Προχωρησα λιγο με τα προγραμματακια....
- Δοκιμασα το ac3filter το οποιο και δεν μου δουλεψε. (Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το χρειαστω, γιαυτο και δεν το εψαξα ιδιαιτερα).
- Περαστηκαν κανονικα dscaler audio και video decoder και δεν ειχαν κανενα προβλημα.
- Επισης χωρις προβλημα περασε η τελευταια εκδοση του ffdshow ffdshow-rev1650_20071128_xxl, η οποια ειναι λιγο μυστηρια. Εχει μια επιλογη στον video decoder που μπορει πλεον να ανοιξει παρα πολλες φορες ταυτοχρονα, οποτε προσοχη να τη ρυθμισετε ετσι ωστε να ανοιγει μονο μια !
- Δοκιμασα και το grapheditplus το οποιο πρεπει να ανοιγεται αποκλειστηκα και μονο as administrator για να δουλεψετε για 30 μερες. Μετα θελει registration. Αν δεν το ανοιξετε ετσι , λεει οτι περασε η evaluation period.
Ειναι αρκετα ευελικτο σε σχεση με το παλιο, με ρυθμισεις για ολα τα φιλτρα ευκολα.
- Επισης καλα δουλευει και η παλια εκδοση του , το κλασικο graphedit. Εγινε copy και register και δουλευαν ολα κανονικα.
- Περαστηκε το reclock χωρις καποια ιδιαιτεροτητα και δουλεψε κανονικα
Απο τα λοιπα, περασα τον καινουργιο vlc που δεν προλαβα ουτε να ανοιξω, το powerdvd (3319a), theatertek(2.6), powerstrip(3.75).
Eχω ακομα να περασω το anydvdhd, media player classic (αληθεια, δουλευει αυτο σε vista ??), και να δω και το καινουργιο zoomplayer....
Ουσιαστικα τον περισσοτερο χρονο μου εφαγε το graph του theatertek, που ενω στα xp ειναι παιχνιδακι, στα vista μου αλλαξε τα φωτα μεχρι να κατσει σωστα, αλλα εκατσε . Δεν θα περασει το δικο του, το δικο μου θα περασει..