HTC TOUCH HD

Καλημερα παιδια... τελικα εχουμε καμμια πληροφορια για την κυκλοφορια του στην Ελλαδα και σε ποια τιμη ;

Σε καποια Cosmote απο οτι εχω ακουσει, στην ACE Hellas στην Αγια Παρασκευη, στο ezshop.gr και σε αλλα ιντερνετικα καταστηματα. Στο eshop κανεις τη παραγγελια το πρωι και μπορεις να πας το μεσημερι να το παρεις απο την ACE!

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Καποιοι ευτυχως ομως δεν περιμενουν το επομενο να τους ξαναδειξει τον δρομο...

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300.php

Αλλα ομως λεει το review που μας εβαλες, σε σχεση μαλιστα με το σημερινο Iphone:

Anyway, we seem to finally be getting to the point. The resemblance between HTC Touch HD and the Apple iPhone 3G is just too strong to overlook. While the user experience of the iPhone is still well ahead of anything WinMo gadgets can offer, the Touch HD is as close as we've seen one get. It's got quite a larger screen than iPhone 3G, which takes fingertip navigation to a whole new level (in Windows Mobile terms that is).

...........

Full touch operation doesn't leave too much room for design creativity and the iPhone styling is pretty much the standard. That said, the Touch HD somehow comes out bulkier than Apple's handset, which is more notable in reality than the numerical difference in size suggests.

..........

With almost the same dimensions as Apple iPhone 3G, the Touch HD feels and handles well but singlehanded operation is not as comfortable as the iPhone icon homescreen layout.

........

Automatic screen rotation thanks to the built-in accelerometer is a nice addon to Windows Mobile devices. Screen rotation has been implemented in these handsets ever since Windows Mobile 5 surfaced several years ago, but doing it automatically had obviously never occurred to engineers. And once again - it's the iPhone that changed the industry.

..........
The crown of that effort, HTC Touch HD, is now set on a path pretty much signposted by iPhone. Its driving inspiration has brought to the scene a capable candidate for a hefty bite at the apple.

Typical!
Εκοψες και εραψες ενα κειμενο μερικων σελιδων στα κομματια που σου "κανουν"...
Φυσικα δεν θα σου απαντησω... βαριεμαι πια...! :)
To αρθρο ειναι εκει για οποιον ενδιαφερετε να μην φοραει παροπιδες... ολοι οι αλλοι... ας διαβασουν το παραπανω ποστ... τους αρκει!

Φίλε μου energy,
Το ιΦον με καλύπτει απόλυτα σε ότι κάνω κ πολύ παραπάνω κ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγως να κοιτάξω για κάτι άλλο.
Από εκεί κ πέρα, καλό είναι να υπάρχουν επιλογές για να επιλέγουμε τι θέλουμε.

Πολύ όμως φανατικός είσαι σε ότι υπάρχει εναντίον του ιΦον κ τον λόγο δεν τον βλέπω...

Απάντηση: Re: HTC TOUCH HD

Typical!
Εκοψες και εραψες ενα κειμενο μερικων σελιδων στα κομματια που σου "κανουν"...
Φυσικα δεν θα σου απαντησω... βαριεμαι πια...! :)
To αρθρο ειναι εκει για οποιον ενδιαφερετε να μην φοραει παροπιδες... ολοι οι αλλοι... ας διαβασουν το παραπανω ποστ... τους αρκει!

Typical ειναι η δικη σου απαντηση..
Εγω απλα παρεθεσα τα αποσπασματα του review που εβαλες, οπου ο συντακτης συγκρινει τα δυο τηλεφωνα, τιποτα παραπανω.
Οποιος γνωριζει Αγγλικα και διαβασει το review, θα καταλαβει..
Κατα τα αλλα, τα περι παρωπιδων στα επιστρεφω αυτουσια..

Re: Απάντηση: Re: HTC TOUCH HD

Typical ειναι η δικη σου απαντηση..
Εγω απλα παρεθεσα τα αποσπασματα του review που εβαλες, οπου ο συντακτης συγκρινει τα δυο τηλεφωνα, τιποτα παραπανω.
Οποιος γνωριζει Αγγλικα και διαβασει το review, θα καταλαβει..
Κατα τα αλλα, τα περι παρωπιδων στα επιστρεφω αυτουσια..

Αποσπασμα λες εσυ που εκοψες οτι ελεγε για τα υπερ του iphone και ξεχασες ολα τα υπερ του HD???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Aντιθετως εγω ουτε εκοψα ουτε εραψα... συμφωνω απολυτα με το αρθρο, και στα υπερ του iphone και τα υπερ του HD... απλα δεν κατευθυνα κανεναν με το να κοψω 9 σελιδες σε 6 σειρες... κατι που εκανες εσυ σαν funατικο παιδακι...

Και επιτελους... το χαλαρωστε οχι στον πληθυντικο Γιωργο... Και η φανατιλα Μιχαλη φαινεται σε οποιους κατευθυνουν... Πιστευω οτι ειμαι αντικειμενικος και δεν εχω μιλησει στα τελευταια μου ποστ με κανεναν φανατισμο και οι χαρακτηρισμοι ειναι αδικοι και θα επρεπε να πανε προς αλλη κατευθυνση...

Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Εισαι απλα γραφικος...
Ο ένας είναι γραφικώς υψηλής ανάλυσης (800*480), ο άλλος παραμενει γραφικός σην ποταπή ανάλυση του Iphone :p

ΥΓ Σαν μωρά παιδιά κάνετε πάντως, κυριολεκτικά....

Εμένα πείτε μου μόνο πότε μπορώ να σταματήσω να μουγκανίζω :p

Και εγω να γραφικιζω!...

Γιωργο αν πηγαινε η παρατηρηση σου σε ενα ατομο εδω θα ηταν ολα πολυ πιο καθαρα και το ξερεις... αλλα οι γενικοτητες οπως βλεπεις δεν τον σταματουν... διαβασε μονο την τελευταια σελιδα και θα καταλαβεις...

eNeRGy, δεν το βάζεις κάτω... Η παρατήρηση δεν ήταν "γενικότητες" αλλά και στους δυο σας, αν δεν το κατάλαβες... Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τέτοιου είδους συζήτηση, δεν οδηγεί πουθενά.

...αν δεν το κατάλαβες...

Χαχα... τωρα ειδα το "Ιδρ.Μέλος Σωματείου"... Εμ, πειτε μου ετσι!

Οκ... ΤΩΡΑ το καταλαβα γιατι παει και σε μενα η παρατηρηση ενω μονο ο αλλος βριζει, χαρακτηριζει και ειρωνευεται...

Νταξ... κανενα προβλημα... το κοβω!

Last edited:
Δεν καταλαβαίνω energy τι εννοείς ;
Ότι δλδ φωνάξαμε σε εσένα επειδή είσαι εκτός σωματείου ;
Αυτό είναι αστείο, αν μη τι άλλο...
Ξαναδιάβασε τι γράφεις κ πως το γράφεις κ αν τα δεις αντικειμενικά, θα δεις ότι υπερβάλεις στους περισσότερους τομείς...