HTC TOUCH HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Το οτι συμφωνείς ότι κάπου χρειάζονται οι γραφίδες σημαίνει ότι κατανοείς ότι εκεί δεν μπορεί να κάνεις την ίδια δουλειά με το iphone.

Yes, Doctor Phil! :p

Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Στην καθημερινή χρήση του τηλεφώνου μου (HTC TyTN) σπάνια έως ποτέ δεν χρησιμοποιώ γραφίδα. Μετά την ενεργοποίηση του touchflo και σε συνδυασμό με το hardware πληκτρολόγιο η γραφίδα δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ εκτός αν κάνω κάτι στο office (ένας λόγος που δεν θα με κάλυπτε ποτέ το iPhone). Και μιλάμε για τηλέφωνο σχεδόν 2.5 ετών, ενώ οκ το λογισμικό που έχει επάνω είναι σχεδόν έτους από το TyTN II.
Και κάτι τελευταίο...όσο έξυπνο και να είναι ένα εικονικό πληκτρολόγιο ποτέ δεν θα γίνει σαν ένα κανονικό με κουμπάκια...

Συμφωνώ με το Γιώργο. Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει η υπαρξη γραφιδας (που πλεον ειναι προαιρετικη σε καθημερινη χρηση).

Το ζουμ υπαρχει ηδη στην Οπερα, αλλα μη νομιζεται πως το Μηλο ειναι ο πρωτος διδαξας: το ειχα δει νωρίτερα σε ενα symbian της ΝΟΚΙΑ που ειχε η συζυγος και ομολογώ πως ήταν εντυπωσιακο απο τοτε (Νομιζω Νοκια Ε60)

Το νεο ΗΤC καλο φαινεται, αλλα για την ωρα θα μεινω με το 2ο Τιτανα μου και το (στερεοφωνικο με 2 ηχεια!) MDA Vario

Έπαιξα λίγο με το diamond pro ενός φίλου, αλλά ουσιαστικά δεν με κέρδισε. Θα περιμένω να βγει το windows mobile 7 και μετά να αλλάξω συσκευή, μιας και τότε, από ότι φαίνεται, θα υπάρχουν και συγκεκριμένες απαιτήσεις σε hardware.

Παιδια καλα ολα αυτα αλλα κανα καλο site για online αγορα απ'εξω εχουμε μιας και οι τιμες στην Ελλαδα ειναι τσιμπημενες οπως παντα εχουμε;Γιατι σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του!

Λοιπον παιδες το κινητο ειναι απιστευτο!

Παει σφαιρα, οπως ακριβως φαινεται στα video. Μιλαμε για ταχυτητες iphone. Αστραπιαιο scrolling πανω κατω σε επαφες, εφαρμογες κτλ.

Το interface εναι φοβερο, για τι περισσοτερες λειτουργειες δεν θα χρειαστειτε τα κλασσικα παραθυρα των windows mobile αφου τα υπερκαλυπτει το touch flo.

Απο οτι διαβαζω και απο αυτονομια σκιζει οπως και απο GPS. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα λενε οτι ειναι ισαξιο του ETEN.

H οθονη μαγευτικη! Φοβερη αναλυση και τεραστια!!!
Το scrolling σε σελιδες internet οπως ακριβως ειναι και στο iphone.

Στιβαρο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, το cruise μπροστα του φαινεται κινεζικο παιχνιδι.

Koινως μιλαμε για ενα κινητο με inteface, ταχυτητα, ευχριστια επιπεδου iphone με ολα τα καλα των windows mobile!

Προχωρηστε αφοβα!!:)

Last edited:
Τα ιδια win - touch flo φοραει οποτε δεν βλεπω τι παραπανω μπορει να προσφερει σε επιπεδο ευχρηστιας.

Οπερ σημανει επισης οτι θα πεσουν να σε φανε οι γνωστοι (2) iphonακηδες με αυτα που γραφεις :p

Το iphone μπροστα στο HD ειναι αλλο ενα κινητο της "σειρας". Στα παντα. Τοσο απλα!

Και επειδη θα ακουσω παλι για interface, ευκολια χρησης και ταχυτητα, προτου μιλησουν οι iphonακηδες καλο θα ηταν να δουν και να χρησιμοποιησουν ενα HD. Aκομα και σε αυτα που θεωρουνται τα πλεονεκτηματα του iphone, το HD ειναι πολυ μπροστα.

Να μην μιλησω για οθονη, αναλυση, gps, εφαρμογες κτλ.

Το μονο καλο που εκανε το iphone ειναι οτι εβαλε ψηλα τον πηχη και η HTC εστρωσε το κωλο της κατω, να βγαλει κατι πραγματικα καλο που ισως να περνουσαν χρονια υπο αλλες συνθηκες.

Ο βασιλιας πεθανε, ζητω ο νεος βασιλιας.

Last edited:
Ραδιοφωνο φανταστικο, βιντεακια τελεια, η οθονη αλλαζει αυτοματα σε landscape μολις το γυρισεις, surfing στο ιντερνετ εκπληκτικο (zoom, ανεβοκατεβασμα σελιδας χωρις κολληματα).

Αλλα πανω απο ολα ειναι σφαιρα!!!

Πραγματικα προσφερει παραπανω απο αυτα που περιμενεις και εχεις δει απο τα βιντεακια.

Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Το iphone μπροστα στο HD ειναι αλλο ενα κινητο της "σειρας".
Ο βασιλιας πεθανε, ζητω ο νεος βασιλιας.
Ωχ ωχ ωχ τα θελει ο πωπος σου μου φαινεται.

Μισο να παρω το ουισκακι μου, να κατσω στην πολυθρονα μου και να περιμενω να μυριστουν τα ποστ σου ο Τακης κι ο Μιχαλης.

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Ωχ ωχ ωχ τα θελει ο πωπος σου μου φαινεται.

Μισο να παρω το ουισκακι μου, να κατσω στην πολυθρονα μου και να περιμενω να μυριστουν τα ποστ σου ο Τακης κι ο Μιχαλης.

:p

Και ομως ειναι η αληθεια. :D

Ρε παιδιά σιγά πια...όντως είναι πολύ καλό και μάλλον όντως είναι και καλύτερο σε μερικά σημεία από τον πήχη που είχε μπει λόγω iPhone. Ο ανταγωνισμός σε συσκευές μόνο καλό μπορεί να φέρει στον τελικό καταναλωτή μιας και προσφέρονται όλο και καλύτερα προϊόντα.
Στα ηλεκτρονικά, τουλάχιστον όσο θυμάμαι, πάντα χρειάζεται να υλοποιηθεί μια πρωτοποριακή ιδέα και μετά τα "αντίγραφα" πάντα ξεπερνούν κατά πολύ το πρωτότυπο...

Ρε παιδιά σιγά πια...όντως είναι πολύ καλό και μάλλον όντως είναι και καλύτερο σε μερικά σημεία από τον πήχη που είχε μπει λόγω iPhone. Ο ανταγωνισμός σε συσκευές μόνο καλό μπορεί να φέρει στον τελικό καταναλωτή μιας και προσφέρονται όλο και καλύτερα προϊόντα.
Στα ηλεκτρονικά, τουλάχιστον όσο θυμάμαι, πάντα χρειάζεται να υλοποιηθεί μια πρωτοποριακή ιδέα και μετά τα "αντίγραφα" πάντα ξεπερνούν κατά πολύ το πρωτότυπο...

Δηλαδη διαφωνεις συμφωνωντας? :D

Περα απο την πλακα αν δεν υπηρχε το iphone αποκλειεται να εβγαζε τετοια συσκευη η HTC. Τοσο συντομα τουλαχιστον.

Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Δηλαδη διαφωνεις συμφωνωντας? :D

Περα απο την πλακα αν δεν υπηρχε το iphone αποκλειεται να εβγαζε τετοια συσκευη η HTC. Τοσο συντομα τουλαχιστον.

Επειδή στα χαρακτηριστικά που διαβάζω αναφέρει μνήμη 512mb, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν ισχύει?

Δηλαδή έβγαλε ένα κινητό για να χτυπήσει iPhone κ.λ.π. χωρίς ενσωματωμένη μεγάλη μνήμη?

Ρωτάω γιατί είμαι έτοιμος να πάρω το Omnia και θα προτιμούσα το HTC γιατί έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 - 3 μοντέλα της εταιρείας.

Ευχαριστώ.

Κώστα η αρχή της HTC είναι η ενσωματωμένη μνήμη να καλύπτει τις ανάγκες λειτουργικού και προγραμμάτων και η κάρτα μνήμης για αποθήκευση. Κάρτες microSD παίζουν σήμερα μέχρι τα 16 GB (αυτές αν θυμάμαι καλά κοστίζουν κάπου 60 ευρώ, οι μικρότερες πολύ φθηνότερα).