Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

μέτριο μέχρι τώρα δεν υπάρχει στην ουσία ιστορία και μπλέκουν διάφορα για να τρέξουν την σειρά

έπρεπε να έχει τελείωση πλέον φαίνεται να γίνεται κάτι σαν το prison break στις δυο τελευταίες σεζόν

Παιδιά εγώ βρίσκω τον 4ο κύκλο πολύ πιο ενδιαφέρον από την ιστορία του Μπρόντι! Έχει νεύρο πλέον η σειρά!

Απάντηση: Re: Homeland

:BDBDG54:???????!!!!!????!!!!

[Μετά από αυτό που διάβασα αδυνατώ να γράψω σχόλιο...]

Σου 'χω κι άλλο! Ομολογώ ότι από τη σειρά δεν μου λείπει τόσο ο Μπρόντι, όσο ο... Αμπού Ναζίρ! Τον είχα κατασυμπαθήσει.
Δηλαδή προτιμούσες τον περσινό κύκλο που ήδη στο 6o επεισόδιο παρακολουθούσαμε τα ψυχολογικά της Ντάνα, και τα περα-δώθε της Κέρι στο γυναικολόγο;

:BDBDG54:???????!!!!!????!!!!

[Μετά από αυτό που διάβασα αδυνατώ να γράψω σχόλιο...]

Δηλαδή σου άρεσε να βλέπεις στον περσινό κύκλο τον Μπρόντι να κάνει επί 10(!) λεπτά σε ένα επεισόδιο ντους κ την, χωρίς λόγο, ιστορία της Ντέινα;! Κ όχι μόνο αυτά! Η ιστορία του Μπρόντι ήταν απλά καλή! Ο 4ος κύκλος γαμάει! Τώρα είναι γαμάτη η σειρά!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σου 'χω κι άλλο! Ομολογώ ότι από τη σειρά δεν μου λείπει τόσο ο Μπρόντι, όσο ο... Αμπού Ναζίρ! Τον είχα κατασυμπαθήσει.
Δηλαδή προτιμούσες τον περσινό κύκλο που ήδη στο 6o επεισόδιο παρακολουθούσαμε τα ψυχολογικά της Ντάνα, και τα περα-δώθε της Κέρι στο γυναικολόγο;

Εμένα στον 3ο κύκλο μέχρι και το 3ο επεισόδιο κόντευε να με πάρει ο ύπνος! Μετά ήταν καλύτερη η σειρά! Αλλά επιμένω ότι ο 4ος κύκλος είναι πολύ καλύτερος της ιστορίας του Μπρόντι! Δεν έχει περιττές, μέχρι τώρα, μλκίες, έχει αγωνία και νεύρο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο 4ος κύκλος μέχρι τώρα γαμάει! Πολύ ωραία εξέλιξη, νεύρο και αγωνία! Από τις καλύτερες σειρές φέτος!

Πολύ δυνατό το 6ο!

Καλά πάει η σεζόν.. εντάξει οι παραγωγοί ξέρουν τι βγάζουν..
δεν θα μπορούσαν να βγάλουν πατάτα! :p

Ωραία ανατροπή. Ομολογώ ότι με αιφνιδίασε. Είχα να ξαφνιαστώ τόσο από τότε που οι απαγωγείς είχαν σκοτώσει στην ψύχρα την φίλη του πρώτου φυλακισμένου αδερφού στο Prison Break. Προσωπικά ούτε που τον θυμάμαι τον Μπρόντυ. Είναι σαν να βλέπω πρώτο season μιας ωραίας σειράς με την διαφορά ότι έχεις ξεφορτωθεί τα επεισόδια με character buildings κλπ. Πάμε γερά...και τα χαπάκια με ρέγουλα

Για λιγο φρικαρα στο 7ο επεισοδιο (ξερετε σε ποιο σημειο), αλλα ευτυχως το σωσανε! Τρομερη δουλεια στον 4ο κυκλο, σε πολυ υψηλο επιπεδο κ αυτο το επεισοδιο!

Ααα τους άτιμους τι στήσανε!! :cool:
Καλοοοό!

Πολύ καλά συνεχίζει η σεζόν!

Yperion.. χάνεις!! :p

Δεν ψαρώσαμε βέβαια! :cool:

Απάντηση: Homeland

Πιστεύω ότι τα δύο λεπτά της συζήτησης που είχε ο Σαούλ με τον Χακάνι στο γεύμα ήταν το ζουμί όχι μόνο του επεισοδίου, αλλά ολόκληρης της σειράς! Αλλά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μετά τα τελευταία 5 λεπτά όπου έτριβα τα μάτια μου
και νομίζω ότι όλοι νιώσαμε πόσο λείπει ο Μπρόντι από τη σειρά...

Καλά τα τελευταία πέντε λεπτά η γυναίκα μου τρελάθηκε με κοίταζε εμένα με πιο μεγάλη απορία απο το βλέμμα της Κέρι στον άλλο.