HTC TOUCH HD

Πωπω αδελφακι μου δεν το βαζεις κατω... Ποια χρεωση, αφου εχω δωρεαν πακετο ογκου και εταιρικη συνδεση! :D
Ας το αφησουμε εδω...Απλα, στο μελλον φροντιζε να μην λες βαρυγδουπες συγκριτικες φανφαρες για τηλεφωνα που προφανως δεν εχεις καν αγγιξει...

Ειρήνη ημην!!!

Για να μπούμε εντος θέματος

Η διαφορα στην ανάλυση παίζει πολυ μεγάλο ρόλο.
Απλα κοιτα ενα pda με 320Χ240 και ενα με VGA, καμμια σχέση.
ευανάγνωστοι χαρακτήρες περισσότερα πραγματα στην οθόνη χωρις να κουράζουν, καθόλου Pixeλιασμα κι άλλα που μονο με επιτόπου σύγκριση 1 : 1 μπορείς να δεις.

Παντως απ´οτι βλέπω το HD θα φοράει wm6.1 και οχι 7 με τροποποιήμενο μενου της ΗTC απο diamond! (κατι ειναι και αυτο)
Θα περιμένω λίιιγο ακόμα για την επόμενη υλοποίηση αν και το μεγάλο μπαμ υποθετω οτι θα γίνει οταν ολα αυτα θα ενσωματώσουν το λειτουργικό google android

Re: Απάντηση: Re: HTC TOUCH HD

Αυτο με την αναλυση σε τοσο μικρες ιντσες ρε Συριε αδυνατω να το καταλαβω...Ειναι σαν να μου λες "τι μαματη που ειναι η νεα 32αρα Sony Tv με την αναλυση 1080p"!! Τι διαφορα κανει; (Ειλικρινα εχω απορια, δεν σε "τσιγκλαω")...
Δεν το καταλαβαίνεις γιατί είναι θέμα χρήσης.

Είναι αυτό που συζητάγαμε και αλλού:

Δεν μιλάμε για χρήση Home Cinema αλλά PC όπου:

Μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει ‘περισσότερος χώρος / πληροφορία’ (όχι μεγαλύτερη ευκρίνεια – όπως θα λέγαμε για HT χρήση).

Πχ βλέπεις περισσότερα πράγματα σε ένα Excel ή ‘ολόκληρη’ μία σελίδα web (2 μόνο από τα άπειρα παραδείγματα).

Γύρισε την ανάλυση της οθόνης του laptop (ουπς, I did it again tm :p) στα 800*600 να δεις αν θα μπορείς να δουλέψεις.

Τόσο απλά (και έχει να κάνει φυσικά με τη χρήση που κάνει ο καθένας: με την μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι ότι θα είναι πιο ωραία δλδ τα videaκια του youtube προφανώς αλλά θα έχει τεράστια διαφορά σε ένα φύλλο excel).

ΥΓ Μην μου αρχίσεις τα περί μικρής οθόνης και όλα φαίνονται ψείρες κλπ ή τα περί zoom / scroll γιατί περί ορέξεως ή πόσα βλέπει ή πως δουλεύει ο καθένας….

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HTC TOUCH HD

Δεν το καταλαβαίνεις γιατί είναι θέμα χρήσης.

Είναι αυτό που συζητάγαμε και αλλού:

Δεν μιλάμε για χρήση Home Cinema αλλά PC όπου:

Μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει ‛περισσότερος χώρος / πληροφορία’ (όχι μεγαλύτερη ευκρίνεια – όπως θα λέγαμε για HT χρήση).

Πχ βλέπεις περισσότερα πράγματα σε ένα Excel ή ‛ολόκληρη’ μία σελίδα web (2 μόνο από τα άπειρα παραδείγματα).

Γύρισε την ανάλυση της οθόνης του laptop (ουπς, I did it again tm :p) στα 800*600 να δεις αν θα μπορείς να δουλέψεις.

Τόσο απλά (και έχει να κάνει φυσικά με τη χρήση που κάνει ο καθένας: με την μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι ότι θα είναι πιο ωραία δλδ τα videaκια του youtube προφανώς αλλά θα έχει τεράστια διαφορά σε ένα φύλλο excel).

ΥΓ Μην μου αρχίσεις τα περί μικρής οθόνης και όλα φαίνονται ψείρες κλπ ή τα περί zoom / scroll γιατί περί ορέξεως ή πόσα βλέπει ή πως δουλεύει ο καθένας….

Δεν ξερω αν ειναι θεμα χρησης, αλλα σιγουρα δεν υφισταται καμια χρηστικοτητα σε αυτο που λες... Στις μικροσκοπικες ιντσες ενος κινητου, δεν εχει καμια σημασια αν μπορεις να δεις ενα ολοκληρο excelοφυλλο ή μια πληρη σελιδα web (την οποια παρεπιπτοντως βλεπεις και με το iphone) εαν ειναι αδυνατο να διαβασεις χωρις μεγενθυτικο φακο! Και ναι, ο μονος τροπος για να μπορεις να κανεις ικανοποιητικο browsing χωρις να βγαλεις τα ματια σου ειναι το εξυπνο zoom το οποιο διαθετει το iphone αλλα δεν γνωριζω αν ισχυει το ιδιο για τα νεα HTC...

ΟΚ Τάκη αφού δεν μπορείς ή δεν θες να καταλάβεις, κάποια τόσο αντικειμενικά και μετρήσιμα πράγματα όπως η ανάλυση, δεν έχει νόημα να συζητάμε παραπάνω.

Φιλικά σου λέω πάντως ότι:

1. Είναι εντυπωσιακό πάντως (ακόμα και για εμένα που σε ξέρω :p) πως αποφασίζεις τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλεύουν οι άλλοι και τι μπορεί ή όχι γι αυτούς να είναι χρηστικό. Γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι όλοι δεν κάνουν όλα τα πράγματα όπως εσύ;

2. Υπόψιν φυσικά ότι με αυτή την αντιμετώπιση, υπονομεύεις και τα όποια χρήσιμα σχόλια / παρατηρήσεις κάνεις για το όλο θέμα της ‛σύγκρισης’ (καθώς βγάζεις προς τα έξω ένα ανεξήγητο ‛κόλλημα’).

ΥΓ 1 Έξυπνο zoom έχει και το HTC (με την Opera που δοκίμασα). Δεν ξέρω αν είναι πιο έξυπνο ή χαζό από του iphone (σίγουρα θα είναι πιο αργό υποψιάζομαι). Ας το δούμε από κοντά.

ΥΓ 2 Υπάρχουν και άνθρωποι ξέρεις που δεν χρειάζονται μεγεθυντικό φακό για να απολαύσουν τα 640*480 σε μια οθόνη όπως του HTC.

Πολυ φιλικα, σου λεω οτι δεν εχω κανενα κολλημα, απλα διαθετω κοινη λογικη...
Ως ανωτερος ανθρωπος που εισαι, οταν βρεθουμε απο κοντα θα βαλουμε και τα δυο τηλεφωνα διπλα , θα συνδεθουμε στο wifi και θα δοκιμασουμε να κανουμε browsing... Τοτε θα δουμε τι απιδια πιανει ο σακκος και ποιος τελικα εχει "κολλημα"...

qvga vs vga για παράδειγμα

x50v-axim-ipaq-vga-qvga-screen-comparison-mobilyazilar-cr.jpg

vga-vs-qvga.jpg

codc.JPG

και πλεον με το HD μιλαμε για ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση.
Και σκέψου το εξης
Εστω οτι το ζουμ ειναι το ιδιο σε 2 συσκευες , ποιο θα δειξει καλλίτερα αυτο που δειχνει την πληροφορία με Z αριθμο Pixel η αυτο που δείχνει την ιδια με 4 x Ζ ? -bye-

Last edited:
Φραγκισκο καταλαβαινω τι λες και θα ειχε νοημα αν μιλουσαμε για λαπτοπ. Ομως, σε τοσο μικρη οθονη για να διαβαζεται ενα κειμενο, χρειαζεται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ζουμ! Οποτε, πρακτικα, η επιπλεον αναλυση ειναι αχρηστη!
Τεσπα, οταν δω απο κοντα το νεο τηλεφωνο του Συριου θα επανελθω με εντυπωσεις...

Ως ανωτερος ανθρωπος που εισαι, οταν βρεθουμε απο κοντα θα βαλουμε και τα δυο τηλεφωνα διπλα , θα συνδεθουμε στο wifi και θα δοκιμασουμε να κανουμε browsing... Τοτε θα δουμε τι απιδια πιανει ο σακκος και ποιος τελικα εχει "κολλημα"...

Όταν αρνείσαι να δεχτείς ότι για κάποιους άλλους η ανάλυση / οθόνη μπορεί να είναι όχι μόνο χρηστική αλλά και απαραίτητη και ονομάζεις την δική σου λογική ως κοινή για να μην δεχτείς κάτι τέτοιο, τί να καταλάβει κανείς;

Το κόλλημά σου (για το οποίο αντιστρόφως κατηγόρησες κάποιον παραπάνω) παραμένει επίσης προφανές και από την ίδια την τελευταία σου απάντηση:

ʽΑντιδράςʼ με 'σάκους και απίδιαʼ στην απάντησα που έδωσα στην ίδια σου την ερώτηση (αν δλδ έχει zoom και το HTC) – όταν μάλιστα εγώ ο ίδιος είπα ότι μπορεί να είναι και πιο αργό από το iphone!

Last edited:
Φραγκισκο thanks. Οντως, για παιχνιδια, εχει νοημα η επιπλεον αναλυση, δεν το ειχα σκεφτει.. Για excel/ web browsing παλι, θεωρω οτι αλλα εχουν προτεραιοτητα...

Σκέψου το εξης στο browsing που λες,
ΚΑΙ στις δυο περιπτωσεις θα κανεις ΖΟΥΜ
ΑΛΛΑ
Με την μεγάλη αναλυση όμως θα δεις σχεδόν ολοκληρη την σελίδα και θα διαλέξεις γρήγορα που θα εστιάσεις και έπειτα θα ζουμάρεις λιγότερες φορες για να ειναι ευδιακριτο αυτο που θες, ακόμη και οι φωτογραφιες φαινονται ολόκληρες δίχως να κανεις zoom out

Σωστο, αλλα αυτο ειναι crippled feature αν το τηλεφωνο δεν διαθετει καλο/εξυπνο browser με αναλογο zoom.. Με αλλα λογια, αν το επομενο iphone ειχε υψηλοτερη αναλυση θα ειχε τα υπερ που αναφερεις αφου το εξυπνο zoom/browsing το ειχε απο τα γεννοφάσκια του.. Για οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ομως, εχω τις αμφιβολιες μου (μακαρι να αποδειχτω λαθος)...

Καλα, ασε, γιατι αν ειναι σαν το TouchFlo/κακη απομιμηση Iphone , να μου λειπει το βύσσινο... Θα "παιξω" μαζι του πρωτα και μετα θα σου πω αν εχει καμια σχεση...

Πωπω αδελφακι μου δεν το βαζεις κατω... Ποια χρεωση, αφου εχω δωρεαν πακετο ογκου και εταιρικη συνδεση! :D
Ας το αφησουμε εδω...Απλα, στο μελλον φροντιζε να μην λες βαρυγδουπες συγκριτικες φανφαρες για τηλεφωνα που προφανως δεν εχεις καν αγγιξει...

...ξερεις... λεω εγω τωρα... υπαρχουν και αλλοι εκτος απο σενα στον κοσμο αυτο... δε θελω να σε τρομαξω...
Οταν γινεται συζητηση και συγκριση δυο συσκευων το οτι για να δουλεψει κατι πρεπει να σου τρωει μερικα MB το λεπτο (αρα πολλα φραγκα) δεν ειναι προτερημα το οτι ΕΣΥ δε το πληρωνεις...
Καταλαβες ποιος λεει τωρα φανφαρες μοναδικε ανθρωπε στον πλανητη happy?

Λογικη οπως το παραπανω...? οτι αφου δε χρεωνεσε εσυ ειναι οκ σαν λειτουργια...?
Κολλημα ειναι... απλα χρυσωνεις το χαπι!

Last edited:
Νομίζω πως αρκετά γράψαμε για τη σύγκριση δύο συσκευών διαφορετικής φιλοσοφίας. Το αγοραστικό κοινό ήταν και θα είναι διαφορετικό μιας και καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του. Για κάποιον το iPhone είναι υπέραρκετό για αυτά που προσφέρει, ενώ για κάποιον άλλο είναι τρομερά περιοριστικό. Καθένας κρίνει και αποφασίζει με τις ανάγκες του.