HTPC 5

Κι ενα σχολιο επι της οθονης του κουτιου....

Ειναι λιγο περιεργη στις αναλυσεις. Αν δοκιμασεις να αλλαξεις αναλυσεις απο τους καταλιστ, αργει τοσο που σε πεταει στην προηγουμενη σαν να μην της υποστηριζει γιατι κανει ταιμ αουτ ο χρονος αναμονης.
Απο την κλασικη αλλαγη αναλυσης των windows ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Καλυτερα ειναι να χρησιμοποιηθει αναλυση 16/10 μιας και ειναι ο λογος των πλευρων της τετοιος.

Επισης κανει καποιες γραμμες λογω συγχρονισμου που παλεψα λιγακι να τις φερω αλλα δεν καταφερα τιποτα ιδιαιτερο. Θα το ξαναδω ομως.

Overall η αισθηση που μου αφησε η οθονη ειναι οτι θα επρεπε να ειναι λιγο καλυτερη. Επισης η διαχειριση του καλωδιου που την τροφοδοτει (καλωδιοταινια) θα επρεπε να ειναι περισσοτερο προσεγμενο.
Ολα αυτα σαν κριτικη σε κουτι που εχει την τιμη που εχει παντα..

Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του...

πέρφεκτ τζομπ, μέιτ!

Απάντηση: Re: HTPC 5

Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του...

πέρφεκτ τζομπ, μέιτ!

Θενκς φιλος!

Εχθες εβαλα και τη meridian στη θεση της, χωρις να αλλαξω τα opa , αλλα εχω φαει τρελο ξενερωμα με το uknown pci device και το onboard wifi και δεν προχωρισα παρακατω/.

Χρήστο καλορίζικο.
Τι να πω για το κουτί...
Απλά κορυφαίο!
Ευτυχώς που έχω δικαιολογία ότι δε χωράει στο έπιπλο που έχω λόγω ύψους γιατί με έβλεπα να έμπαινα σε μπελάδες.
Τι λειτουργικό θα βάλεις;

Re: Απάντηση: HTPC 5

Αρχισαν τα παιδεματα.......

Κατα την εγκατασταση των xp δεν μπορω να βρω με τιποτα μια pci τι συσκευη ειναι και μενει παντα χωρις driver (λογικο, αμα δεν ξερω τι ειναι ...).

Επισης το wifi δεν παιρνει driver με τιποτα......μα με τιποτα...Δοκιμασα και παλαιους και καινουργιους drivers αλλα δεν/.

Αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια απο το συγκεκριμενο μπορντ καλοδεχουμενη.....

Κατα τα αλλα καλα.......

κανε ενα scan εδω,μπορει να βοηθησει,τουλαχιστον να την ονομασει ποια ειναι
http://driveragent.com/?PHPSESSID=si9odjp111d791st168nc6id65

Χρήστο καλορίζικο.
Τι να πω για το κουτί...
Απλά κορυφαίο!
Ευτυχώς που έχω δικαιολογία ότι δε χωράει στο έπιπλο που έχω λόγω ύψους γιατί με έβλεπα να έμπαινα σε μπελάδες.
Τι λειτουργικό θα βάλεις;

Σε ευχαριστω Γιωργο. Την ιδια δικαιολογια λεει κι ο Μπαμπης...:flipout:.

Λειτουργικο , ξεκινησα με xp και καποια στιγμη θα περασω και vista για να αρχισω να το δοκιμαζω κι αυτο. Αλλα με επιλογη θα υπαρχουν και τα δυο στο μηχανημα σιγουρα !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTPC 5

κανε ενα scan εδω,μπορει να βοηθησει,τουλαχιστον να την ονομασει ποια ειναι
http://driveragent.com/?PHPSESSID=si9odjp111d791st168nc6id65

Ευχαριστω, αλλα αυτο δεν πορω να το δοκιμασω συντομα διοτι σπιτι δεν εχω προσβαση ακομα. Το ποιο πιθανο ειναι αν δεν καταφερω τιποτα να το δοκιμασω μεσα στο Σ/Κ που πολυ πιθανον να με εχουν ενεργοποιησει......

Driver Agent Scan Results
19% of your drivers are old Print
Good Good Drivers (81%)
Bad Bad Drivers (19%)

Driver Agent has determined that your computer is missing significant driver updates.

(system summary) Good Bad Download
Disk Drives
ST3320620AS Good
Maxtor 6V160E0 Good
Display adapters
NVIDIA GeForce 7600 GT Good Download
DVD/CD-ROM drives
PIONEER DVD-ROM DVD-106 Good
HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B Good
IDE ATA/ATAPI controllers
Standard Dual Channel PCI IDE Controller Bad Download
Keyboards
Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Good
Mice and other pointing devices
Microsoft PS/2 Port Mouse (IntelliPoint) Good
Monitors
Plug and Play Monitor Good
Ports
Communications Port (COM1) Good
ECP Printer Port (LPT1) Good
Processors
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Good Download
Sound, video and game controllers
Realtek AC'97 Audio Caution Download
Standard Game Port Good
MPU-401 Compatible MIDI Device Good
System Devices
nForce4 HyperTransport Bridge Good Download
nForce4 PCI-Express Root Port Good Download
NVIDIA Network Bus Enumerator Bad Download
NVIDIA nForce PCI System Management Bad Download
ATK0110 ACPI UTILITY Good Download
Universal Serial Bus controllers
Generic USB Hub Good
Standard Enhanced PCI to USB Host Controller Good
Standard OpenHCD USB Host Controller

παρε μια γευση τι μου βγαζει εμενα

οπου βλεπεις bad θελει update

Κάνει δουλεία το παραπάνω site.. Το δοκίμασα στο PC της δουλειάς (στο οποίο έχω να περάσω καινούργιους drivers από τότε που το πρωτοέστησα, δηλαδή πριν 1 χρόνο+), και μου έβγαλε ότι το 25% των drivers μου είναι outdated.

Φυσικά θέλει συνδρομή για να σε αφήσει να κατεβάσεις και καινούργιους drivers, αλλά σαν διαγνωστικό είναι πολύ χαριτωμένο.

Κάνει δουλεία το παραπάνω site.. Το δοκίμασα στο PC της δουλειάς (στο οποίο έχω να περάσω καινούργιους drivers από τότε που το πρωτοέστησα, δηλαδή πριν 1 χρόνο+), και μου έβγαλε ότι το 25% των drivers μου είναι outdated.

Φυσικά θέλει συνδρομή για να σε αφήσει να κατεβάσεις και καινούργιους drivers, αλλά σαν διαγνωστικό είναι πολύ χαριτωμένο.

copy και paste στην gοogle και τελειωσες,τους bad βεβαια

Σε ευχαριστω Γιωργο. Την ιδια δικαιολογια λεει κι ο Μπαμπης...:flipout:.

Λειτουργικο , ξεκινησα με xp και καποια στιγμη θα περασω και vista για να αρχισω να το δοκιμαζω κι αυτο. Αλλα με επιλογη θα υπαρχουν και τα δυο στο μηχανημα σιγουρα !!

Windows Media Center εννοείς;

Κατεβηκαν κι αυτα , μπας και λυσω το θεμα που εχω και προχωρησω λιγο παρακατω :2thumb22sup:

95400686ac3.jpg