Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Διαφωνώ με την λογική οτι πρέπει η σειρά να τελειώσει εδώ.

Φυσικά και θα μπορούσε να τελειώσει εδώ. Όμως για μένα είναι ατού της σειράς οτι σκοτώνει ένα βασικό πρωταγωνιστή (γιατί θα εξελίσσονταν σε ένα 24 αν συνέχιζε με αυτή την λογική)
Αυτοί την στιγμή οι σεναριογράφοι έχουν στα χέρια τους έτοιμους χαρακτήρες. Γνωστούς στο κοινό. Μπορούν και να τους εξελίξουν και να βάλουν καινούργιους μέσα.

Φέτος σε 3 σειρές που παρακολουθώ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Στο mentatlist τελείωσε το στόρυ με τον red john και παίξανε ωραία το παιχνίδι της μετάβασης...
Στο Person of interest , σκοτώσανε ενα βασικό χαρακτήρα αλλά δεν τρέχει τίποτα (καλά η σειρά απλά τα σπάει)
Και στο homeland μας τελείωσε ο brody.

Εμένα μου αρέσει αυτό το trend.

Μακάρι να είχε συμβεί κάτι έξυπνο και ριζοσπαστικά στην πιο αγαπημένη μου σειρά ever (house m.d) και να μπορούσε ακόμη να απολαμβάνω τον εξαιρετικό Hugh Laurie.

Ο Πητερ οντως ειναι χαρακτηρας που μπορει να παιξει αρκετα δυνατα.

Απο την αλλη και η παρουσια της πρωταγωνιστριας θεωρω οτι θα επρεπε να τερματιστει καπως μιας και το δραμα της με τον Μπροντι ηταν απο την αρχη αρρηκτα δεμενο μαζι του.

Η τυπισσα εχει προφανως να δωσει κι αλλα αλλα ποσο ακομα ?

Οπως και να εχει μιλαμε για την κορυφαια σειρα των τελευταιων ετων μαζι με το Breaking Bad και το GoT σε αλλο επιπεδο φυσικα.

Οπως και να εχει μιλαμε για την κορυφαια σειρα των τελευταιων ετων μαζι με το Breaking Bad και το GoT σε αλλο επιπεδο φυσικα.

αν προσθέσεις και το House of Cards, έχεις το τέλειο καρέ...

Λοιπόν,

Μόλις τέλειωσα το τελευταίο επεισόδειο και εχω να πω τα εξης:

1) θα ηθελα να τελειώσει εδω η σειρά
2) σειρά χωρις τον Μπροντι δε γίνεται. Γινεται δηλαδή αλλά θα πρέπει να να ονομαστεί "η Κάρι σε νέες περιπέτειες"
3) δεν ειμαι σιγουρος αν ο Μπρόντι ειναι νεκρός.

και για να γελάσουμε και λίγο...

πως ειναι δυνατον να μην ειναι νεκρός;;;;ειναι.τον προστατευσε ο Τζαβαντι.Η χήρα του πέρασε με τετοιο τροπο τη θηλιά που δεν πέθανε.θα εμφανιστεί κατα το 4-5 επεισόδειο όταν η σειρά δε θα πάει καλά στην Αμερική!!

(με εχουν προσλάβει για σεναριογράφο) :flipout:

Last edited by a moderator:

Τι σειρά. Τι ρυθμός. Σε κρατούσε καθηλωμένο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν και είχα τους πρώτους δύο κύκλους μόλις πρόσφατα δεήσαμε να κάτσουμε και να δούμε τη σειρά και μας συνεπήρε. Σίγουρα μία εκ των κορυφαίων (για εμένα) των τελευταίων χρόνων. Πλέον η ιστορία και το concept φαίνεται να διαμορφώνεται διαφορετικά και θα έχει ενδιαφέρον πως θα δημιουργήσουν από την αρχή ένα "νέο" homeland. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε νεκραναστάσεις :) Από την άλλη homeland άνευ 2 εκ των τριών βασικών γινεται?

Τι σειρά. Τι ρυθμός. Σε κρατούσε καθηλωμένο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν και είχα τους πρώτους δύο κύκλους μόλις πρόσφατα δεήσαμε να κάτσουμε και να δούμε τη σειρά και μας συνεπήρε. Σίγουρα μία εκ των κορυφαίων (για εμένα) των τελευταίων χρόνων. Πλέον η ιστορία και το concept φαίνεται να διαμορφώνεται διαφορετικά και θα έχει ενδιαφέρον πως θα δημιουργήσουν από την αρχή ένα "νέο" homeland. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε νεκραναστάσεις :) Από την άλλη homeland άνευ 2 εκ των τριών βασικών γινεται?

νεκραναστάσεις δε θα έχουμε σίγουρα, το έχει δηλώσει κατηγορηματικά κάποιος εκ των βασικών συντελεστών

όσο για την άλλη "απώλεια", είναι μάλλον βέβαιο πως δεν έχει τελειώσει, θα τον ξαναδούμε...

για μένα πάντως θα ήταν καλύτερα να έκαναν κάτι καινούργιο, σαν spin off

Απάντηση: Homeland

Α οκ, ποτέ δε θεώρησα ότι ο Σαούλ θα αποχωρούσε από την ενεργό δράση, πίστευα ότι απλώς θα απολάμβανε για λίγο τον ήλιο και τη θάλασσα και μετά θα επέστρεφε δριμύτερος.

Γενικα η σειρα ηταν απο τις πολυ πολυ καλες του ειδους και μου αρεσε παρα πολυ!
Απλα μια ενσταση θα προτιμουσα να τελειωσει εδω!
Εκανε τρεις κυκλους ολοκληρωθηκε.
Δεν θα επρεπε να την συνεχισουν και του χρονου χωρις ολους τους βασικους προταγωνιστες...
Απλα ειδαν οτι πουλαει τρελλα και θα την τραβηξουν απο τα μαλλια οπως εκαναν και με τον dexter που αφησαν ανοιχτο ενα παραθυρΚι για συνεχεια αν ποτε τους βολεψει...

Homeland Season 4 to Start Filming in South Africa this Summer

Showtime and Fox 21 announced today that "Homeland" will begin production in Cape Town, South Africa this summer.
Season four will find Carrie Mathison (Claire Danes) assigned to one of the most volatile and dangerous CIA stations in the Middle East where she is back on the front lines in the war on terror.
The series will begin production in mid-June and shoot through November of this year.
The network's No. 1 rated series with an average of seven million weekly viewers, "Homeland's" fourth season will premiere this fall on Showtime.
...

http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=116799

Homeland Adds Laila Robins And Corey Stoll For Season 4

http://www.cinemablend.com/television/Homeland-Adds-Laila-Robins-Corey-Stoll-Season-4-64463.html

Δεν έχω δει καθόλου Homeland.. (καλά μη βαράτε..) :p
Απλώς μου αρέσει να βλέπω κατά 1ον sci-fi , φαντασίας, adventures κτλ.. :cool:

Αλλά θα κοιτάξω να το δω μέχρι το φθινόπωρο.. και τώρα ιδίως που πλέον εκτιμώ ιδιαίτερα το Showtime! :cool: