Mihalis S.
Supreme Member
- 19 June 2006
- 3,497
Του cabling το πατερο, δισκος και dvd player.......
![]()
Γεια σας πολυτεχνίτες
παρακολουθώ το forum σας εδώ και πολύ καιρό, δεν έχω συμμετάσχει σε καμία συζήτηση μέχρι τώρα,θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο για τις γνώσεις που μοιράζεστε και μοιράζετε στο κόσμο που ασχολείται με το αντικείμενο.
αποφάσισα να φτιάξω και εγω ένα μηχανάκι και θα ήθελα να ρωτήσω τον browser μια λεπτομέρεια για το δικό του,:award:,η τοποθέτηση του τροφοδοτικού με τον ανεμιστήρα του να κοιτά προς τον επεξεργαστή, είναι σωστή η μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του τροφοδοτικού? αφού, έτσι όπως νομίζω, το τροφοδοτικό τραβάει τον αέρα απο την ψήκτρα του επεξεργαστή.
Ρωτάω γιατί έχω ίδιο mobo αλλά κουτί της thermaltake το bach και η θέση της ψήκτρας μου φαίνεται πολύ κοντά στον ανεμιστήριο του τροφοδοτικού, (ο ανεμιστήρας του δικού μου τροφοδοτικού zalman 600w έχει την ίδια θέση με αυτή του δικού σου).
Και κάτι άλλο μεταξύ των βιδών στήριξης του mobo και τις βίδες του σασσι πρέπει να παρεμβάλλονται οι χάρτινες ροδέλες ή εγκαθιστούμε τις βίδες στο μοβο χωρίς τις ροδέλες.
αυτά τα ολίγα προς το παρόν ελπίζω να μην σας κούρασα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.