Ο φίλος JohnBougiou, θέλει να "κάψει" τους υπότιτλους (προφανώς για να δει στο PS3).
Το aviaddxsubs δεν "καίει", αλλά τους ενσωματώνει στο divx container, μην μπερδεύεστε.
αλλα εμπιστευτηκα το φιλο Komhst σε αυτα που ελεγε, και το εκαψα το αποτελεσμα βεβαια ηταν το αναμενομενο.
. Ολοι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν ξεχωριστό .srt αρχείο, δεν βρίσκουν και δεν τους δείχνουν.
Εντάξει δεν πειράζει το μοιραζόμαστε τα εύσημα.
Στο PC τώρα ο μόνος player που έχω βρει να δειχνει τους υπότιτλους μέσα από το .divx αρχείο είναι Divx player που έχει αυτό το option. Ολοι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν ξεχωριστό .srt αρχείο, δεν βρίσκουν και δεν τους δείχνουν.
+1 για τα εύσημα, αλλά και για τον divx player. Με μια σημαντική παρατήρηση: Δε θα σου δείξει τους υπότιτλους με τα fonts, το μέγεθος και τη διάταξη που έχεις διαλέξει στο aviaddxsubs. Απλώς θα τους εμφανίσει με δικό του format... Δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις δηλαδή για να δεις πως ακριβώς θα εμφανίζονται στην tv/ pj σου...
+1 για τα εύσημα, αλλά και για τον divx player. Με μια σημαντική παρατήρηση: Δε θα σου δείξει τους υπότιτλους με τα fonts, το μέγεθος και τη διάταξη που έχεις διαλέξει στο aviaddxsubs. Απλώς θα τους εμφανίσει με δικό του format... Δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις δηλαδή για να δεις πως ακριβώς θα εμφανίζονται στην tv/ pj σου...
To πως θα βλέπεις τους υπότιτλους (μέγεθος-γραμματοσειρά κτλ) καθώς και κάποιες βασικές ρυθμίσεις στο video και στον ήχο τις κάνει το ConvertXtoDvd 3. Γι' αυτό και το πρότεινα.
Αυτό που έκανα τελικά είναι με το ConvertXtoDVD να μετατρέψω το avi και να το "κάψει" μαζί με τους υποτίτλους σε ένα DVD. H όλοι διαδικασία μου πήρε μιάμιση ώρα και "έτρεξε" στο PS3 με υπότιτλους.
Άλλα πολύ χρονοβόρο,sfortis αν τα καταφέρεις ενημέρωσε μας....![]()
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να "κάψω" τους υποτίτλους σε μια divx ταινία...?
Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να βρω αντίστοιχο θέμα.
Αυτό που έκανα τελικά είναι με το ConvertXtoDVD να μετατρέψω το avi και να το "κάψει" μαζί με τους υποτίτλους σε ένα DVD. H όλοι διαδικασία μου πήρε μιάμιση ώρα και "έτρεξε" στο PS3 με υπότιτλους.
Άλλα πολύ χρονοβόρο,sfortis αν τα καταφέρεις ενημέρωσε μας....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.