Μερικα σχολια μεχρι τωρα...
Οσον αφορα το κουτι, παρολο που ειναι απο τα πιο ακριβα που κυκλοφορουν, η αληθεια ειναι οτι εκοψα σε 2-3 σημεια το χερι μου. Τα αλουμινια ειναι κομμενα με μεγαλη ακριβεια σε πρεσσα , αλλα κοβουν σε καποια σημεια πολυ ασχημα. Θελει προσοχη.
Οσον αφορα το τηλεκοντρολ της οθονης και μονο, για να λειτουργησει πρεπει να συνδεσεις εξωτερικα ενα δεκτακι. Θεωρω οτι ειναι λαθος της εταιριας, αλλα δεν στεκομαι σαυτο διοτι μια φορα θα ρυμιστει και θα βγει.
Στο θεμα με τους πολλους δισκους. Οπως βλεπετε απο τις φωτο χρησιμοποιω την δεξια πλευρα ( οπως κοιταμε απο πισω ) του κουτιου. Θεωρω οτι με το καλωδιομανι του τροφοδοτικου, εαν θελεις να χρησιμοποιησεις και την αλλη μερια , θα πρεπει μαλλον να χρησιμοποιηθει καποιο αλλο τροφοδοτικο που να αφαιρουνται οι παροχες που δεν χρειαζονται, αλλα και σε αυτην την περιπτωση, πρεπει να ασχοληθεις πολυ με τα καλωδια για την τακτοποιηση τους. Το ιδανικο ειναι να κοπουν και να ξαναενωθουν τα βυσματα ακριβως στα μηκη που χρειαζεται για να ελευθερωθει ο χωρος. Το ποσο χρονο και παιδεμα παιρνει αυτο , ειναι αλλο καπελο.......
Η καρτα γραφικων με εξεπληξε οσον αφορα την εμφανισιακη διαφορα που εχει με τη φωτο που δινει ο κατασκευαστης. Δεν λεει κατι αυτο , απλα δεν μου εχει ξανασυμβει σε τετοιο βαθμο γιαυτο και το γραφω.
Επισης εντυπωση μου εκανε το οτι δεν θελει εξτρα παροχη απο το τροφοδοτικο !!