HTPC 5

Re: Απάντηση: HTPC 5

Τελικα το θεμα με το Board υπαρχει ακομα. NO wifi και no ο ενας απο τους δυο ethernet .
Βγηκαν οφ αποτο bios και παω για αλλο τροπο wifi......

Κριμα., αλλα μπορντ , δεν ξηλωνω..

ρε φιλε σιγουρα τα εχεις τσεκαρει ολα απο bios?
asus board δεν μου εχει βγαλει ΠΟΤΕ προβλημα...
εαν ομως εχει προβλημα γνωμη μου ειναι να το πας πισω

Σιγουρα Δημητρη. Κι εμενα ειναι το πρωτο ασους απο καμμια δεκαρια που εχω βαλει σε σπιτι και φιλους που μου κανει θεμα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη! Εκτος ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχει τέτοιο πρόβλημα asus, πρέπει να το πας πίσω γιατί εαν είναι ελλατωματικό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου βγάλει και άλλα προβλήματα

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη! Εκτος ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχει τέτοιο πρόβλημα asus, πρέπει να το πας πίσω γιατί εαν είναι ελλατωματικό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου βγάλει και άλλα προβλήματα

+1

Θα σου προτεινα και εγω να την γυρισεις πισω.
Ξερω οτι ειναι βαρετο να ξαναξηλωνεις ολα απο την αρχη αλλα και εγω πιστευω οτι θα σου βγαλει και αλλα προβληματα. Αυτο το πραγμα (στησιμο -ξεστησιμο και παλι απο την αρχη) ειναι και ο λογος που εγω πλεον προτιμω να το στεινω πρωτα στο γραφειο χημα και να το τεσταρω και μετα αφου δω οτι ολα λειτουργουν σωστα προχωραω στην εγκατασταση εντως του κουτιου.

Παντως με εκπλησει το γεγονος οτι ολοι λετε οτι δεν ειχατε ποτε προβλημα με asus. Εχω τραβηξει τρελες φρικες με asus (απο εποχη Πουλιαδη) που τις αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι.

Χρησταρα μεγες το θηριακι σου.Το είχα δει στο ΗΑG και μου καρφωθεί άσχημα αλλά λόγο τιμής τότε το ξέχασα αλλά τώρα πάλι…
Εύχομαι να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα και να το χαρείς .
Και εγώ είμαι της άποψης να πας για έλεγχο το mobo μήπως κα σου βγάλει και αλλά κουσουρια.Και πάλι καλορίζικο.

Ps.περιμένω εντυπώσεις ήχου και εικόνας.-bye-

Τελικα το εβγαλα σημερα το πρωι, γιατι μαζι με ολες τις δικες σαν ανησυχιες και οι δικες μου φουντωσαν.Θυμήθηκα απο το κουτι βγαινει συρταρωτο ολο το μπορντ πισω και βουρ.

Εκανα ουτε 10 λεπτα να το βγαλω και 11 η ωρα ηταν στο πλαισιο του Περιστεριου. Αφου συνεννοηθηκαμε τα καθεκαστα ( ευγενεστατα ολα τα παιδια) αφησα το κινητο μου για να με ενημερωσουν. Η εκτιμηση που μου εδωσαν ηταν να με ενημερωσουν την δευτερα. Απλα ζητησα , εαν σε περιπτωση ισχυριστουν οτι το μπορντ ειναι ΟΚ , να παραμεινει συνδεδεμενο να το δω με τα ματια μου. Μου απαντησαν οτι βεβαιως και μπορουσαν κι εφυγα.

Να σημειωσω οτι το μπορντ πηγε γυμνο , οπως το εβγαλα απο το κουτι....

14:16 φτανει μηνυμα στο κινητο μου οτι το "μηχανημα εχει επισκευαστει και να περασω να το παρω". Μενω για λιγο καγκελο και παιρνω τηλεφωνο....
Λεω ετσι κι ετσι , τι γινεται, και μου απαντουν οτι θα αντικατασταθει. Δεν ξερω αν τον τρομαξα με τις περιγραφες των προβληματων ;) , η αν το δοκιμασαν πραγματικα, που δεν το αποκλειω.

Κατα τις 3.30 ημουν εκει και σε 5 λεπτα ειχα παρει το καινουργιο και μην τον ειδατε ..:crown:.

Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα (οχι και μικρος "σπονσορας" της εταιριας) στην εταιρια, τη λογικη και την διαικπεραιωση των δεσμευσεων που δημοσιευουν οι οποιες οποτε και να εχω χρειαστει να επαληθευσω ηταν περα για περα τυπικες.

Τωρα οσον αφορα το καινουργιο, μολις το βαλω θα σας πω...:2thumb22sup::2thumb22sup:

Αγαπητέ Χρήστο, θυμάσαι τι σου έλεγα για το ΜΒ. Κατόπιν εορτής έκανες πολύ καλά και το ξήλωσες γιατί θα είχες προοδευτικά μεγάλο πρόβλημα αξιοπιστίας, όπως αντιμετώπισα και εγώ. Είναι δε απορίας άξιο πως προκύπτουν σταδιακά όλα αυτά τα προβληματάκια το ένα μετά το άλλο.

Πάντως, όσων αφορά το Πλαίσιο και εγώ οφείλω να πω ότι το ΜΒ αλλάχθηκε επί τόπου και μάλιστα με πιστωτικό μια και είχα ήδη προμηθευτεί άλλο ΜΒ. Σε μια περίπτωση θέματος αξιοπιστίας που τα προβλήματα παρουσιάζονται με μη συστηματικό τρόπο, ενδέχεται το σέρβις να μη μπορέσει να αναπαραγάγει το πρόβλημα και εκεί ξεχωρίζουν οι σοβαρές εταιρίες από τα λοιπά.

Το μπορντ μπηκε στη θεση του και ειναι ολα ΟΚ.

Στα πλαισια του γενικοτερου "ανακατεματος", ξεκινησα δραστικες κινησεις.

Φορμαριστικαν τα παντα , κι εκανα 2 παρτισιονς στον δισκο.

Περασα vista ultimate κι εφαγα δεν ξερω ποσες ωρες για να κατεβουν τα update τους (καμμια 250αρια μεγκα...).
Anyway, τωρα ειναι ολα ΟΚ απο λειτουργικο και updates, και με το acronis πηρα κι ενα μπακαπ εκει που ειμαι.

Θα ξεκινησω τα των προγραμματων συντομα.

Last edited:
Αντε μπράβο βρέ Χρήστο. Είδες τελικά μερικές φορές αντί να ψάχνεις με τις ώρες και τις μέρες, είναι καλύτερα κάποια πράγματα να τα επιστρέφεις. Ειδικά όταν έχει "Πλαίσιο" σέρβις!

Το γέλιο είναι ότι θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ότι αν έβαζες βιστα να σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι και να μου πεις αλλά τώρα σπάω το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται..

Αντε μπράβο βρέ Χρήστο. Είδες τελικά μερικές φορές αντί να ψάχνεις με τις ώρες και τις μέρες, είναι καλύτερα κάποια πράγματα να τα επιστρέφεις. Ειδικά όταν έχει "Πλαίσιο" σέρβις!

Ευχαριστω Μιχαλη. Οντως ετσι ειναι !!!!

Απάντηση: Re: HTPC 5

Το γέλιο είναι ότι θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ότι αν έβαζες βιστα να σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι και να μου πεις αλλά τώρα σπάω το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται..

Πριν μου πεις θα σου πω εγω.....Κατεβασε και βαλε το GraphEditPlus, αμεσα !!

Θα το βρεις με ελαχιστο google... -bye-

Πολύ ενδιαφέρον....
Δοκίμασε αν κάνεις το configuration που έχουμε στον οδηγο του TheaterTek όταν το κλείνεις αν βγάζει κάποιο μνμ λάθους...

Last edited:
Απάντηση: Re: HTPC 5

Πολύ ενδιαφέρον....
Δοκίμασε αν κάνεις το configuration που έχουμε στον οδηγο του TheaterTek όταν το κλείνεις αν βγάζει κάποιο μνμ λάθους...

Στρατο, το theatertek , ασχετως ρυθμισεων , μολις το κλεισεις βγαζει μηνυμα στα βιστα , λες κι εκλεισε "στραβα" κι οχι κανονικα απο το χρηστη.
Αν εννοεις αυτο, δεν εχει σχεση με τον οδηγο ....

Προχωρησα λιγο με τα προγραμματακια....

- Δοκιμασα το ac3filter το οποιο και δεν μου δουλεψε. (Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το χρειαστω, γιαυτο και δεν το εψαξα ιδιαιτερα).
- Περαστηκαν κανονικα dscaler audio και video decoder και δεν ειχαν κανενα προβλημα.
- Επισης χωρις προβλημα περασε η τελευταια εκδοση του ffdshow ffdshow-rev1650_20071128_xxl, η οποια ειναι λιγο μυστηρια. Εχει μια επιλογη στον video decoder που μπορει πλεον να ανοιξει παρα πολλες φορες ταυτοχρονα, οποτε προσοχη να τη ρυθμισετε ετσι ωστε να ανοιγει μονο μια !
- Δοκιμασα και το grapheditplus το οποιο πρεπει να ανοιγεται αποκλειστηκα και μονο as administrator για να δουλεψετε για 30 μερες. Μετα θελει registration. Αν δεν το ανοιξετε ετσι , λεει οτι περασε η evaluation period.
Ειναι αρκετα ευελικτο σε σχεση με το παλιο, με ρυθμισεις για ολα τα φιλτρα ευκολα.
- Επισης καλα δουλευει και η παλια εκδοση του , το κλασικο graphedit. Εγινε copy και register και δουλευαν ολα κανονικα.
- Περαστηκε το reclock χωρις καποια ιδιαιτεροτητα και δουλεψε κανονικα

Απο τα λοιπα, περασα τον καινουργιο vlc που δεν προλαβα ουτε να ανοιξω, το powerdvd (3319a), theatertek(2.6), powerstrip(3.75).

Eχω ακομα να περασω το anydvdhd, media player classic (αληθεια, δουλευει αυτο σε vista ??), και να δω και το καινουργιο zoomplayer....

Ουσιαστικα τον περισσοτερο χρονο μου εφαγε το graph του theatertek, που ενω στα xp ειναι παιχνιδακι, στα vista μου αλλαξε τα φωτα μεχρι να κατσει σωστα, αλλα εκατσε . Δεν θα περασει το δικο του, το δικο μου θα περασει..:flipout:

Στο theatertek χρησ. το evr και τελικά έχει πρόβλημα οταν κλείνει και απορώ γιατι δεν αναφέρεται κάτι στο φορουμ τους....
Το ac3filter το χρησ. γιατι το ffdshow κάνει νερά αν ο ήχος είναι dts στα 1500
Reclock στα vista???