Αυτο που κάνατε κυρία μου σηκώνει μήνυση.Elena K said:Εγώ τον προειδοποίησα, αλλά και αυτός με διευκόλυνε!
Ορίστε και η φωτό του κυρίου Ιωάννη Νανόπουλου. Μαντέψτε ποιός από τους δύο είναι.
Για να βοηθήσω, να σας πω ότι σε αυτή τη φάση τον έχει μόλις σώσει από βέβαιο πνιγμό το αμφίβιο λυκόπτερο (λύκος-ελικόπτερο) με το οποίο κατοικεί, ο πιστός του Κλουζώ, τραβώντας τον από το αυτί (γιατί ως πιστός του σύντροφος γνωρίζει ότι το αφεντικό έχει ευαίσθητη μύτη!).
Τι λες καλέ, μια χαρούλα είσαι στην photo!Δημήτρης Ιωάννου said:αντε ,για να μην αγωνιάτε..! (είναι φριχτή αλλά δεν έχω άλλη,αλήθεια..)
TIIIIIIIII;;;;;;;;Πού τον βρήκες τον clone trooper? ΠEΣ MOY ΣE ΠOIO ΔΩMATIO ΣOY EINAI ΓIA NA EPΘΩ KAI NA TON KATAΣXEΣΩ!Theotokatos Konstantinos said:Να και η δική μου
Εγώ είμαι αυτός με τα άσπρα.
Μόλις έχω συλλάβει ένα διαγαλαξιακό καταζητούμενο, ο οποίος δεν έχει καταλάβει τι τον περιμένει και χαμογελάει.
Τον πηγαίνω γραμμή για τον Τατουίν.
Δεν πειράζει βρε Στέργιε, χαλάλι σου για ένα πληκτρολόγιο κάνεις έτσι!!!!Κακαλιός Στέργιος said:Εγώ δε βάζω φωτό, γιατί αν τη δουν οι κυρίες θα τους τρέξουν τα σάλια και θα βραχυκυκλώσουν τα πληκτρολόγια!
![]()
Κακαλιός Στέργιος said:Ευχαριστώ.... ευχαριστώ...
Σας υπόσχομαι να προσθέσω την αφεντομουτσουνάρα μου σύντομα!
Θα πέσει γέλιο!
Αγγελος said:Αν δεν κανω λάθος στο avforum ειχες βαλει πολλές φορες φωτογραφιες σου από συναντησεις κτλ...![]()
Κακαλιός Στέργιος said:Ευχαριστώ.... ευχαριστώ...
Σας υπόσχομαι να προσθέσω την αφεντομουτσουνάρα μου σύντομα!
Θα πέσει γέλιο!
Lepton said:Έλενα, για την ακρίβεια είμαι ένας καθηγητής που μόλις άκουσε από τη 17χρονη μαθήτριά του τις λέξεις "Είμαι στη διάθεσή σας".![]()
Elena K said:Βασικά το είχα καταλάβει ότι ήταν γυναίκα η αιτία του πονηρού ύφους, αλλά είπα να μην το αναφέρω...Μα τί παθαίνετε όλοι οι άντρες αν σας χαζογελάσει ένα κοριτσι... τσ τσ τσ!...
Elena K said:Βασικά το είχα καταλάβει ότι ήταν γυναίκα η αιτία του πονηρού ύφους, αλλά είπα να μην το αναφέρω...Μα τί παθαίνετε όλοι οι άντρες αν σας χαζογελάσει ένα κοριτσι... τσ τσ τσ!...
Tης γελάμε και εμείς...Elena K said:Βασικά το είχα καταλάβει ότι ήταν γυναίκα η αιτία του πονηρού ύφους, αλλά είπα να μην το αναφέρω...Μα τί παθαίνετε όλοι οι άντρες αν σας χαζογελάσει ένα κοριτσι... τσ τσ τσ!...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.