και να ειχε δεν κανει..
backblaze, crashplan, amazon cloud drive εχουν unlimited data με 5$/month..
βεβαια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 10mbit upload (ιδανικα 50 ή 100mbit) για να μπορεσεις να αξιοποιησεις αυτες τις υπηρεσιες.
Ή απλά να έχεις / δημιουργείς σχετικά λίγα data..
Έφτιαξε αυτό το θέμα. Αλλά έχω ένα άλλο θέμα δεν μου δουλεύει το dns. Έιχα no ip dns αλλά όταν βάζω σωστά στοιχεία και πάω να κάνω test connection μου βγάζει ερρορ. Δοκίμασα και άλλους dns τίποτα.. Όποια βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ
σκληρό δίσκο έχεις βάλει?το DSM εγκαθίσταται στο σκληρό, το USB stick είναι μόνο για boot,το σκληρό θα το κάνει format στην εγκατάστασηΠαιδια καλησπέρα. Ειπα να το στησω και γω στο n54l.
Εχω τις εξης ερωτησεις.
Η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η εξης.
Κατεβασα το DSM_DS3615xs_5967.pat και το αντιστοιχο img. Περασα το img στο στικακι και το διαβασε αυτοματα το hp. Ανοιξα μετα το synology assistant και μεσω αυτου περασα το pat αρχειο. Σωστα;
Συνεχιζω.
Μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι το στικακι εχει λιγο χωρο. (ειναι 8gb)
Επισης επειδη θελω να το ξαναστησω απο την αρχη. Πως μπορω να κανω φορματ τον δισκο που ηδη εχω; (4tb red wd) Δυστυχως δεν εχω προσβαση σε dekstop pc για να τον συνδεσω. Εβαλα να κανω και καλα εγκατασταση τα windows για να κανω μεσω της εγκταστασης format, αλλα μου τον χωρισε στα 2. Βεβαια μεσα στο προγραμμα τον εμφανιζει σαν εναν.
Η εφαρμογη dsphoto δεν δουλευει; Ζηταει αναβαθμιση απο το dsm.
Επισης αν περασω αργοτερα ακομα εναν σκληρο θα υπαρχει προβλημα; Δεν θα τους εχω raid γιατι θα χωριζω καθε δισκο αναλογα το τι εχω.
Σύνολο θα έχω 3 σκληρούς τώρα. Και σκέφτομαι μελλοντικά άλλον ενα
Όταν έκανα χθες την πρώτη εγκατάσταση είχα μόνο το στικάκι και τον έναν σκληρό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον σκληρό τον διαβάζει μέσα στο dsm. Αν τον κάνει αυτόματα format στην εγκατάσταση οκ. Τώρα θα του βάλω άλλους δυο. Θα υπάρχει θέμα;
Sent from my iPad using Tapatalk
μόλις φτιάξεις τα volumes θα γίνει αυτόματα η εγκατάσταση και στους άλλους δύο , για την εφαρμογή δεν ξέρωΑυτό ήθελα να ρωτήσω. Απλά επειδή διάβαζα ότι η εγκατάσταση γίνεται σε κάθε δίσκο. Ήθελα να ρωτήσω αν παίζει κάποιο ρόλο το ότι θα μπουν οι δισκο μετά. Ωραία. Άρα τους βάζω και τέλος.
Με την εφαρμογή ξέρουμε κάτι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.