Εκτος απο προκλητικος εισαι και ασχετος, αλλα σε συγχωρω λογω ηλικιας (16???)![]()
Προς τι η κακια...? Τσουζει και η χρεωση?
Εκτος απο προκλητικος εισαι και ασχετος, αλλα σε συγχωρω λογω ηλικιας (16???)![]()
Δεν το καταλαβαίνεις γιατί είναι θέμα χρήσης.Αυτο με την αναλυση σε τοσο μικρες ιντσες ρε Συριε αδυνατω να το καταλαβω...Ειναι σαν να μου λες "τι μαματη που ειναι η νεα 32αρα Sony Tv με την αναλυση 1080p"!! Τι διαφορα κανει; (Ειλικρινα εχω απορια, δεν σε "τσιγκλαω")...
Δεν το καταλαβαίνεις γιατί είναι θέμα χρήσης.
Είναι αυτό που συζητάγαμε και αλλού:
Δεν μιλάμε για χρήση Home Cinema αλλά PC όπου:
Μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει ‛περισσότερος χώρος / πληροφορία’ (όχι μεγαλύτερη ευκρίνεια – όπως θα λέγαμε για HT χρήση).
Πχ βλέπεις περισσότερα πράγματα σε ένα Excel ή ‛ολόκληρη’ μία σελίδα web (2 μόνο από τα άπειρα παραδείγματα).
Γύρισε την ανάλυση της οθόνης του laptop (ουπς, I did it again tm) στα 800*600 να δεις αν θα μπορείς να δουλέψεις.
Τόσο απλά (και έχει να κάνει φυσικά με τη χρήση που κάνει ο καθένας: με την μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι ότι θα είναι πιο ωραία δλδ τα videaκια του youtube προφανώς αλλά θα έχει τεράστια διαφορά σε ένα φύλλο excel).
ΥΓ Μην μου αρχίσεις τα περί μικρής οθόνης και όλα φαίνονται ψείρες κλπ ή τα περί zoom / scroll γιατί περί ορέξεως ή πόσα βλέπει ή πως δουλεύει ο καθένας….
Πολυ φιλικα, σου λεω οτι δεν εχω κανενα κολλημα, απλα διαθετω κοινη λογικη...
Ως ανωτερος ανθρωπος που εισαι, οταν βρεθουμε απο κοντα θα βαλουμε και τα δυο τηλεφωνα διπλα , θα συνδεθουμε στο wifi και θα δοκιμασουμε να κανουμε browsing... Τοτε θα δουμε τι απιδια πιανει ο σακκος και ποιος τελικα εχει "κολλημα"...
Πωπω αδελφακι μου δεν το βαζεις κατω... Ποια χρεωση, αφου εχω δωρεαν πακετο ογκου και εταιρικη συνδεση!
Ας το αφησουμε εδω...Απλα, στο μελλον φροντιζε να μην λες βαρυγδουπες συγκριτικες φανφαρες για τηλεφωνα που προφανως δεν εχεις καν αγγιξει...
Πολυ φιλικα, σου λεω οτι δεν εχω κανενα κολλημα, απλα διαθετω κοινη λογικη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.