HORN !!!!!

Μa δε στοπα????????? ειναι η μητρικη μου γλωσσα, μουαααααααααααχα.

Μιας και επεσα πανω στο super site-forum σας απο Google-ισμα για κορνες (εχω ψωνιο να αγορασω ενα ζευγος ALTEC μονο κ μονο για να χορταινει το ματι), το πρωτο post μου θα ειναι ενα ευκολοτατο DIY ηχειακι !

http://www.mundohi-fi.com/portal/index.php?module=Pagesetter&func=viewpub&tid=8&pid=8&page=2

...και καλημερα σε ολους, θα τα ξαναπουμε απο τα DΙΥ threads, μιας και πολλα πραματα ειδα και ξενυχτησα εκει :music-smiley-005:)
ΘΕΝΚΣ...!

Last edited:
Kαλως ηρθες!
Αυτο στο λινκ που εβαλες, δεν ειναι κορνα, αλλα εισαι στο "σωστο" (Altec) δρομο!!!!

"Ευκολοτατο" ηχειακι ο Ναυτιλος??? Αντε να σε δω.....περιμενουμε παρουσιαση.

καλημερα!!!!

καλως ηρθες φιλε!.. θα σε παρακολουθω με ενδιαφερον στο ευκολο αυτο προτζεκτακι! :grinning-smiley-043

την κορνα του Milena την εχεις ακουσει ωρε??????

Ποιος ειναι ο Μιλενα?
Εγω ενα ξερω, η κόρνα ειναι σαν τη γκόμενα που το παιζει δυσκολη
πρεπει να τη στριμώξεις σε καμια γωνία :smash::smash:

αλλιως....κλαφτα Σηφη!!!

milena2003.JPG

:flipout::flipout::flipout:

καταλαβες τωρα???η να στο ξηησω κιαλλο??:flipout::flipout::flipout:
ακου κει δε εχει μπασο..μεχρι τους Μυτιληνιους την ακουγα!!!

Για τη ντουντούκα του μπαταρισμένου ελεγες:flipout::flipout:
Ελα να τη δεις μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της στην ακρη του λιμανιου, γυρμένα :flipout::flipout:

Σιγα που το γραφεις και ξενικά
Μια φορα φευγω με αυτο από Βαθυ...ουτε Ικαρια δεν εφτασε
μας γυρησε πισω και εμεινα τρεις μερες στη καμπίνα
αγκυροβολημένοι Βαθύ χαχαχαχα

Και για να συνεχισουμε το off-topic (sorry) για να παρουμε το μπασο του milena δεν κανει η γωνια... απλα ενας λεβητας... για την παραγωγη ατμου...:flipout::flipout::flipout:

εεεεετσ,..τι λαμπατα κ πρασσινα αλογα...ατματα!!
Εγω ρε φιλαρακι τι να πω, που με τον Αλκαιο ξεκινησα απο Αλεξανδρουπολη για Σαμο, μετα απο 3μερες φτασα Μυτιληνη, μας πεταξανε εξω, μας βαλανε στο Μυτιληνη, μας πηγανε Αθηνα,φτασαμε πρωι 7 η ωρα, και στις 7 το απογευμα με το Romilda μας πηγανε Σαμο??? 5 μερες!!!Καταχειμωνο με ψοφο!!..Ας ειναι καλα το Famous Grouse και μια σακουλα 1-2 κιλα φυστικια Αιγηνης!!!!

Last edited:
Τωρα περα απτην πλακα να ρωτησω κατι?...Με τα λιγα τεχνικα που ξερω, εχω μια μεγαλη απορια....ακουω οτι οι κορνες γενικα θελουν φορτιση, ειτε με κουτα, ειτε με τοποθετηση κτλ...Εμενα προσωπικα με ενοχλει πολυ οταν τα μεγαφψνα ειναι σε αφασια..πως στον κορακα ερχεται συμφασικα το ολο συστημα οταν εχουμε κορνες?δηλαδη ενταξει τα μεσαια-υψηλα..με το μπασο, που εμ ταξιδευει αργοτερα (η κανω λαθος?) εμ που αυξανει το μηκος της κορνας, ειτε επειδη ειναι διπλωμενη ειτε δε ξερω εγω τι, τι γινεται?απλα εξηγηστε το μου μπας κ το καταλαβω...γιατι μια φορα που ακουσα κατι avantgarde, ε δε μ αρεσανε καθολου γιαυτο ακριβως τον λογο..ναι μεν ηταν καταιγηστηκα γρηγορα στα μεσουψηλα αλλα μου φανηκε λιγαααακι ασυδετος ο ηχος..σα να χανε λιγακι σε ταχυτητα πχ στην γρηγορη μποτα του ντραμσ..