HTC TOUCH HD

Δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε κανέναν ξεχωριστά, διαχωρισμούς δεν έχω κάνει ποτέ ανάμεσα σε οποιοδήποτε μέλος της ιντερνετικής μας κοινότητας...

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια
2 ωρες διαβαζω μηπως και μαθω περισσοτερα για το τηλεφωνο αλλα
εχει 15 σελιδες με σχολια και γκρινιες εκτος θεματος.
:grandpa::grinning-smiley-043

Τελικα τι "λεει" σαν κινητο ?
το εχει παρει κανεις ?
εντυπωσεις ?

Βασικά αν κάποιος σήμερα θέλει κάποιο μοντέλο με windows mobile χωρίς hardware πληκτρολόγιο μάλλον θα κοιτάει ανάμεσα στο HTC Touch HD και το Samsung Omnia...

καλησπερα....

Υπαρχει καποιο προγραμμα navi να μου προτεινετε για το HTC.....
και πως θα το κατεβασω ??????

-bye--bye-

Σου προτεινω το IGO8 και το Destinator 7...
To igo8 εχει το καλυτερο interface και ειναι πολυ γρηγορο με αρκετα συγχρονους χαρτες (το τελευταιο 8.3)
Και το Destinator 7 αν και με παλαιο interface και σχετικα δυσκινητο, εχει τους καλυτερους χαρτες και δινει παντα ολοσωστες διαδρομες ακομη και στους πιο απομακρυσμενους χωματοδρομους...

Last edited by a moderator:
Το ΝΟΚΙΑ έχει πρόγραμμα για να μεταφέρει τις επαφές του στο outlook στο υπολογιστή σου. Μόλις μεταφερθούν εκεί με την πρώτη σύνδεση του HTC θα γίνει συγχρονισμός και θα τις έχεις άμεσα στο νέο σου κινητό.

Μετά από 3 μήνες με iphone, 1,5 μήνα με Iphone 3G, 7 μήνες με Omnia, πήρα την Παρασκευή το Touch HD. Δεδομένου ότι το diamond το άντεξα μόνο ένα μήνα, ήμουνα κάπως συγκρατημένος (έχουνε περάσει άπειρα PPC και smartphones από τα χέρια μου).
Όλοι όμως οι προβληματισμοί μου εξαφανίστηκαναπό την πρώτη στιγμή.
Το interface είναι καταπληκτικό. Η απόκριση απίστευτη. Η οθόνη μια μαγία.
Τα προβλήματα των WM6.1 γνωστά και ζούμε με αυτά.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή την στιγμή αντίστοιχο τηλέφωνο. Και για μένα είναι και πανέμορφο.
Και για να κλείσω το θέμα ας αναφέρω στους φίλους Iphonάδες ότι το πρόβλημα του τηλεφώνου τους είναι πιο πολύ από όλα αυτή η εμμονή της Apple να κλειδώνει τα πάντα. Το να πρέπει να το σπάσω για να κάνω απλά πράγματα όπως εγκατάσταση εφαρμογών ή πέρασμα αρχείων χωρίς το καταραμένο itunes. Το να μπορώ απλώς να βάλω ένα αρχείο και να του πω αυτό είναι τώρα το ringtone. Το να μπορώ να δω την ταινία, σειρά ή ότι άλλο και να μην είμαι υποχρεωμένος να συνδέσω ακουστικά με καλώδιο, σε ένα τηλέφωνο που έχει bluetooth, και άλλα πολλά.
Το Iphone ξεκίνησε την επανάσταση, αλλά πια ξεπεράστηκε και κανείς δεν θέλει κάτι με απεριόρηστες δυνατότητες αλλά οι περισσότερες κλειδωμένες.

Γεια οσους ενδιαφερονται υπαρχουν ηδη ρομς για το τηλ. Μαλιστα το ενα ειναι φτιαγμενο απ τον panosha ο οποιος κανει εξαιρετικη δουλεια, αυτο φοραει και το δικο μου το τηλ τωρα. επιτρεπετε να πω το φορουμ για οσους δεν ξερουν? η θεωρειτε διαφημιση?

Re: Απάντηση: HTC TOUCH HD

Το ΝΟΚΙΑ έχει πρόγραμμα για να μεταφέρει τις επαφές του στο outlook στο υπολογιστή σου. Μόλις μεταφερθούν εκεί με την πρώτη σύνδεση του HTC θα γίνει συγχρονισμός και θα τις έχεις άμεσα στο νέο σου κινητό.

Εχω τις επαφες στο outlook και οταν κανω συγχρονισμο δεν τις λαμβανει......
τι κανω λαθος ??????:BXVZCBXZ6: -bye-

Τι λειτουργικό έχεις πρώτα από όλα και τι λογισμικό έχεις εγκαταστήσει ως τώρα σε σχέση με το ppc. Μόλις απαντήσεις αυτά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο!

Τι λειτουργικό έχεις πρώτα από όλα και τι λογισμικό έχεις εγκαταστήσει ως τώρα σε σχέση με το ppc. Μόλις απαντήσεις αυτά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο!

εχω τα XP στο pc μου και εχω εγκαταστησει μονο το activesync απο το cd του κινητου.......

ειμαι και πρωταρης στα winmob και οπως καταλαβαινεις τα εχω παιξει..:BDBDG54: -bye-

Περίεργο πάντως. Μόλις συνδέσεις το κινητό σου σε κάποιο USB το αναγνωρίζει κανονικά το λειτουργικό και φορτώνει αυτόματα το activesync?

Περίεργο πάντως. Μόλις συνδέσεις το κινητό σου σε κάποιο USB το αναγνωρίζει κανονικά το λειτουργικό και φορτώνει αυτόματα το activesync?

Φορτωνει αυτοματα το active sync και κανει συγχρονισμο........

αλλα τζιφος.......-bye-

Λοιπόν θα σου πρότεινα να κάνεις το παρακάτω.
1. Να κάνεις export τη λίστα των επαφών που έχεις ήδη στο Outlook σε αρχείο personal folder file
2. Να δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό στα windows
3. Να συνδεθείς στο νέο account και να φορτώσεις στο outlook τις επαφές σου
4. Να συνδέσει το κινητό τηλέφωνο
Με αυτό τον τρόπο είχαμε λύσει αντίστοιχο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει συνφορουμίτης στο παρελθόν.
Δοκίμασέ το και πες μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Παρατηρω οτι παιρνει απο το κινητο τις επαφες στο pc αλλα οχι το αντιστροφο

τι κανω........ Στο μεταξυ το κινητο παιρνει και τα νεα e-mail απο το pc .......

-bye- :BXVZCBXZ6: