HTPC 5

Συνεχιζω με τα υπολοιπα .

Αν περιμενω να βρω το board που εβαλα στο ποστ 36 , σωθηκα.

Ειπα μπας και κανω ενα μηχανακι ddr3 , αν το εβρισκα, αλλα δεν. Οποτε αφου δεν μου εκανε τα κεφια η asus (διοτι περι κεφιου επροκειτο), προχωρισα σε ddr2 set.

P5K Premium/WiFi-AP

1749_l.jpg

Eμεινα σε p35 chipset, διοτι ηθελα οπωσδηποτε τα 3 pci slot, και τα νεα Χ δεν δινουν ευκολα τετοια δυνατοτητα. Ουτως η αλλως δεν νομιζω οτι χρειαζοταν.

Specs και λοιπα στοιχεια στο παρακατω λινκ...

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1749&modelmenu=1

Oσον αφορα τις μνημες, κατεληξα στις ocz.

Ηθελα να πλησιασω το fsb του συστηματος, αλλα το κοστος και η δυσκολια ευρεσης με εκαναν και αλλαξα γνωμη.

Κατεληξα σε 1150 ταχυτητα με σκοπο να την ανεβασω λιγο και να φτασω στο 1333 που θα ειναι τελικα το fsb του ολου συστηματος .

OCZ DDR2 PC2-9200 Reaper HPC Edition

Reaper_HPC.jpg

Περισσοτερα και λεπτομερειες στο παρακατω λινκ....

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition

Και παμε στη cpu.

Με παλι σαν σημειο αναφορας πηρα το fsb. Στο 1333 υπαρχει η extreme σειρα των QX , που δεν νομιζω οτι ηθελα να δωσω τοσα χρηματα (αν και τρωγομουν, παλι χωρις λογο) και οι υπολοιποι της σειρας E που τελειωνουν σε 50 !

Κατεληξα στον μεγαλυτερο της σειρας, εφοσον το κοστος του δεν ηταν απαγορευτικο. Δεν ηθελα να μπλεξω με χρονισμους στη cpu, ποιο πολυ απο βαρεμαρα οχι οτι υπαρχει καποιο θεμα, αλλα ειπα θα σκαλισω τις μνημες να μην σκαλιζω και δαυτη -bye-.

Οποτε και πηρα τον Ε6850.

Core 2 Duo 6850

986925.jpg

ce3J3GOha0IQs.jpg

Τελος η καρτα γραφικων.

Δυστυχως εχω καποιο μπλεξιμο με το λογαριασμο μου σε ιντερνετικο καταστημα της αγγλιας και δεν μπορεσα να παρω αυτη που ηθελα .

Επειδη με πιεζει πλεον ο χρονος και πρεπει να το ξεκινησω γιατι εχει αρκετη δουλιτσα το μηχανημα, πηρα απο το πλαισιο την παρακατω.....

Connect3D

HD 2600XT 256MB DDR3

2600xt512_card.jpg

Περισσοτερες πληροφοριες στο παρακατω λινκ....

http://www.connect3d.com/radeon_x_2600_xt_256mo_ddr3.htm

Οπως ειδες και απο τα υλικα που μαζευω, προτιμησα το αναλογικο για να μη σπαω το κεφαλι μου και με αυτο.

Βεβαια καποια στιγμη θα τρεξουν κι αυτα, αλλα στην παρουσα φαση δεν πιστευω οτι αξιζει να το ψαξουμε τοσο. Εκτος αν εχεις στο νου σου να αλλαξεις και προενισχυτη η ολοκληρομενο ????

Στην τελικη μπορεις να πεις οτι οταν θα ερθει η ωρα , αλλαζεις μια καρτουλα γραφικων και τελειωσες. Νοου μπιγκ ντιλ !!

Από 2008 HDMI 1.3 από ATI. Τουλάχιστον έτσι ακούγετε. :p
Υπάρχουν M/B που βγάζουν HD 7.1 από την ψηφιακή έξοδο.
Η TV μπορεί να παίξει HD 7.1??? Απ' την ψηφιακή της έξοδο μπορεί να βγει HD 7.1 στον A/V ενισχυτή??? Ενδιαφέρομαι για την PFL9732 και για αυτό ρωτάω. Ξέρει κανείς τίποτα???

Οπως ειδες και απο τα υλικα που μαζευω, προτιμησα το αναλογικο για να μη σπαω το κεφαλι μου και με αυτο.

Βεβαια καποια στιγμη θα τρεξουν κι αυτα, αλλα στην παρουσα φαση δεν πιστευω οτι αξιζει να το ψαξουμε τοσο. Εκτος αν εχεις στο νου σου να αλλαξεις και προενισχυτη η ολοκληρομενο ????

Στην τελικη μπορεις να πεις οτι οταν θα ερθει η ωρα , αλλαζεις μια καρτουλα γραφικων και τελειωσες. Νοου μπιγκ ντιλ !!

Χρήστο μου το συζητάω φυσικά για την περίπτωση που αποφασίσουμε να αλλάξουμε ολοκληρωμένο με το καλό. Τα είδα στην έκθεση και τα ζαχάρωνα. Ειδικά αυτό το Yamahaki που θα τρέχει στο Sound/Vision πολύ το ζαχαρώνω. Οπότε είπα να δώ τι παίζει... Αλλά όπως το λές, όταν έρθει η ώρα μια καρτούλα και τσιφ, στην πόρτα σας...:ernaehrung004:

Αντε να κανουμε και καμμια δουλιτσα......

Εφοσον βγηκαν τα μηχανακια απο τις κουτες (επιτελους), ανοιξα τα δυο προηγουμενα κουτακια για να παρω το τροφοδοτικο της bquiet που ηθελα να χρησιμοποιησω , ενα δισκο sata200αρη κι το dvd player (μεχρι να ερθει το "σωστο")......

img0261ua8.jpg

img0259qa9.jpg

img0260pc4.jpg