HTPC 5

Αν ζηλεύω ένα πράγμα σε αυτό το κουτί είναι η δυνατότητα για 12άρη ανεμιστήρα. Το δικό μου παίρνει 80άρη εισαγωγής και 2 60άρηδες εξαγωγής. Δράμα...
Οσο για την VF1000 την έβαλα κι εγώ στην 2600 αλλά με την NV Silencer της Arctic Cooling που είχα στην παλιά 6800 δε συγκρίνεται με τίποτα. Εκείνη ήταν πραγματικό state of the art. Τόσο δύσκολο είναι να ξαναβγάλουν ψύκτρα που ο ανεμιστήρας της να οδηγεί τον αέρα έξω από το κουτί; Αφήστε δε που η Zalman είναι πολύ πιο θορυβώδης.

Εσυ αυτο, εγω ζηλευω τους αλλους που βλεπουν και καμμια ταινιουλα.....
Που θα παει, κοντευει....

Σειρα ειχαν τα ενδοτερα.
Εγκατασταση οι καρτες. Μια μια , drivers και παει λεγοντας.....

attachment.php

Attachments

• IMG_0461.jpg
    IMG_0461.jpg
    50.4 KB · Views: 130
Με υπομονη , ψαξιματα για update drivers και σειρα , μπηκαν τελικα....

attachment.php

και μια του ..λου

attachment.php

Δουλειά δεν είχε ο ..... και .......
Αφού σου αρέσει γιατί κλαίγεσε.
Αντε τελείωνε γιατί έχεις και άλλες δουλειές.

Καλοοοο:worshippy:

Σωθηκες. Μιλα με το Μπαμπη. Αυτος μοιραζει τωρα προτεραιοτητες :7SFGSFG:

Ολα καλα μεχρι εδω. Σειρα ειχαν να συμαζεψω τα καλωδια.
Αρχικα ηθελα να ριξω πολυ δουλεια εδω για να εξαφανηστουν , αλλα δεν αντεχω αλλο. Πρεπει να παω και παρακατω.....

attachment.php

Δεν τα εβαλα τελειως προχειρα, μαλλον καλα μαζευτηκαν.

Το μαλλον τελικο εσωτερικο αποτελεσμα ....

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0479.jpg
    IMG_0479.jpg
    65.9 KB · Views: 126
  • IMG_0476.jpg
    IMG_0476.jpg
    86.2 KB · Views: 126
  • IMG_0470.jpg
    IMG_0470.jpg
    75.4 KB · Views: 125
Αυτα. Εκλεισε το κουτι. Oλες οι συσκευες και το λειτουργικο up & up to date..

Acronis , defragment στο συστεμ, backupακι στο συστημα και ξεκιναω τα περαιτερω.......

Αντε μπας και δουμε κανα ταινιακι κι ακουσουμε καμμια μουσικουλα :grinning-smiley-043

attachment.php

Attachments

• IMG_0484.jpg
    IMG_0484.jpg
    44.9 KB · Views: 124
αμα τα δειξουμε ολα αυτα στον γιατρο θα μας πει τι εχεις:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::2thumb22sup:

Γ@μ@το μηχανακι. Αληθεια τι εχεις μεσα στους 7 δισκους που μετρησα?

Ο μικρος ο 500αρης ειναι χωρισμενος στα 2. Στα 100 εχω το συστημα. Στα 400 utils κτλ.

Οι υπολοιποι 6 ειναι απο 1τερα. Ο ενας εχει μουσικη οι αλλοι , ξερεις.....
Πρεπει να εχω ελευθερο συνολο λιγο κατω απο τερα....:ADFADF1:

Και κατι αλλο μιας που ειπε ο pontios για τους δικους.

Οι 2 seagate που εχω ειναι πιο θορυβώδης απο τους 5 western digital ΜΑΖΙ. Και οταν δουλευουν και οταν δεν δουλευουν και απλα γυρνανε.

Οι western digital , ειδικα οταν καθονται , ειναι σαν να μην εχουν ρευμα καν.

Tα παραπανω τα καταθετω σαν αποψη μετα απο ιδια χρηση χωρις καμμια διαθεση διαφημισης η δυσφημισης. Μετα απο τοσα λεφτα που τους εχω δωσει, νομιζω οτι το δικαιουμαι....

Επισης, προσπαθησα να μετρησω με το ντεσιμπελομετρο και ανοιχτο το καπακι θορυβο, ακριβως πανω απο το κουτι στον 1 ποντο και στο κεντρο (εκει που προσπαθουσε να ακουσει ο Αλεξης ) οσο ημουν στο bios και ρυθμιζα (που σημαινει οτι ολα δουλευουν φουλ,εφοσον δεν δουλευει κανενα optimizing software), και δυστυχως δεν τα καταφερα. Η μικροτερη κλιμακα ηταν τα 60 db και η ενδειξη στο -10 , δηλαδη ο θορυβος ηταν σαφως κατω απο τα 50 συνολικα. Και λεω σαφως γιατι κανοντας θορυβο με τη φωνη μου, επρεπε να υπερκαλυψω κατα πολυ αυτο που ακουγα μεχρι να κουνηθει η βελονα απο τα 50. Μολις βρω τροπο να το μετρησω παντως θα το κανω , ετσι για την ιστορια...

Last edited:
Re: Απάντηση: HTPC 5

Και κατι αλλο μιας που ειπε ο pontios για τους δικους.

Οι 2 seagate που εχω ειναι πιο θορυβώδης απο τους 5 western digital ΜΑΖΙ. Και οταν δουλευουν και οταν δεν δουλευουν και απλα γυρνανε.

Οι western digital , ειδικα οταν καθονται , ειναι σαν να μην εχουν ρευμα καν.

Tα παραπανω τα καταθετω σαν αποψη μετα απο ιδια χρηση χωρις καμμια διαθεση διαφημισης η δυσφημισης. Μετα απο τοσα λεφτα που τους εχω δωσει, νομιζω οτι το δικαιουμαι....

Επισης, προσπαθησα να μετρησω με το ντεσιμπελομετρο και ανοιχτο το καπακι θορυβο, ακριβως πανω απο το κουτι στον 1 ποντο και στο κεντρο (εκει που προσπαθουσε να ακουσει ο Αλεξης ) οσο ημουν στο bios και ρυθμιζα (που σημαινει οτι ολα δουλευουν φουλ,εφοσον δεν δουλευει κανενα optimizing software), και δυστυχως δεν τα καταφερα. Η μικροτερη κλιμακα ηταν τα 60 db και η ενδειξη στο -10 , δηλαδη ο θορυβος ηταν σαφως κατω απο τα 50 συνολικα. Και λεω σαφως γιατι κανοντας θορυβο με τη φωνη μου, επρεπε να υπερκαλυψω κατα πολυ αυτο που ακουγα μεχρι να κουνηθει η βελονα απο τα 50. Μολις βρω τροπο να το μετρησω παντως θα το κανω , ετσι για την ιστορια...

Αφού τα λεγα εγώ Χρήστο ....
  1. Δεν υπάρχει καμμία παγίδα
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΦΟΣ :ears:..... Αφού δεν ακούγεται το ρημάδι ... :flipout:

Ρε φίλε έχεις κάνει άψογη δουλειά..... τι να λέμε τώρα?

Και πάλι :SFGSFGSF: ρε μερακλή.

αν θες καποια στιγμη δανειζομαι απο την ομαδα δοκιμαστηριου ενα ντεσιμπελομετρο πολλων χιλιαδων
μετρα απο αερα μεχρι εκτοξευση πυραυλου:firstprize:

Δεν υπαρχει λογος για τετοια ανακατωσουρα Αργυρη. Αν κατσει καποια φορα το κανουμε, δε τρεχει τιποτα.
Παντως αν σκεφτεις οτι παντου στον ηχο δεχομαστε 40db ambient θορυβο χωρου , μια χαρα ειναι ....:ernaehrung004:

Ολα καλα κι ολα ωραια με δυο προβληματακια προς το παρον.

Το ενα το εχω κι εδω για να το βρισκουμε ευκολα....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24756

Το αλλο εχει να κανει με την leadtek. Απο media center μπορω και σκαναρω ειτε τα αναλογικα ειτε τα ψηφιακα και τα βλεπω και τα ακουω κανονικα. Μονο ομως ειτε τα μεν ειτε τα δε.....κουφο.
Επισης δεν μου βλεπει και το ραδιοφωνο της ιδιας καρτουλας.....

Θα δοκιμασω και με δικα της προγραμματα και βλεπουμε