HOW DO I LOOK?

Elena K said:
Εγώ τον προειδοποίησα, αλλά και αυτός με διευκόλυνε!

Ορίστε και η φωτό του κυρίου Ιωάννη Νανόπουλου. Μαντέψτε ποιός από τους δύο είναι.
Για να βοηθήσω, να σας πω ότι σε αυτή τη φάση τον έχει μόλις σώσει από βέβαιο πνιγμό το αμφίβιο λυκόπτερο (λύκος-ελικόπτερο) με το οποίο κατοικεί, ο πιστός του Κλουζώ, τραβώντας τον από το αυτί (γιατί ως πιστός του σύντροφος γνωρίζει ότι το αφεντικό έχει ευαίσθητη μύτη!).
Αυτο που κάνατε κυρία μου σηκώνει μήνυση.
Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα, να μεταφέρετε χωρίς την άδειά μου δική μου foto αλά και του Κλουζώ σε άλο θέμα;ε;ποιός;......α δεν πάμε καλά...δεν πάμε καθόλου καλά.
Παρακαλώ τον Γενικό να συντάξει την αίτηση μήνυσης προς την κυρία Elena...

Theotokatos Konstantinos said:
Να και η δική μου
Εγώ είμαι αυτός με τα άσπρα.
Μόλις έχω συλλάβει ένα διαγαλαξιακό καταζητούμενο, ο οποίος δεν έχει καταλάβει τι τον περιμένει και χαμογελάει.
Τον πηγαίνω γραμμή για τον Τατουίν.
TIIIIIIIII;;;;;;;;Πού τον βρήκες τον clone trooper? ΠEΣ MOY ΣE ΠOIO ΔΩMATIO ΣOY EINAI ΓIA NA EPΘΩ KAI NA TON KATAΣXEΣΩ!

Κακαλιός Στέργιος said:
Εγώ δε βάζω φωτό, γιατί αν τη δουν οι κυρίες θα τους τρέξουν τα σάλια και θα βραχυκυκλώσουν τα πληκτρολόγια!

:D
Δεν πειράζει βρε Στέργιε, χαλάλι σου για ένα πληκτρολόγιο κάνεις έτσι!!!!:D

Κακαλιός Στέργιος said:
Ευχαριστώ.... ευχαριστώ...

Σας υπόσχομαι να προσθέσω την αφεντομουτσουνάρα μου σύντομα!

Θα πέσει γέλιο!

Αν δεν κανω λάθος στο avforum ειχες βαλει πολλές φορες φωτογραφιες σου από συναντησεις κτλ...;)

Αγγελος said:
Αν δεν κανω λάθος στο avforum ειχες βαλει πολλές φορες φωτογραφιες σου από συναντησεις κτλ...;)

Χρόνια και ζαμάνια αγαπητέ μου.
Αφού να φανταστείς στις πρώτες μου φωτογραφίσεις ήμουν...αμούστακο παιδί!!!

Νομίζω ότι πρέπει να βρω καμιά παλιά φωτό να παραθέσω, να θυμηθούμε τα παλιά!

Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

Κακαλιός Στέργιος said:
Ευχαριστώ.... ευχαριστώ...

Σας υπόσχομαι να προσθέσω την αφεντομουτσουνάρα μου σύντομα!

Θα πέσει γέλιο!

Μη βάλεις αυτή του ψήστη με τα κοψίδια θα μας ανοίξει η όρεξη
(λες και είμαστε ανορεκτικά :D)

Έλενα, για την ακρίβεια είμαι ένας καθηγητής που μόλις άκουσε από τη 17χρονη μαθήτριά του τις λέξεις "Είμαι στη διάθεσή σας". :D

Lepton said:
Έλενα, για την ακρίβεια είμαι ένας καθηγητής που μόλις άκουσε από τη 17χρονη μαθήτριά του τις λέξεις "Είμαι στη διάθεσή σας". :D

Βασικά το είχα καταλάβει ότι ήταν γυναίκα η αιτία του πονηρού ύφους, αλλά είπα να μην το αναφέρω...;) Μα τί παθαίνετε όλοι οι άντρες αν σας χαζογελάσει ένα κοριτσι... τσ τσ τσ!...

Elena K said:
Βασικά το είχα καταλάβει ότι ήταν γυναίκα η αιτία του πονηρού ύφους, αλλά είπα να μην το αναφέρω...;) Μα τί παθαίνετε όλοι οι άντρες αν σας χαζογελάσει ένα κοριτσι... τσ τσ τσ!...

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ!!!:D

Elena K said:

Στην περίπτωση του Lepton... το δολοφονούν! ;)

Elena K said:
Tης γελάμε και εμείς...:D