kingdragon
New member
Η καρτα γραφικων ειναι η Asus 6450. Θα κανω δοκιμη να μπω στο bios και να δω αν απενεργοποιειται πληρως η ενσωματωμενη.
Πάντως εάν βρεθώ δεύτερη φορά μπροστά στο ίδιο bug – να γεμίζει το metadata όταν οι δίσκοι δεν έχουν γεμίσει - κάτι μου λέει ότι θα το αποχαιρετίσω το btrfs … Για να δούμε, ελπίζω να μη το αναπαράξω και να ήταν όντως κάτι τυχαίο.καλά είχα κάνει αρκετές ματσακονιές γιατί δεν είχα ίδιους δίσκους οπότε έκανα array με partition και μετά lvm και από πάνω btrfs
τώρα κράτησα τους δίσκους με ένα array raid6 (4 Χ 1Tb) και τα άλλα 3Tb από δυο 500Gb + 2 Tb από τα partitions σε δυο δίσκους 2Tb τα έβαλα απλά με btrfs add device, χωρίς lvm
α όλα και όλα εγώ είμαι στην mailing list δυο χρόνια τώρα, κίνηση υπάρχει και πολλά patches αλλά αλλάζουν πολλά και στο κερνελ κάθε φορά που να ασχοληθούν μα raidz
1)Για να γίνει και media player ποια κάρτα γραφικων προτείνεται και με ποιο λειτουργικο;
2) Θα έχει θέματα με τα 24hz;
3) Θα συνδεθεί απευθείας σε τηλεόραση οπότε και αν δεν βγάζει TRUEHD k DTS-HD MA δεν πειράζει αρκεί να βγάζει σωστα το core...Το downmix το αναλαμβάνει η tv (pany st50) ή θα γίνεται απο τον hp;
Ναι και εγω το ιδιο ηθελα να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να το αγορασω. 3TB δεν μπορει να τα δει, ή να τα δει εννιαια? Επισης γιατι βαζεται ολοι WHS 2011? Εγω Win 8 x64 σκεφτομαι. PCIe καρτες με πολλες eSata εχετε να προτεινεται?
Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει δίσκο 3TB; Πριν λίγο παρέλαβα τον WD Red 3ΤΒ και μόλις μπήκα WHS 2011 για να τον κάνω διαμόρφωση κτλ τον έσπασε μόνο του σε δυο κομμάτια (το ένα 2TB και το άλλο τα υπόλοιπα), οπότε είπα να ρωτήσω πρώτα και μετά να κάνω κίνηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αφού έφτασες εκεί, τον έχει ήδη δει κανονικά τον δίσκο. Απλά για να μην τον σπάσεις στα δυο θα πρέπει να πας σε GPT partitioning.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.