HORN !!!!!

Καλά...
Καλά...
Δεν θα σας τρακάρω καμιά μέρα θα δείτε τι θα πάθετε!
Την πρώτη μου κατασκευή είπα να κάνω και εσείς δείχνετε τα ιερά τέρατα!
Αν με ρωτήσει ο πατέρας μου πως να κάνω το δωματιό μου τι φωτογραφίες να του δείξω; Αυτές; Στο 1ο νεκροταφείο θα με ψάχνετε...
Πέραν της πλάκας, αν είχα τα μισά απο αυτά που έχει ο τύπος, μάλλον δεν θα έμενα στο Καματερό...

Γράψε λάθος! Φίλε Αντώνη δεν το πρόσεξα οτι είσαι εσύ...τώρα που το θυμηθηκα! θα είμαι Ρόδο Οκτώβρη στις 9(που λέει και το άσμα) και λέω να τα πούμε.

Όσο για τον Λουντέμη, έχεις δίκιο! όλοι όσοι ακούμε κόρνες μιλάμε και γράφουμε, για να μην πώ ζούμε, με πολύ συνάισθημα και ποιητική διάθεση!

muhahahahaahahaahahah και φυσικά δεχόμαστε και μάλιστα επιζητούμε την πλάκα...και μια και λέμε για πλάκα,

όταν με το καλό βγάλεις το βεβλίο (λέμε τώρα) θα μοιράζεις και λεξικό και λυσάρι για να ερμηνεύεται? :lehrer:

Γιατί χωρίς Πατάκη χλωμό το κόβω να βγάλει κανας άνθρωπος νόημα!!! :food-smiley-005:

Muhahahahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahaahahah:devil-smiley-029:

Φίλε Eloy, όπως κατάλαβες και θα καταλάβεις περισσότερο όταν έρθεις, ο ΔΡΟΜΟΣ είναι ένας! Γιατί να μην τον πάρεις από την αρχή τον σωστό και να κάνεις χρόνια και χιλιόμετρα πολλά για να φτάσεις εκεί που ουτως ή άλλως θα φτάσεις κάποτε? :firstprize:

Όπως λέμε και μεις οι ποιητές: "καλός ο δρόμος για την Ιθάκη, αλλά άμα είναι να σου μαμάνε το Πηνελοπάκι οι μνηστήρες, όσo εσύ ταξιδεύεις, καλύτερα κόψε δρόμο!" :award:

Muhahahahaahahahahahaahahahah

@Πανο, σε περιμενω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον Οκτωβρη.

Βρηκα και 515β και 2220α αλλα εναι ακριβα. (900 και 520).

@Σπιρο δωσε πληροφοριες για τα αλτεκ, και πεσ ´μου, τα δικα σου, τι κορνες ειναι, (full size, tactrix, .....)
Aν χωρανε, ΦΥΣΙΚΑ, και θα ειναι full size.

Ρε παιδες, δεν κανουμε ενα ταξιδακι στην Γαλλια?
Ο τυπος ειναι πολυ καλος και δειχνει ευχαριστως το συστημσ του, εχω ακουσει!
Τα Goto τα παραγγελνει σε δωδεκαδες μου εχουν πει εμπιστα ατομα!
Τα 515 μου ειναι τα αρχαικα, με βακελιτη σπαιντερ!
Εχουν σταλει στον Μπιλυ το 1998 και εχουν ξαναμαγνητιστει και εχουν μπει καινουργιοι κονοι/σπαιντερ!
Ειναι σε 816 κουτες! Δεν εχω full/size horn δυστυχως δεν γινεται εδω!
Αυτες που ανφερομαι τακτικα ειναι ενος φιλου!
Οι τιμες των καινουργιων 515G ηταν 280 δολαρια/κομματι, πριν ενα χρονο συν τα ταχυδρομικα, καπου 230 δολαρια για Σουηδια!Ισως να εχουν αλλαξει τωρα!
Τι λες ρε θεριο, θα κανεις 8/μετρη κορνα?Θα εισαι ο πρωτος του χωριου!Ασε τους κουταδες να κουρευονται μετα!Θα κανουν μπαμ απο το ψυχικο τους φορτιο!Για να μην παιρνεις γουρουνι στο σακκι, ελα να ακουσεις ενα τετοιο συστηματακι πρωτα!

Μπορει και να μην σου αρεσει, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........
Σπιρος

....@ Πανούλη

Πάνα μάνα μου , καλή η πλάκα γουστάρω
....εν τω μεταξύ ήξερα οτι δέν άκουγες (τέλεια) , τώρα διαπιστώνω οτι και δέν βλέπεις (τέλεια )

Δέν πειράζει , δέν έχεις ανάγκη ......-bye- :flipout: :flipout:

Τώρα που θα κάνεις και μεγαλύτερες "κόρνες" ...ποιός σε πιάνει ...???

Last edited:
@Σπιρο, 8 μετρα κορνα το βλεπω δυσκολο, ο χωρος ειναι 6,40χ5,50 περιπου,(ξερω, σχεδον τετραγωνος, δυστηχως, τι να κανουμε), την χωραει???

Οι τιμες που γραφεις, για τα 515, απο που ειναι?? δωσε καποιο λινκ.

καλημερα.

Autos o xwros eivai o xwros pou mporouv va piavouv ta nxeia n eivai mazi kai o xwros akroasns?
http://www.greatplainsaudio.com/
Eivai oi times pou pnre evas filos edw stnv Soundia apo tov Billy kai mallov eivai oi dikes tous plnv tov foro tous 5%!Alla grapse eva email stov Billy gia va eisai sigouros!
Gia psnla koitaje gia tractrix, sxedia gia ndn ylopoinmeves korves yparxouv av
8eleis av kai n Greekhornmaffia mporei va se bon8nsei se auto!
Dystyxws dev mporw va avoi3w fotos stov ypologistn mou logw evos virus, apla gia va deis peri tivos prokeitai!
Spiros

Αυτος ειναι ο χωρος ακροασης, και μεσα σ´αυτον θα ειναι η κατασκευη.

Και απο τον ενα τοιχο στον αλλο, να φτανει δεν με χαλαει, αρκει να παιζει σωστα.

o.k. Spiro θα σου στειλω μειλ μολις φτιαξω ενα προβλημα, απο χτες, που παιρνω μειλ και δεν μπορω να στειλω.

Kati off topic
Mou ekave evtypwsn to convolute tou diskou Lamentate tou Arvo Pärt
ti korva eivai autn?????
Dikos mas kai o Arvo?Mpaaa, toso asxetos eivai sav tous korvakides?
Spiros

Last edited:
Απάντηση: Re: HORN !!!!!

Palimpsest said:
Mporei va eivai apo edw n fwtografia sto convolute
http://softxs.ch/alan/photos/kapoor/index.html
To kallitexvnma eivai sto Tate Modern Museum, London!
Spiros

Αυτό είναι!!!!:award: :music-smiley-005: :firstprize:

Μία full-size κόρνα που σίγουρα θα κατεβαίνει στα 16 Hz (χαλαρά...)