Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Το 3 επεισόδιο μέτριο προς κακό αλλά τα τελευταία 3 λεπτά του 4 επεισοδίου με άφησαν παγωτό.
Η τρέλα της Κάρυ κρατάει όλη τη σειρά.

Λίγα πράγματα και το 4ο , έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να την σταματήσω. Απο πολύ καλή έως εξαιρετική έχει πέσει στο μέτρια φέτος.

Εμένα μου άρεσε το 4ο. Είχε ενδιαφέρουσα πλοκή και ενώ ξέρουμε ότι Κέρι είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και θα κάνει τα πάντα, παρόλα αυτά δεν περιμένεις την εξέλιξη στο τέλος.

Απάντηση: Homeland

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Φάρα, κατά κόσμον Nazanin Boniadi (και η οποία θεωρώ ότι μοιάζει πολύ στη γλυκύτατη δική μας Ηρώ Λούπη), είναι η ίδια που έπαιζε με τον Clooney στις διαφημίσεις της Nespresso (η οποία υποδύθηκε και το ρόλο της Nora στο How I met your mother);

Το πήρα απόφαση και την σταμάτησα , ίσως την δω αργότερα ίσως και ποτέ , μεγάλο ξενέρωμα πάντως τόσο καλή σειρά να ξεφτιλίζεται για να βγάλει και άλλη σαιζόν ενώ το σενάριο έχει ουσιαστικά εξαντληθεί.

Εγώ περιμένω μόνο και μόνο να δω πότε θα @@#@#! και ο φτωχός πλην τιμιος εκτελεστής.

Η σειρα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και ειδικα τωρα που ολα πηραν μια αναποδη τροπη!!!

Ωραια του την εστησαν του Σαουλ..

Εγώ αποφάσισα να τη βλέπω από το Nova όταν και εάν τύχει. Δεν σπαταλάω πια χρόνο και προσοχή για downloading.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ θα έλεγα ότι συνεχίζει αρκετά καλά η πλοκή της σειράς και στην νέα σεζόν!
Έχει ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης!

Η άτιμη η Carrie τα δίνει όλα για να πετύχει τον σκοπό της! :cool:

Ενδιαφέρουσα και η τροπή με τον Saul!

Απλώς "σκούριασε" λίγο! :p

Το "έπαιξε" πάντως καλά και ο άλλος... το στήσανε ωραία τράβηξε κάμποση ώρα η φάση.. :cool:

Πολύ προβλέψιμο όμως φαινότανε από την ώρα που η αλλη "ενδιαφέρθηκε". Γενικά η σεζόν είναι προβλέψιμη όσο δεν παει άλλο

Πολύ προβλέψιμο όμως φαινότανε από την ώρα που η αλλη "ενδιαφέρθηκε". Γενικά η σεζόν είναι προβλέψιμη όσο δεν παει άλλο

Homeland επεισόδιο χωρίς αγωνία δεν του πάει. Και συμφωνώ ότι πολύ προβλέψιμη η εξέλιξη. Και ο πιτσιρικάς πολύ εύκολα σταμάτησε να κάνει τον δύσκολο. Βρε τι σου κάνει …η στρατολόγηση.