HOW DO I LOOK?

Παναγιώτης Μουρέλος said:
Παρτε και μερικες δικες μου.

Παναγιώτη έτσι όπως έστησες τις φωτό βγήκες σαν τρικολόρ!! Άντε και για το Κύπελλο!!:cool:

πω πω ρε Γιαννη τι ειναι αυτη ρε παιδακι μου σε λυπαμαι ρε φιλαρακι απ το χαρο μπορει ναγλιτωσει ανθρωπος απο την Ελενα Κ με τ ι π ο τ α

με τετοια φιλεναδα κανε αιτηση για συνταξη βαρεων ανθυγιεινών να σου εγκριθει τιμης ενεκεν

Απάντηση: Re: HOW DO I LOOK?

Larry said:
πω πω ρε Γιαννη τι ειναι αυτη ρε παιδακι μου σε λυπαμαι ρε φιλαρακι απ το χαρο μπορει ναγλιτωσει ανθρωπος απο την Ελενα Κ με τ ι π ο τ α

με τετοια φιλεναδα κανε αιτηση για συνταξη βαρεων ανθυγιεινών να σου εγκριθει τιμης ενεκεν
:D :D :D :D :D
Πάντως είχε δίκιο με τις photos...

Συγνώμη... Μπερδεύτηκα...
Για μένα μιλάνε;;;;

Εμένα; την πιο αθώα, φιλική, ανεκτική, πρόσχαρη, γκεσταπ.. εεεε... κοπέλα, ήθελα να πω!
Εγώ κοπλιμέντο του έκανα του ανθρώπου που τον είπα τρικολόρ. Σαν τον Ζιντάν! Όλοι τον ζητάν!

Καλά, ρε αχάριστα πλάσματα, θα φύγω, δε θα φύγω; Θα δείτε τότε πως θα σας λείψω!

Elena K said:
Συγνώμη... Μπερδεύτηκα...
Για μένα μιλάνε;;;;

Εμένα; την πιο αθώα, φιλική, ανεκτική, πρόσχαρη, γκεσταπ.. εεεε... κοπέλα, ήθελα να πω!
Εγώ κοπλιμέντο του έκανα του ανθρώπου που τον είπα τρικολόρ. Σαν τον Ζιντάν! Όλοι τον ζητάν!

Καλά, ρε αχάριστα πλάσματα, θα φύγω, δε θα φύγω; Θα δείτε τότε πως θα σας λείψω!

Ανεβασε πρωτα μια ολοσωμη με μαγιω φωτο και μετα πανε οπου θελεις!!!:D:D:D

Ελενα βάλε αυτη που ήσουν ο Κόναν για να ζηλέψουν μερικοι μερικοί...;)

Λοιπόν κομμένα τα αστεία. όποιος συνεχίσει να διακομωδεί θα καταλήξει όπως αυτός ό κύριος στην φωτογραφία που ετοιμάζομαι να περιποιηθώ. Και επίσης όποιο δεν βάλει φωτό.
Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε :D

P4230027.JPG

Last edited:
Μετά από απαίτηση χιλιάδων φορουμίτων, η παραγωγή αναγκάζεται να ανεβάσει φωτο μου με μαγιώ!:smileJap:

Attachments

• Resize of Milos2.jpg
    Resize of Milos2.jpg
    17.3 KB · Views: 128
Avec ce soleil, on avait envie,De ne pas parler,

τα λεει ολα ....το ΚΟΡΜΙ:firstprize:

__Και ξαφνικά, σε όσα δωμάτια υπήρχε PC και ανοικτό thread me τίτλο "How do I look" στην σελίδα 12, η θερμοκρασία ανέβηκε κατά 20 περίπου βαθμούς. Πληροφορίες ότι έχουν ήδη παραδοθεί γύρω στις 7 αιτήσεις διαζυγίου, ελέγχονται ως πολύ πιθανές... :grinning-smiley-043