/story/life/...t-behind-homelands-surprising-finale/4042549/

η τραγική (σε όλα τα επίπεδα) οικογένεια του Brody ΔΕΝ επιστρέφει... :ernaehrung004: :aktion033:

Σήμερα που κάθισα και σκέφτηκα το επεισόδιο με ηρεμία θα έλεγα ότι το χειρότερο όλων είναι η κατακρεούργηση του χαρακτήρα του Σαούλ.
Μιλάμε τον ξεφτιλίσανε όπως το χειρότερο εφιάλτη κάθε ανδρός.
Στην αρχή τον πουλάει ο "φίλος του και συνεργάτης" αυτός ο γλοιώδης φαλακρός, έπειτα τον σουτάρει από κάθε πόστο ο γερουσιαστής και καμαρώνει με ξένη δόξα και στο τέλος μας εμφανίζεται να τρώει σαν χαρούμενος κερατάς με το τσόλι τη γυναίκα του πρωινό και να την έχει βασίλισσα.
Μιλάμε τον παρουσιάσανε σαν ξεφτίλα άνδρα αντί να σπάσει κεφάλια μέσα στη cia και να τα κάνει όλα θρύψαλα και να κρεμάσει την π@@τάνα από τη γλώσσα, σφίγγει χέρια,γελάει και γυαλίζει τα κέρατα με βιτάμ και μαρμελάδα.
Ε όχι και κοτζάμ πρώην διοικητής να μας βγει τέτοιος ερμαφρόδιτος παντοφλάς.
Κρίμα,Κρίμα,Κρίμα.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

άποψη μου είναι ότι η σειρά ότι είχε να δείξει το έχει κάνει από εδώ και πέρα homeland δεν θα είναι η ιστορία έχει λάβει το τέλος που τις αρμόζει η σειρά συνεχίζεται άπλα για την κονομά

Λοιπόν δυο λόγια και από μένα, μετά το φινάλε του 3ου.
1. Η σειρά πραγματικά είναι δυνατή (1ος και 2ος κύκλος), με τον 3ο κύκλο να ξεκινά μέτρια, να προχωρά απίστευτα και να τελειώνει περίεργα.
2. Απαράδεκτη η σκηνή της εκτέλεσης, η οποία δεν σου δημιουργεί κανένα απολύτος συναίσθημα (πράγμα το οποίο είχε γίνει πολλές φορές, σε πιο απλά γεγονότα). Για παράδειγμα εγώ που έτρεμα στους προηγούμενους κύκλους μην πάθει τίποτα ο Μπρόντυ, το τέλος με άφησε μπερδεμένο. Επίσης είναι δυνατόν μέσα σε ένα φανατισμένο πλήθος να ανεβαίνεις στα κάγκελα και να υπερασπίζεσαι τον εχθρό???
3. Και η μεγάλη απορία της 3ης σεζόν. Αφού ήταν γνωστό πως ο Μπρόντυ δεν έκανε την επίθεση στη CIA (το είχε πεί ο Τζιβαντζι στο Σόλ και στη Κάρι) πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεσαι μπροστά στον Διοικητή των Μυστικών Υπηρεσιών και να ζητάς άσυλο με κύριο προσόν την συγκεκριμένη επίθεση.
Τέλος για άλλη μια φορά θα πώ, πως η σείρα αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου (2η μετά το Lost) παρά τις όποιες αστοχίες

Το τέλος του τρίτου κύκλου έπρεπε να είναι κ το τέλος της σειράς! Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για 4ο κύκλο!