HTPC or MEDIA PLAYER + BLU RAY

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTPC or MEDIA PLAYER + BLU RAY

@dimitris78 - Μην το σκέφτεσαι καν, όρεξη να έχεις και μπορείς να κάνεις παππάδες.

@nikoskouklos - τι βίτσιο έχεις με τους υπότιτλους. Γραμματοσειρές ?

Απάντηση: Re: HTPC or MEDIA PLAYER + BLU RAY

Τα 60Ηz που χρησιμοποιούνται; Σε ντοκιμαντέρ να υποθέσω;

Όχι καλέ!!

Τι ντοκιμαντέρ? Για ταινίες μιλάω...

Πω, πω...αν δει αυτό σου το ποστ ο Γιάννης (JL), δεν θα ξέρω που να κρυφτώ!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: HTPC or MEDIA PLAYER + BLU RAY

Για ματροσκες εγώ έπαιζα με έναν E5200 και μια hd4350. Αναγκάστηκα να αλλάξω την hd4350 διότι μου έκανε σπασίματα με το madVR (τα έχει ο οδηγός του portioli, ην ανησυχείς. Πήρα μια gt610 (fanless) και είμαι κομπλε.

Η μόνη μου ενσταση σε σχέση με το media player, είναι (εκτός από το βίτσιο μου για τους υπότιλους) πως ενώ στο media player η εικόνα περνάει από τον επεξεργαστή, στο htpc περνάει από την κάρτα, από το decoder και από το renderer. Και ενώ από την κάρτα μπορείς να την "αφοπλίσεις" στα άλλα δυο πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις. Γι' αυτό και τη ψάχνω και με players.

Τι εννοείς περνά μόνο από τον επεξεργαστή, το CPU?
Τα STBs/media players έχουν SoC , το βλέπουμε και στους μοντέρνους επεξεργαστές για PC
Μέσα στο SoC έχουμε διακριτά CPU, GPU, επιταχυντές για βίντεο κ.ο.κ.

Δηλαδή αρχιτεκτονικά πάλι υπάρχουν οι hardware μονάδες που αναφέρεις τόσο σε pc όσο και σε mp.

Από εκεί και πέρα με pc έχεις πολλές επιλογές στο τι software ή hardare accelerator θα χρησιμοποιήσεις ενώ σε mp συνήθως παίρνεις ‛αυτό που είναι’.
Οι επιλογές είναι ως συνήθως δίκοπο μαχαίρι. Κάποιοι θέλουν επιλογές κάποιοι προτιμούν το ‛it just works’