HTPC 5

Re: Απάντηση: HTPC 5

το hacshop τα φερνει Αλεξη.

ενα πακετακι ειναι.Δεν θυμαμαι τιμη αλλα τα αξιζει τα λεφτα του αν εχεις κραδασμους.

Οντως Αλεξη , απο το hac τα ειχα παρει. Δεν θυμαμαι ομως καθολου τιμες...

Ριξε μια ματια στο site τους !!

Ευχαριστώ Ναθ και Χρήστο.

Κραδασμούς δεν μπορώ να πω ότι έχω έντονους. Αυτό που κατά καιρούς
ακούω και μου την σπάει είναι οι δίσκοι που κάνονυ τον χαρακτηριστικό
θόρυβο της ανάγνωσης. Θα το κόψει αυτό?

Επίσης το θόρυβο από τα φανάκια (που βέβαια είναι μικρός) θα τον ελλατώσει?

Μια λύση είναι να πειράξεις τα καλώδια τροφοδοσίας (δες εδώ).
Ίσως να υπάρχουν και ετοιμα προιντα στο εμπόρια (αυτο?).
Τέλος αρκετά διαδεμενο είναι αυτό το sw.

Αυτό δεν έκανα και εγώ link?:confused:
Εγώ πάλι (αν τα λεφτά δεν είναι issue) και παίζει free 5.25 θα έπαιρνα αυτό
Στην μισή τιμή, και για τους μισούς ανεμιστήρες αυτό.
Πιο μουράτα αυτό και αυτό
Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά αν είναι συμβατά με τα Funs, μου φαίνετε πιο flexible λύση

Χαχα, μονο αυτο δεν θα κανω.

Βασικα αντιμετωπιζω καποια θεματα που πρεπει να λυσω , και αισθητικα και updateκολληματικα, οχι ουσιας παντως.

Ο i/r δεκτης που εχει πανω το κουτι δεν δουλευει. Ειναι χαλασμενος. Οποτε τοσον καιρο δουλευω με εξωτερικο i/r δεκτη του streamzap που μας εκανε τη χαρη κι εβγαλε επιτελους drivers για vista, οποτε ειμαι ΟΚ. Εχω προγραμματισει και το Harmony One και ειναι τζετ. Εχω το δεκτη εξω ομως και δεν μου αρεσει καθολου.

Επισης εχω φερει με καλωδιακι επεκτασης το δεκτη του Air για να εχω καλυτερη αποδοση ( οχι οτι και πισω δεν επιανε, μια χαρα επιανε) , οποτε το εχω κι αυτο εξω και θελω να βρω τροπο να το βαλω κι αυτο μεσα .....

Οπου να ναι πλησιαζει και το dinovo mini οποτε καπου πρεπει να εχω κι αυτου το δεκτη , οποτε θελω να το προετοιμασω.....

Επισης θα βγαλω την 2600 που θα την βαλω σε ενα αλλο πισι που φτιαχνω ( οχι δικο μου ) και θα βαλω την 3870 ......

Με την τοποθετηση της skystar HD και του CI της σε αλλο slot , κοβει πολυ τον αερα της καρτας γραφικων και θελω να βρω τροπο να το βαλω καπου αλλου.

Ισως βγαλω και σε rca πισω στο κουτι τις εξοδους της meridian ......

Τελος να αλλαξω και τους δυο τελεεταιους 500αρηδες που μειναν με 2 τερα , και τον 200αρη του συστεμ με εναν απο αυτους .

Να βαλω καθαρα vista σε ενα παρτισιον του και να μεινει το υπολοιπο για χωρο.....
Συνολο 6χ1τ + 0.5χ1τ......6.5Τ. Τελος.......

Τωρα θα το ξεκινησω αμεσα, μαλλον μεσα στο σ/κ , το θεμα ειναι ποτε θα τελειωσει με ολα αυτα ......

.....μαλλον καλο Πασχα θα λεμε :ernaehrung004:

.... και επειδή είχα την ευκαιρία να δω από κοντά το HTPC5 του Χρήστου,
ένα πράγμα σας λέω ..... με ανοιχτό το καπάκι, το έβαλε μπροστά
και είχα κολλήσει το αυτί μου στους 10 πόντους και προσπάθούσα να κρατήσω
την ανάσα μου γιατί έκανε θόρυβο (η ανάσα μου) και δεν άκουγα το HTPC. :flipout::flipout::flipout::flipout:

.... και αυτό με 7 δίσκους μέσα στο κουτί και την στιγμή του bootαρίσματος ....

Όταν λέμε αθόρυβο εννοούμε ΑΘΟΡΥΒΟ

Άμα ξαναδιαβάσω για υδρόψυξη και λαλακίες από εδώ και πέρα θα βάζω τα γέλια.

Ο Χρήστος έχει κάνει απίστευτη δουλειά :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

.... και αυτό που είπα παραπάνω για την ανάσα μου το εννοώ 100%.....

Αν δεν το άκουγα από κοντά δεν θα το πίστευα....

Χρήστο να το χαίρεσαι και πάλι ..... έκανες φοβερή δουλειά :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Να σαι καλα Αλεξακο , σ ευχαριστω ! Δωσε μου κουραγια γιατι αμα κανω ολα αυτα που θελω , το βλεπω βιδες παλι το μηχανακι.....:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: HTPC 5

Να σαι καλα Αλεξακο , σ ευχαριστω ! Δωσε μου κουραγια γιατι αμα κανω ολα αυτα που θελω , το βλεπω βιδες παλι το μηχανακι.....:flipout::flipout:

Δεν σε φοβάμαι εσένα ρε .... είσαι μερακλής από τους λίγους:grinning-smiley-043
Είδα σήμερα και το car audio σου και μου έφυγε και πάλι το σαγόνι στο πάτωμα ...:grinning-smiley-043