dimkasta
AVClub Addicted Member
- 14 November 2006
- 2,246
Φρόντισε να έχεις καλό πλάνο backup και από εκεί και πέρα ας καούν και όσοι δίσκοι θέλουν
Όπως τό πες

Φρόντισε να έχεις καλό πλάνο backup και από εκεί και πέρα ας καούν και όσοι δίσκοι θέλουν
Για αυτόματο mirror φακέλων με τους κινδύνους που έχει (πχ σβήνεις καταλάθος αρχεία) εγώ χρησιμοποιώ το drive bender. Έχει το καλό σε σχέση με το RAID ότι ορίζεις για duplication μόνο όποιους φακέλους θέλεις εσύ.
Για κανονικό backup της δουλειάς μου χρησιμοποιώ το cloudberry για WHS11 και τα τραβάω στο Glacier της Amazon.
Ως τώρα κάνω χειροκίνητα το Backup κάνοντας copy paste απο τον ένα δίσκο στον άλλο σε συχνά διαστήματα.
Δεν υπάρχει κανα προγραμματάκι που να μου κάνει αυτόματα mirror τον ένα δίσκο στον άλλο?
βασιστείτε σε ελεύθερο λογισμικό, μην πετάτε τα λεφτά σας
τουλάχιστον κάντε το στο σπίτι σας αν δεν μπορείτε/θέλετε να μάθετε κάτι άλλο στην δουλειά
mdadm, rsync, crontab είναι ελεύθερα και δίνουν δωρεάν το κώδικα που πουλάει η κάθε blender
Κάποτε είχα κουράγιο... δοκίμαζα, μάθαινα, έστηνα routers, servers, aps, διάφορα...
Τώρα με το τρέξιμο και την προσωπική ζωή να γίνεται όλο και πιο στενή θέλω νά χω το κεφάλι μου ήσυχο...
20 ευρώ για το blender για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μεσα στην ευκολία των windows? Άνετα....
Και εγώ το ίδιο.
Ειδα την φωτογραφία και μου θύμισε το matrix![]()
Ως τώρα κάνω χειροκίνητα το Backup κάνοντας copy paste απο τον ένα δίσκο στον άλλο σε συχνά διαστήματα.
Δεν υπάρχει κανα προγραμματάκι που να μου κάνει αυτόματα mirror τον ένα δίσκο στον άλλο?
Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το SyncBack. Η free έκδοσή του είναι μια χαρά..: http://www.2brightsparks.com/download-syncbackfree.html
Το χρησιμοποιείς με λειτουργικό server ?
Γιατί κάπου διάβασα στην σελίδα τους ότι δεν ειναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με εκδόσεις windows για server...
Για πες γιατί φαίνεται ο όντως ενδιαφέρον !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.