AlexTheodin
Supreme Member
Να ρωτήσω κάτι για αυτόν τον σέρβερ?
Σκεφτόμουν βασικά για nas, αλλά μια και θα είναι στο χώρο της κουζίνας όπου και υπάρχει τηλεόραση/μόνιτορ, σκέφτηκα γιατί όχι να μην έχω περιστασιακώς και λιγάκι νετ-γιουτιουμπ κλπ. Τα σηκώνει αυτά με ένα, πχ, λίνουξ λειτουργικό; Και παράλληλα να εκτελεί εννοείται ταυτόχρονα λειτουργίες file-server και ενδεχομένως torrent.
Α και κάτι άλλο. Squeezebox server του έχει βάλει κανείς; Συγγνώμη για το ανεπίκαιρο, αλλά διάβασα τις πρώτες 5 σελίδες του νήματος και τις 2 τελευταίες, ενδιάμεσα μπορεί να έχει γραφεί κάτι σχετικό αλλά το νήμα είναι τεράστιο!
Η τιμή στο σκρουτζ πάντως, εάν η διαθεσιμότητα είναι πραγματική, φαίνεται να είναι χώμα!
Τάσο και εγώ για τέτοια χρήση (μεταξύ άλλων) τον έχω. Έχει όλη την μουσική και την τραβάει μέσω Squeezebox server στο Touch στο στερεοφωνικό. Επίσης όλες τις ταινίες, backup φωτογραφίες, έγγραφα κλπ.
Του τρέχω WHS 2011 και έχω βάλει Bluray Burner, και μια κάρτα γραφικών για να παίζει και βίντεο. Με τους drivers της έχω ενα μικρό θέμα γιατί δεν υποστηρίζουν το λειτουργικό αλλά έχω δει Bluray χωρίς πρόβλημα.