How to burn sub...?

Το δοκίμασα πριν λίγο, αλλά στο pc μου κανένα player που έχω δεν μου βγάζει option για υπότιτλους! (Εκτός αν δεν το έκανα καλά....)

με zoom player και media player classic δεν εχω υποτιτλους στο pc αλλα στο dvd-600 ολα καλα.
ισως χρειαζεται καποια ρυθμιση

Ο φίλος JohnBougiou, θέλει να "κάψει" τους υπότιτλους (προφανώς για να δει στο PS3).

Το aviaddxsubs δεν "καίει", αλλά τους ενσωματώνει στο divx container, μην μπερδεύεστε.

πάααλι τα ίδια :D

μα ενσωματώνει τους υπότιτλους για να τους δεις σε desktop player. Δεν αφορά τα s/w players των pc.

Για να βλέπεις υπότιτλους με τους s/w players (όχι ενσωματωμένους, απλώς στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα!) θέλεις το vobsub νομίζω...

απλα το καινουριο αρχειο που εχεις -My_Movie.divx- μετα την ενσωματωση θελεις να τσεκαρεις αν ολα πηγαν καλα και εκει σταβωσα λιγο, διοτι δεν ειχα υποτιτλους αλλα εμπιστευτηκα το φιλο Komhst σε αυτα που ελεγε, και το εκαψα το αποτελεσμα βεβαια ηταν το αναμενομενο.

Last edited:
αλλα εμπιστευτηκα το φιλο Komhst σε αυτα που ελεγε, και το εκαψα το αποτελεσμα βεβαια ηταν το αναμενομενο.

Εκτός από τον φίλο komhst βέβαια στο προηγούμενο ακριβώς post από αυτόν το είχα γράψει και εγώ, απλώς μάλλον δεν ήμουν τόσο περιγραφικός, ώστε να πάρω και τα εύσημα από όλους σας!

Δεν πειράζει, θα το αντέξω!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Εντάξει δεν πειράζει το μοιραζόμαστε τα εύσημα.

Στο PC τώρα ο μόνος player που έχω βρει να δειχνει τους υπότιτλους μέσα από το .divx αρχείο είναι Divx player που έχει αυτό το option. Ολοι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν ξεχωριστό .srt αρχείο, δεν βρίσκουν και δεν τους δείχνουν.

νηπιαγωγειο φιλε μου παμε ακομα και τα θελουμε με το κουταλακι αλλοιως το ερμο δεν τα παιρνει με την πρωτη:BDBDG54::p

. Ολοι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν ξεχωριστό .srt αρχείο, δεν βρίσκουν και δεν τους δείχνουν.

ετσι ειναι!

Εντάξει δεν πειράζει το μοιραζόμαστε τα εύσημα.

Στο PC τώρα ο μόνος player που έχω βρει να δειχνει τους υπότιτλους μέσα από το .divx αρχείο είναι Divx player που έχει αυτό το option. Ολοι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν ξεχωριστό .srt αρχείο, δεν βρίσκουν και δεν τους δείχνουν.

+1 για τα εύσημα, αλλά και για τον divx player. Με μια σημαντική παρατήρηση: Δε θα σου δείξει τους υπότιτλους με τα fonts, το μέγεθος και τη διάταξη που έχεις διαλέξει στο aviaddxsubs. Απλώς θα τους εμφανίσει με δικό του format... Δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις δηλαδή για να δεις πως ακριβώς θα εμφανίζονται στην tv/ pj σου...

Re: Απάντηση: How to burn sub...?

+1 για τα εύσημα, αλλά και για τον divx player. Με μια σημαντική παρατήρηση: Δε θα σου δείξει τους υπότιτλους με τα fonts, το μέγεθος και τη διάταξη που έχεις διαλέξει στο aviaddxsubs. Απλώς θα τους εμφανίσει με δικό του format... Δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις δηλαδή για να δεις πως ακριβώς θα εμφανίζονται στην tv/ pj σου...

To πως θα βλέπεις τους υπότιτλους (μέγεθος-γραμματοσειρά κτλ) καθώς και κάποιες βασικές ρυθμίσεις στο video και στον ήχο τις κάνει το ConvertXtoDvd 3. Γι' αυτό και το πρότεινα.

Σωστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: How to burn sub...?

To πως θα βλέπεις τους υπότιτλους (μέγεθος-γραμματοσειρά κτλ) καθώς και κάποιες βασικές ρυθμίσεις στο video και στον ήχο τις κάνει το ConvertXtoDvd 3. Γι' αυτό και το πρότεινα.

Ναι, μόνο που το ConvertXtoDvd σού τα μετατρέπει σε DVD format .VOB
Εδώ λέμε να τα κρατήσεις ως divx διότι σε αυτό το format χωράει σε μόλις 2 δισκάκια ένας ολόκληρος κύκλος Lost ή Prison Break 12 και 12 επεισόδια.

οσοι χρησιμοποιουν το παραπανω προγραμμα,καμια φορα πρεπει να μετονομασουν το αρχειο με τους υποτιτλους(οταν ειναι διαφορετικο) οπως ειναι το ονομα του αρχειου της ταινιας για να τους δει το προγραμμα.

Παιδιά έχουμε ξεφύγει από το θέμα.

Τελικά δεν μου είπε κανείς πως θα "κάψω" τους υπότιτλους...:smash:

βρήκα ...το μπελά μου!!! :p

προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο να δουλεύει για όλους τους τύπους των αρχείων(wmv,avi,mkv,mp4 κτλ). Αυτό γίνεται μόνο μέσω directshow decoding, ώστε να πάρει μπρός το fddshow και να περάσει τους υπότιτλους. Δυστηχώς κατάφερα να φτιάξω μόνο avi και μερικά δεν τα αναγνωριζε το ps3.

επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα και το παράτησα, μιας και μου το θύμισες και έχω λίγο κουράγιο θα το ξαναπιάσω...

Αυτό που έκανα τελικά είναι με το ConvertXtoDVD να μετατρέψω το avi και να το "κάψει" μαζί με τους υποτίτλους σε ένα DVD. H όλοι διαδικασία μου πήρε μιάμιση ώρα και "έτρεξε" στο PS3 με υπότιτλους.

Άλλα πολύ χρονοβόρο,sfortis αν τα καταφέρεις ενημέρωσε μας....-bye-

Απάντηση: Re: How to burn sub...?

Αυτό που έκανα τελικά είναι με το ConvertXtoDVD να μετατρέψω το avi και να το "κάψει" μαζί με τους υποτίτλους σε ένα DVD. H όλοι διαδικασία μου πήρε μιάμιση ώρα και "έτρεξε" στο PS3 με υπότιτλους.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να "κάψω" τους υποτίτλους σε μια divx ταινία...?
Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να βρω αντίστοιχο θέμα.

μιλαμε παντα για ταινια των 700mb?

εαν ναι εγω χρειαζομαι γυρω στα τριαντα λεπτα,παραξενο!

Και εμένα περίεργο μου φαίνεται... Ίσως να εξαρτάται από το pc ,στο δικό μου κάνει περίπου 20-25 λεπτά!!